Ditt hagesenter -
Er ditt hagesenter
?
Ja Nei? Velg annet hagesenter

Søk på sted:

eller
Vil du velge som hagesenter ditt?
Ja Nei? Velg annet hagesenter

Ledige stilling
Sesongmedarbeider Hageland KILDEN

Arbeidsgiver

KILDEN Hagesenter AS /
Hageland KILDEN

Stillingstittel

Sesongmedarbeider

Varighet

Sesong/Deltid/Fast

Vi søker butikkmedarbeidere og gartner til oppstart mars/april 2019. Foruten det å stå i kassa består arbeidsoppgavene av veiledning og salg til kunder, utsetting av varer, stell av planter, vanning av planter og holde salgslokalet ryddig og flott. Det er viktig at du utadvendt og liker å selge. 

Vår hovedsesong er fra mars til august, men det er også interesse for personer som kan jobbe kortere perioder enn dette. Det er også interessant med personer som vil jobbe lavere stillingsprosenter enn 100% i sesong, eksempelvis helgejobbing og kveldstid etter for eksempel skoledagens slutt. Det er mulighet for utvidelse av engasjementet. Ønsker du mer informasjon om stillingen, ta kontakt med oss.
  
Søknad med CV sendes kilden@hageland.no
Tiltredelse etter avtale, mars/april.

Kilden senter, 5235 Rådal i Hordaland

Om arbeidsgiveren

Hageland Kilden hagesenter er et fullsortiment hagesenter med planteskolevarer, inneplanter, snittblomster, hagemøbler og annet tilbehør til hage. Vi ligger sentralt plassert i Kilden senter på Nordås. Vi er medlem av Hagelandkjeden og vårt fokus er å ha gode produkter og gode kunderelasjoner der oppfølging, faglige råd og veiledning står sentralt.

Lukk
Følg oss på facebook Følg oss på instagram

Bli medlem i HAGELAND-KLUBBEN

Dine fordeler:

Register deg her

Bli medlem i Hageland-klubben

Bli medlem