Ditt hagesenter -
Er ditt hagesenter
?
Ja Nei? Velg annet hagesenter

Søk på sted:

eller
Vil du velge som hagesenter ditt?
Ja Nei? Velg annet hagesenter

Det lille uterommet

Liten plass er ingen hindring! Du kan lage deg en fantastisk liten oase med smarte utemøbler, koselige krukker og planter. I år har Hageland ekstra fokus på det lille uterommet, og har plukket ut et spennende utvalg med smarte mål, høy kvalitet og god sittekomfort. Det lille uterommet kan være alt fra en liten balkong til en liten krok i hagen, eller kanskje et sted ved inngangspartiet? Vi hjelper deg gjerne med gode innredningstips!

Hagemøblene som passer til det lille uterommet!

Ørelappsett eller reclinersett
Er det dårlig med plass, men du ønsker fortsatt å nyte varme sommerdager ute? Da er det mulig å lage en hyggekrok i hagen eller på terrassen. Et ørelappsett er å anbefale da det ikke tar stor plass. Her finnes det ofte pakkeløsninger som inneholder to stoler, fotskammel og sidebord til en god pris. Noen ørelappstoler har også ekstra god sitte- og hvilekomfort, med regulering i ryggen – en såkalt reclinerstol.

Små hjørnegrupper eller sofa med sjeselong
Ønsker du flere sitteplasser, så kan en liten hjørnegruppe i aluminium eller kunstrotting være riktig. Her finnes det flere modeller med gunstige mål og fleksible moduler som passer fint til en liten terrasse eller balkong. Det finnes også kombigrupper med høyt spisebord, og det vil si at du får riktig høyde i forhold til bespisning, samtidig med sofaens gode komfort. En sofa med sjeselongdel er også et godt valg til det lille uterommet.

Kafe- og bistrosett
Til balkongen og ved inngangspartiet er et kafesett supert. Ofte kan både bord og stoler i disse bistrosettene klappes i sammen, og tar derfor veldig liten plass på en balkong. Det finnes kafesett i forskjellige materialer som teak, aluminium, rotting og stål. Teak er den mest holdbare tresorten som kan brukes til produksjon av hagemøbler. Teak inneholder en naturlig olje i treverket som tåler klimaendringer, og hindrer at fuktighet trenger inn. Behandles ikke teak vil møblene få et gråaktig patinert ytre.

Små sofagrupper
Små sofagrupper i kunstrotting eller aluminium er også å anbefale til det lille uterommet. Her kan stoler og sofa enkelt plasseres slik det passer seg mest mulig hensiktsmessig på din terrassen. Selv om både kunstrotting og aluminium er tilnærmet vedlikeholdsfritt, så anbefales det likevel å rengjøre jevnlig med såpevann eller plastrengjøring. Dersom møbelet har stått ute over tid uten å ha blitt rengjort kan du også spyle med vannslangen og bruke en myk børste for å komme til - men dropp høytrykkspyler da det kan skade både rotting og aluminium.

Tilbehørsvarer som passer til det lille uterommet

Slik bevarer du hagemøblene dine

Vi liker å ha god tid til avslapning og kos, og ønsker å bruke mindre tid på vedlikehold. Men selv om hagemøblene skal tåle vær og vind er det viktig med riktig pleie som kan forlenge levetiden.

Slik pleier du hagemøblene dine:

Video med tips til det lille uterommet, Hageland

Video om stell og vedlikehold av hagemøbler, Hageland

Lukk
Følg oss på facebook Følg oss på instagram

Bli medlem i HAGELAND-KLUBBEN

Dine fordeler:

Register deg her

Bli medlem i Hageland-klubben

Bli medlem