Hopp til hovedinnhold

Julebelysning

Med vårt store utvalg av belysning kan du skape julestemning både inne og ute.

Vi har belysningen for deg som liker det stilrent og minimalistisk, eller tradisjonelt og herskapelig. Velg mellom klare lys, flerfargede varianter eller mer dempede toner.

Tenn lys!

Stemningsfull belysning gjør underverker i mørketiden. Tenn lys ved inngangspartiet, på trappen eller i hagen. Pynt uterommet med lyslenker, lysdekorasjoner og girlandere. Vi har også et stort utvalg av batteridrevne kubbelys i ulike størrelser.

Innendørs kan du lage dekorative stilleben med lysslynger, henge en adventsstjerne i vinduet eller la juletreet få skinne litt ekstra.

10.000 K
9.000 K
8.000 K
7.000 K
6.000 K
5.000 K
4.000 K
3.000 K
2.000 K
1.000 K

Fra kaldt til varmt

Belysning har mye å si for stemningen. Varianter av kaldt lys gir en naturlig og jordnær atmosfære. De varmere tonene blir ofte assosiert med hygge og komfort. Kelvin-skalaen gjør det enkelt å finne riktig fargetone. Her kan du se hvordan lysets fargetemperatur går fra iskald til glovarm. Hvilken stemning er du ute etter?

Velkommen inn

Gi gjestene den gode julefølelsen fra start. Dekorer hagen og inngangspartiet med funklende lys. I tillegg til et stort utvalg av lyslenker og julelys, har vi dekorasjoner formet som hjerter og stjerner, dørkranser med LED-lys som går på batteri og små kunstige juletrær som passer perfekt på trappen.

Tusen julelys

Mulighetene er nærmest uendelige når det kommer til julebelysning. Våre bestselgende lysslynger kommer i flere nyanser og fasonger. De er enkle å montere og kan kobles sammen etter behov. Startsettet er 10 meter langt og har 100 LED-lys. Noen modeller kommer med dimmefunksjon. Vi har også julelys som leveres enkeltvis. Lysene går på batteri, dempes med fjernkontroll og slås av automatisk etter seks timer.

* gjelder ikke fast lavpris og produktserien dbkd.

Logg inn i Mitt Hageland

Medlem, men ikke fått bruker til min side? Da må du registrere deg på nytt her

Ønsker du å bli medlem?

Som medlem i Mitt Hageland får du bonus på alt du handler. I tillegg får du gode medlemstilbud, faste medlemsfordeler, inspirasjon og sesongaktuelle råd og tips om alt fra hagestell og selvdyrking til uteplassen.

Mitt Hageland er for deg som liker grønn glede!

Meld deg inn i Mitt Hageland
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.