Juletrepynt

Hos oss finner du tre ulike stiler. Hvilken liker du best?

Hos oss finner du tre ulike stiler.
Hvilken liker du best?

All juletrepynt

50%

Uke 50 og 51

Tradisjon

Nostalgi og tradisjon er noe som preger de fleste hjem i julen, men tradisjon går også i trender. Ønsker du et tradisjonelt juletre kan du pynte med pepperkaker, papir, kjegler og kurver. Bland gjerne lys og farger, og hvor mye eller lite du vil ha på treet er helt opp til deg. Denne serien er preget av de tradisjonelle julefargene, og pynten går i rødt, hvitt og grønt.

Eleganse

For noen er det gøy å tenke utenfor boksen og gjøre juletreet enda mer personlig. Ønsker du for eksempel en strammere stil kan du minimere fargene på pynten til et par-tre. Eleganse-serien er en julepyntserie i dype rødtoner med spennende materialer som velour og du kan også få puter som matcher treet! Og du, hva med å henge et lite cocktail-glass på treet? Husk at det kun er fantasien som setter grenser - og det deilige er at du bestemmer helt selv hvordan din jul skal se ut.

Klassisk

Dette er pynten for deg som liker det stilrene og klassiske. En kolleksjon bestående av lyse fargetoner, sølv og glitter. Perfekt hvis du ønsker en litt mindre fremtredende, delikat og diskré jul. Som navnet tilsier er dette julepynt du kan ta frem år etter år uten at den går av moten.