Hopp til hovedinnhold

Ulike høyder og fasonger

Hos Hageland har vi kunstige juletrær i mange forskjellige fasonger og høyder – fra 90 centimeter og helt opptil 4,5 meter. Noen av trærne kommer i smale utgaver; perfekt for deg med liten plass.

12 års garanti

Du kan velge mellom to hovedkategorier: trær med støpte og håndmalte nåler, eller trær med støpte nåler ytterst og flate, myke nåler innerst. Førstnevnte gir et spesielt naturlig uttrykk, men tretoppen av kvalitet får du uansett. Vi har 12 års garanti på alle våre juletrær og to års garanti på belysning!

Registrer deg for å få 12 års garanti på ditt kunstige juletre

Utviklet av våre gartnere

Våre egne gartnere er med og utvikler juletrærne i samarbeid med en designer. De tilbringer timevis i skogen for å studere gran, edelgran og furu for å finne trærne som virkelig gjenspeiler det norske juletreet. På den måten blir resultatet så naturtro som mulig!


LED-belysning

På juletrærne med belysning kommer lysene ferdig festet – tett og pent på greinene – så du slipper å surre med ledninger og juletrelys. En ting mindre å bekymre seg over i julestria… Alle trær med LED-belysning har 5-trinns dimmer, slik at du kan velge hvor sterkt lys du vil ha. Flere av trærne kommer også med microLED-lys festet på en ståltråd, noe som gir et varmt, dråpelignende lys. Bjorli og Voss leveres dessuten med utbyttbare LED-pærer.

Se utvalget av julebelysning

Juletrestjerner

Hva er vel et juletre uten en stjerne? Til alle våre trær får du kjøpt en stjerne til å feste i toppen. Velg om du vil koble stjernen til selve belysningen på treet eller ha den på batteri.

Se utvalget av juletrestjerner

Som følge av utfordringer med leveranser vil de kunstige juletrærne våre ankomme hagesentrene på forskjellige tidspunkt. Hør med ditt lokale hagesenter om når de venter sin levering. I mellomtiden kan du utforske vårt fantastiske utvalg og finne dine favoritter her på hageland.no.

Logg inn i Mitt Hageland

På Min Side kan du se din kjøpshistorikk, få oversikt over medlemstilbud, bonusoppsamling og kuponger. Du kan også redigere personopplysninger, samtykker og registrere bankkortet ditt for bonusoppsamling.

Bli medlem!

Som medlem av kundeklubben Mitt Hageland får du:

  • Bonus på alt du handler
  • Velkomstsjekk ved innmelding
  • Gode medlemstilbud
  • Bursdagsgave
  • Inspirasjon, tips og råd
  • Invitasjon til aktiviteter og konkurranser
  • Tilgang på Min Side med kjøpshistorikk og oversikt over medlemstilbud, bonusoppsamling og kuponger
  • Medlemskommunikasjon om tilbud, inspirasjon og invitasjoner på e-post, mobil og digitalt
  • Les medlemsvilkårene!

Mitt Hageland er for deg som liker grønn glede!

Bli medlem!

Passordet må inneholde minst 6 bokstaver, minst en stor bokstav og ett tall.

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.