Hopp til hovedinnhold

SPANSKE MARGERITTER

Spanske margeritter finnes i mange fristende farger. Velg blant ulike nyanser av gult, lilla, rosa og rødt. Margeritter elsker sol og de vokser fort. Derfor må du huske å gjødsle dem, enten hver gang du vanner eller med langtidsvirkende gjødsel. Pssst… Spanske margeritter har ofte et par ukers opphold i blomstringen, men de kommer tilbake med et vell av nye knopper! Husk å fjerne visne blomsterhoder underveis. Da bidrar du til en rik blomstring.

HVITE MARGERITTER

Margeritt er vår mest solgte sommerblomst. Det er ikke vanskelig å forstå! Margeritter blomstrer rikt fra tidlig vår til sen høst. Plantene krever lite stell, men holder seg godt og danner stadig nye blomster. Hos Hageland får vi aldri nok av den klassiske hvite varianten. Kombiner den gjerne med fargesterke spanske margeritter og andre skjønne sommerblomster. La det bugne på terrassen, ved inngangspartiet eller i hagen!

SOLEKLARE SOMMERFAVORITTER

Sommeren blir ikke det samme uten margeritter. Muntre fargeklatter som blomstrer fra vår til høst? Ja, takk! Du finner et vell av farger og fasonger hos ditt nærmeste hagesenter. Unn deg en sommerblomst som krever lite stell, men gir langvarig glede.

LES MER OM

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.