Ditt hagesenter -
Er ditt hagesenter
?
Ja Nei? Velg annet hagesenter

Søk på sted:

eller
Vil du velge som hagesenter ditt?
Ja Nei? Velg annet hagesenter

Pleie- og rengjøringsprodukter til utemøbler

Putekasse og møbeltrekk
Det er smart å oppbevare putene i putekasse når de ikke er i bruk. Dette forhindrer at putene blir utsatt for smuss, pollen og solbleking. Det forlenger levetiden til putene. Hvis du ikke har plass til en putekasse, så er et møbeltrekk en flott erstatning. Møbeltrekkene er laget av slitesterk polyester og forsterket med en vanntett PVC der det trengs. De finnes det et stort utvalg av størrelser og prisklasser.

Putestoffer
Olefin er et veldig slitesterkt putestoff, med høy lys- og fargeekthet mot solbleking. Det er også flekkavisende og tørker fort. I tilleg til olefin har vi polyester. Polyester er slitesterkt og har god mostandsdyktighet mot solbleking.  Bruk fiberprotector tekstilimpregnering eller Golden Care Frabric Protector før bruk av putene og for vedlikehold. Ved rengjøring av putestoffet anbefaler vi Golden Care Fabric Cleaner og Fiberprotector flekkfjerner.

Aluminium og kunstrotting
Aluminium – er et lett og vedlikeholdsfritt materiale, som vi bruker i våre produkter ogrammer. Aluminium ruster ikke og tåler vær og vind. Kan rengjøres med mildt såpevann. Kunstrotting – er et holdbart plastmateriale som er motstandsdyktig mot vær, vind og temperatursvingninger. Kunstrotting er til nærmet vedlikeholdsfritt , men vi anbefaler jevnlig rengjøring med mildt såpevann.

Teak og textilene
Teak - inneholder naturlig olje i treverket som tåler ulike klimatiske forhold. Behandles ikke teak vil møblene få en gråaktig patina etter hvert. Vi anbefaler før bruk og ved senere vedlikehold å «impregnere» teaken med Teak Shield.Textilene – er et slitesterkt kunstfibertekstil.Textilene har høy UV-resistanse. Vi anbefaler at materialet rengjøres med Golden Care Fabric Cleaner eller såpevann.

PARASOLLER

Vi har stort utvalg av parasoller i flere størrelser og farger

Se utvalget her

Video om stell og vedlikehold av hagemøbler, Hageland

Lukk
Følg oss på facebook Følg oss på instagram

Bli medlem i HAGELAND-KLUBBEN

Dine fordeler:

Register deg her

Bli medlem i Hageland-klubben

Bli medlem