Kunstige
 juletrær

Se vårt store utvalg av kunstige juletrær

Se vårt store utvalg av
kunstige juletrær

Best i test

Naturtro juletrær

Hagelands unike kolleksjon av kunstige juletrær er så naturlige at det er vanskelig å skille dem fra de ekte trærne. De er høye, lave, tykke og smale. Du kan velge mellom edelgran, vanlig gran eller furu, med og uten lys, eller snø!

Ser du forskjell?

Lettvint

Fordelen med kunstige trær er mange. For det første blir kvaliteten på trærne bedre og stadig mer naturtro. I tillegg får du som juleelsker utvidet sesongen og kan ta opp juletreet tidligere og ha det stående lenger.

For mange er det positivt at det er allergivennlig og du drar ikke med deg småkryp inn i huset og led-belysningen gjør de mindre brannfarlige. Trærne er lettvinte å sette opp, stue bort og de drysser ikke.

Julestemning i hele huset

Det blir stadig mer populært å pynte med kunstige juletrær i flere rom for å skape en koselig juleatmosfære i hele huset. Et eksempel kan være å plassere et i entréen for å ønske gjester velkommen til jula hos deg.

Kunstig juletrær passer perfekt for deg som feirer jul på hytta, fordi det er så enkelt å pakke opp og ned og tar lite plass å oppbevare.