Hopp til hovedinnhold

Denne varen finnes ikke lenger i vårt sortiment. Ta gjerne kontakt med oss så hjelper vi deg med å finne et lignende produkt, eller se i kategorien Kunstig juletre Voss for lignende varer

Kunstig Juletre Voss slim H225cm-520Lys

NR98

Ute etter et tett og lett tre å montere så er det Voss treet du skal ha. Strøm i stammen , som gjør at det ikke er en ledning som vises. Grenene faller lett på plass, så det er lite bretting av grenene som trengs for å få et flott naturtro tre. Nålene er også støpt på grenene som gjør at dette treet er får et vakkert utseende. Klassisk varm farge på lysene med 520 LED lys med 5 trinns dimmer. Til dette treet kan du kjøpe toppstjerne som kan kobles til belysningen på treet. Dette er en smal variant av Voss treet, som passer fint om du ikke vil ha så bredt juletre.

Denne varen er ikke i salg for øyeblikket.

Sortimentet og priser kan variere i de ulike hagesentrene.

Høyde 225 cm – Diameter 118 cm. Hurtigkobling til lys i stammen 520 LEDlys med dimmer. Smal utgave av Voss treet. Hagelands eget design. 12 års garanti på treet- 2 års garanti på lysene.

Dimensjoner118.0 × 520.0 × 225.0 cm

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Kunstig Juletre Voss slim H225cm-520Lys”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Varenummer: VR1550641 Kategori:

Du liker kanskje også…

Logg inn i Mitt Hageland

Medlem, men ikke fått bruker til min side? Da må du registrere deg på nytt her

Ønsker du å bli medlem?

Som medlem i Mitt Hageland får du bonus på alt du handler. I tillegg får du gode medlemstilbud, faste medlemsfordeler, inspirasjon og sesongaktuelle råd og tips om alt fra hagestell og selvdyrking til uteplassen.

Mitt Hageland er for deg som liker grønn glede!

Meld deg inn i Mitt Hageland
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.