Hopp til hovedinnhold

Ulike høyder og fasonger

Hos Hageland har vi kunstige juletrær i mange forskjellige fasonger og høyder – fra 90 centimeter og helt opptil 4,5 meter. Noen av trærne kommer i smale utgaver; et smart valg for deg som ikke har så stor plass.

Du kan velge mellom to hovedkategorier: trær med støpte og håndmalte nåler, eller trær med støpte nåler ytterst og flate, myke nåler innerst. Førstnevnte gir et spesielt naturlig uttrykk, men kvalitet får du uansett.

Våre egne gartnere er med og utvikler juletrærne, slik at de blir så naturtro som mulig. I tillegg bruker designeren vår mange timer i skogen for å finne grantrærne som virkelig gjenspeiler det norske juletreet.

Årets nyheter

Rondablikk
Et flott kunstig juletre som ligner den norske edelgranen. Tett og fyldig med en naturtro grønnfarge. MicroLED festet på ståltråd gir et dråpelignede lys.

Furudalen
Dette furutreet kommer uten påsatt julelys, så her kan du velge om du vil ha med eller uten lys. Flott alternativ for deg som ønsker et furutre som juletre.

Snøhetta
Snøhetta er vårt kunstige juletre med snø på! Kommer med 280 LEDlys og 5 trinns dimmer. Et flott tre om du ønsker vinterstemning inne.

Som følge av utfordringer med leveranser vil de kunstige juletrærne våre ankomme hagesentrene på forskjellige tidspunkt. Hør med ditt lokale hagesenter om når de venter sin levering. I mellomtiden kan du utforske vårt fantastiske utvalg og finne dine favoritter her på hageland.no.

Logg inn i Mitt Hageland

Medlem, men ikke fått bruker til min side? Da må du registrere deg på nytt her

Ønsker du å bli medlem?

Som medlem i Mitt Hageland får du bonus på alt du handler. I tillegg får du gode medlemstilbud, faste medlemsfordeler, inspirasjon og sesongaktuelle råd og tips om alt fra hagestell og selvdyrking til uteplassen.

Mitt Hageland er for deg som liker grønn glede!

Meld deg inn i Mitt Hageland
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.