Hopp til hovedinnhold

Et inngangsparti som sier

VELKOMMEN INN

I juletider er det ekstra hyggelig å tilføre farge og lys til inngangspartiet. Pynt med kranser, julenek og vintergrønne busker. Heng opp lykter, lyslenker og girlander. Her får du våre beste tips til hvordan du skaper den rette stemningen.

ET LEVENDE
INNGANGSPARTI

Når omgivelsene er hvite eller grå og fargeløse, tyr vi til hardføre juleblomster for å tilføre liv og farge til inngangspartiet. Den klassiske julerosen har vi i flere varianter, som alle gjør seg godt i kombinasjon med grønne trær og kranser. La gjerne krukkene være i samme stil for et mer helhetlig uttrykk.

Har du lagt deg på en stilren linje til jul, kan det være fint å bryte opp med noen overraskende elementer. Våre søte lysdekorasjoner skaper effekten du er ute etter. Du kan velge mellom forskjellige former som stjerner, snøkrystaller og hjerter.

Logg inn i Mitt Hageland

Medlem, men ikke fått bruker til min side? Da må du registrere deg på nytt her

Ønsker du å bli medlem?

Som medlem i Mitt Hageland får du bonus på alt du handler. I tillegg får du gode medlemstilbud, faste medlemsfordeler, inspirasjon og sesongaktuelle råd og tips om alt fra hagestell og selvdyrking til uteplassen.

Mitt Hageland er for deg som liker grønn glede!

Meld deg inn i Mitt Hageland
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.