Hopp til hovedinnhold

Gartner og blomsterdekoratør

Vi søker 2 gartnere og 1 blomsterdekoratører for sesongen 2021 med mulighet for forlengelse.

Gartner:
Som gartner hos oss består arbeidshverdagen først og fremst av veiledning av kunder som hovedoppgave og dernest stell av plantene. Du må like å oppsøke kundene og spørre om de skal ha hjelp. Du må kunne sette deg inn i hvordan kundene ønsker å ha det hjemme. Vi skal være et hagesenter som utøver god service og hjelper kundene med plantevalg og tips til stell av både de plantene de har fra før og de de kjøper hos oss. Det kreves ikke at du er gartner, men du må ha tilsvarende god plantekunnskap for å kunne veilede kundene. Som gartner hos oss skal du veilede kunder i plantskolevarer, stauder, sommerblomster, inneblomster, jord, gjødsel, krukkevalg, vanningsutstyr, og redskapsvalg. Alle medarbeidere må også kunne stå i kassen. Det kreves at du både snakker og skriver godt norsk.

Blomsterdekoratør:
Som blomsterdekoratør hos oss jobber man med kundeekspedering av alle typer varegrupper i hagesenteret. Men vil lage buketter og dekorasjoner for salg samt ekspedere kunder i vår snittavdeling. Det må også påregne at man må jobbe og veilede i våre andre avdelinger som inneplanter, sommerblomster, stå i kassen og salg av hagemøbler og interiørartikler. Som blomsterdekoratør hos oss for man derfor en mer variert hverdag enn ved jobb i en klassisk blomsterbutikk. Det kreves ikke fagbrev som blomsterdekoratør, men du må ha tilsvarende kompetanse og du vil bli bedt om å vise sine ferdigheter i blomsterbinding på et eventuelt intervju.
Vi driver ikke med blomster til bryllup, men vi leverer mye sorgbinderi til begravelser i Nøtterøy og Tønsberg. Det kreves at du både snakker og skriver godt norsk.

Stillingene lyses ut som sesongstillinger med tidsperiode mars til september. Både 100% og deltid er aktuelt. Mulighet for forlengelse av engasjement i deltid eventuelt fast stilling etter september.

Hageland Nøtterøy /Astoria Hagesenter er et fullsortiment hagesenter som selger busker, trær, stauder, sommerblomster, inneplanter, jord, gjødsel, hagemøbler, interiørartikler, snittblomster og hageartikler. Vi er et hagesenter som har fokus på veiledning og kundeservice. Våre kunder er en blanding av fastboende og hytteturister. Vi ønsker å være det foretrukne hagesenteret i vår region. Vi er i høysesong 4-5 gartnere, 3-4 møbelselgere og 3-4 blomsterdekoratører samt kassamedarbeidere. Du blir derfor en del av et tema med mye kompetanse der vi lærer gjennom hverandres erfaringsutveksling. Vi har hatt samme eiere i 30 år og har et godt arbeidsmiljø. Vi har åpent hele året 7 dager i uka og jobb påregnes med annen hver helg. Velkommen til oss.

Vi søker også etter 3-4 kassamedarbeidere for samme tidsperiode.

Søknad og CV sendes til lars@asto.no
Har du spørsmål til stillingen ta kontakt på telefon til Lars Berge 90654818
Vi behandler søknader fortløpende og kaller inn aktuelle kandidater etter som søknadene kommer inn.

Informasjon

Arbeidsgiver

Hageland Nøtterøy /Astoria Hagesenter

Sted: Nøtterøy

Stillingstittel

Gartner og blomsterdekoratør

Søknadsfrist

Behandles fortløpende

Kontaktinformasjon

Lars Berge

Telefon: 90 65 48 18 / 906 54 818

E-post: lars@asto.no

Logg inn i Mitt Hageland

Medlem, men ikke fått bruker til min side? Da må du registrere deg på nytt her

Ønsker du å bli medlem?

Som medlem i Mitt Hageland får du bonus på alt du handler. I tillegg får du gode medlemstilbud, faste medlemsfordeler, inspirasjon og sesongaktuelle råd og tips om alt fra hagestell og selvdyrking til uteplassen.

Mitt Hageland er for deg som liker grønn glede!

Meld deg inn i Mitt Hageland
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.