Hopp til hovedinnhold

Vi trenger ekstrahjelp på snittavdelingen.

Som blomsterdekoratør hos oss får man en variert hverdag. Det kreves ikke fagbrev som blomsterdekoratør, men du må ha tilsvarende kompetanse og vil bli bedt om å vise dine ferdigheter i blomsterbinding på et eventuelt intervju. Vi leverer blomster både til bryllup og begravelser, samt sessongrelaterte buketter og sammenplantninger.

Hos oss er det alltid mye å gjøre! Vi ønsker oss derfor en selvstending, blid og ansvarsfull ekstrahjelp med stor arbeidskapasitet. Du må også kunne jobbe og veilede i våre andre avdelinger som inneplanter, sommerblomster, stå i kassen og salg av hagemøbler og interiørartikler.

Hageland Surnadal er et stort hagesenter som selger busker, trær, stauder, sommerblomster, inneplanter, jord, gjødsel, hagemøbler, møbler interiørartikler, snittblomster og hageartikler. Våre kunder er en blanding av fastboende i Surnadal og området rundt samt en del hytteturister. Vi er eid av Talgø og er på det meste 8 ansatte og har et godt arbeidsmiljø. Vi har åpent hele året 6-7 dager i uka så det vil bli noe helgejobbing. Velkommen til oss.

Søknad og CV sendes til may.britt.dyrli@talgo.no
Vi behandler søknader fortløpende og kaller inn aktuelle kandidater etter som søknadene kommer inn.

Informasjon

Arbeidsgiver

Hageland Surnadal

Sted: Surnadal

Stillingstittel

Ekstrahjelp blomsterdekoratør

Søknadsfrist

Behandles fortløpende

Kontaktinformasjon

May Britt Dyrli

Telefon: 91 72 05 38 / 917 20 594

E-post: may.britt.dyrli@talgo.no

Logg inn i Mitt Hageland

Medlem, men ikke fått bruker til min side? Da må du registrere deg på nytt her

Ønsker du å bli medlem?

Som medlem i Mitt Hageland får du bonus på alt du handler. I tillegg får du gode medlemstilbud, faste medlemsfordeler, inspirasjon og sesongaktuelle råd og tips om alt fra hagestell og selvdyrking til uteplassen.

Mitt Hageland er for deg som liker grønn glede!

Meld deg inn i Mitt Hageland
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.