Hopp til hovedinnhold

Juleby

Oversiktsbilde over julebyen fra Hageland

Bygg en fortryllende juleby med tog, nisser, snømenn, julehus og mye mer!

Våre populære julebyer passer for hele familien. Bygg din egen juledekorasjon med akebakker, nisser, skøytebane, snømenn og mye mer. Du kan samle nye modeller hvert år.

Mange av figurene kobles sammen med bevegelse, lyd og lys. Vi har også alt du trenger av tilbehør til julebyen, som kunstig snø, snøspray, snøteppe, adaptere og batterierstatter.

Mennesker i julebyen
Julenissen med juletreet i julebyen
Juletresalg i juleby
  Koselig hus i juleby-serien

  Levende julestemning

  Bygg en levende julelandsby til glede for store og små. La nisser, snømenn, reinsdyr og familier flytte inn i søte julehus.

  Litt ekstra stemning skaper du med karuseller, tog og akebakker. Snøkledde juletrær, dekorative broer, julebiler og skinnende gatelykter er prikken over i’en.

  Nærbilde av barn som åpner postkassen i juleby
  Bier-stue med øldrikkende mann
  Skiskytterblink i juleby

  Tilbehør til juleby

  Vi har alt du trenger av tilbehør til julebyen din, som kunstig snø, snøspray, snøteppe, adaptere og batterierstatter. Med en batterierstatter kan du koble dekorasjonene i julebyen direkte til strøm. Da unngår du at batteriene går tomme underveis.

  Snøteppet sikrer en hvit jul uansett temperatur, og den smarte snøsprayen er ren julestemning på boks. Kunstig snø kan du for eksempel drysse forsiktig over de grønne trærne langs veien. Det skaper vakker vinterstemning i julebyen!

  Nærbilde av livet i julebyen
  Mennesker under snødekt tre i julebyserien

  Opplev Julebyene i butikk

  Mange av våre hagesentre bygger fantastiske julebyer i julelandet sitt. Kom innom og hent inspirasjon til din egen juleby!

   Logg inn i Mitt Hageland

   Medlem, men ikke fått bruker til min side? Da må du registrere deg på nytt her

   Ønsker du å bli medlem?

   Som medlem i Mitt Hageland får du bonus på alt du handler. I tillegg får du gode medlemstilbud, faste medlemsfordeler, inspirasjon og sesongaktuelle råd og tips om alt fra hagestell og selvdyrking til uteplassen.

   Mitt Hageland er for deg som liker grønn glede!

   Meld deg inn i Mitt Hageland
   Updating…
   • Du har ingen produkter i handlekurven.