Hopp til hovedinnhold

Å NEI! Siden er borte!

Her har det gått litt galt. Siden du prøvde å gå til finnes ikke! Kanskje du finner noe lignende på siden under?

Moderne, byggbar sofa stol i loungestil med aluminiumsstamme og sete i textilene, rundt bord i aluminium med diameter på 85 cm

Velkommen til Hageland Stange

En 10 minutters kjøretur fra Stange sentrum, finner du Hageland Stange. Sissel Hoel har drevet Hoels gartneri i Fokholgutua i Vestbygda i over 25 år, og har solid erfaring innenfor gartneryrket. Mannen Erik hjelper til, sammen med resten av familien og alle de andre dyktige ansatte i gartneriet. Du kan være sikker på at du får hjelp av fagpersoner og får all den informasjon du trenger når du kommer til hagesenteret vårt i Stange.

Sissel har spesialisert seg på urter og sommerblomster, og utvalget at disse produktene er derfor meget stort. Ser du etter frukttrær eller bærbusker til hagen? Hageland Stange bugner over av lokalt produserte planter av beste kvalitet. Kanskje trenger du vårblomster eller løk til krukkene på verandaen, bark til et område med prydbusker eller kukompost til rosene? Uansett hva du ser etter av inneblomster, uteplanter, gartneri og hageprodukter, får du tak i det på Hageland Stange. Vi har også lekre og solide hagemøbler til små- og store verandaer og hager. Hva med en ny teakbenk eller en praktisk utesofa i aluminium?

Kundene våre kommer igjen og igjen til det vakre gartneriet vårt langs Mjøsas bredde på grunn av god service og betjening og ikke minst på grunn av det brede utvalget av planter, urter og blomster av god kvalitet. Mange av gjengangerne blant kundene våre har forelsket seg helt i gartneriet vårt: “Jeg har aldri sett maken til blomsterhav. Så mye nydelige blomster, kraftige og flotte.” og ” En fryd for øyet og luktesans!”. Det ryktes at det å komme til oss er som å gå inn i en helt annen verden, og at vi er det triveligste gartneri Stange har å skilte med! Her kan du rusle fritt blant titusenvis av urter, blomster, grønnsaker og farger og dufter. Vi er stolte over å ha skapt hyggelig og blomstrende atmosfære der både ansatte, kunder og planter trives.

Kom gjerne innom for en koselig handel og prat om planter og hage med ansatte som kan faget sitt. Nå kan vi friste med kaffe og is også! For å finne frem til det koseligste hagesenter Stange har å by på, kjører du vestover gjennom Stange sentrum mot Stange kirke. Ved kirken tar du til høyre, i retning Hamar. Etter 200 m tar du til høyre opp Fokholgutua og følger veien ca. 1 km. Hageland Stange ligger så på høyre hånd. Kommer du fra Hamar følger du riksvei 222 mot Stange, og deretter skilting mot Stange kirke. Der kjører du til venstre opp Fokholgutua og fortsetter ca. 1 km til du kommer til vårt hagesenter.

Kontakt Hageland Stange

Åpningstider:

mandag 09:00 - 19:00
tirsdag 09:00 - 19:00
onsdag 09:00 - 19:00
torsdag 09:00 - 19:00
fredag 09:00 - 19:00
Lørdag 09:00 - 17:00
Søndag 11:00 - 17:00

Følg Hageland Stange

Vi fører også merkevarene

Et frodig uterom

Vår filosofi er at hageglede- og kunnskap er til for å deles. Stor hage eller liten balkong - vi hjelper deg å lykkes. I vårt hagesenter møter du gartnere som mer enn gjerne gir deg råd om alt fra selvdyrking til grønne inneplanter.

Sesongen for grønne fingre er her og vi har alt du trenger for å gjøre det fint i hagen og på uteplassen. Butikken bugner av fargerike sommerblomster og frodige hageplanter, dekorative krukker og potter. Spør oss om riktig jord og gjødsel til dine prosjekter.

Gjør uteområdet komplett med vårt store utvalg av hagemøbler i aluminium, kunstrotting, teak og bambus. Sesongens kolleksjon har noe for enhver smak. Stramme linjer, klassiske former og eksotiske vibber. Til små uterom tilbyr vi lette, nette møbler som er enkle å stable.

Flott og tradisjonell spisegruppe med rundt bord med dreieplate og ice bucket Stoler med høy rygg og god sittekomfort.

Lev vel, dyrk selv

Det blir stadig mer populært å være sin egen gartner. Tenk å kunne forsyne seg av mat fra egen hage! Dyrk i vinduskarmen, krukker på verandaen, rett i jorda eller i et drivhus. Sistnevnte forlenger vekstsesongen og gir større avlinger med for eksempel agurk og tomat. Med stabile og gode temperaturer kan du dyrke fram eksotiske planter du ellers ikke ville hatt muligheten til. Alt du trenger for å komme i gang med selvdyrking finner du hos oss.

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.