Hopp til hovedinnhold

Merkevarer

Hageland er opptatt av kvalitet og er derfor forhandler av kjente merkevarer innenfor hver av kategoriene våre. Hageredskaper fra Fiskars, hageutstyr og -redskap fra Gardena. Dyrefôr fra Dogman og Royal Canin, Nelson Garden på frø og løk og Ehlo på blomsterpotter og utepotter. På hagemøbler fører Hageland kvalitetsmøbler fra Brafab, Sundays, 4 Seasons Outdoor, Life og eksklusive hagemøbler fra Cane-Line. På putekasser har vi valgt Keter, da de er overlegne på kvalitet. Napoleon er virkelig drømmen for alle grillmestere som ønsker seg det beste innen utekjøkken og kvalitetsgriller.

 • Bergs Potter

  Bergs Potter kommer i mange ulike modeller, størrelser og farger; alle med en unik historie. Utforsk Bergs Potter hos ditt nærmeste Hageland. Merk at utvalget varierer fra butikk til butikk.

  Les mer om Bergs Potter
 • BEDD – Norske plantekasser i system

  BEDD er et unikt system for å bygge vakre og varige plantekasser i stål. Bygg enkle kasser med bunn og hjul, kreative karmer i hagen eller sammenhengende løsninger for skjerming og lune soner på terrassen.

  Les mer om BEDD – Norske plantekasser i system
 • Watt&Veke

  Watt & Vekes papirstjerner blir laget i en fabrikk sydøst for New Dehli i India. Papirstjerner stammer fra India, så hva passer bedre enn at de blir laget der!
  Det finnes mange ulike stjerner i ulike prisklasser, men bak hver Watt & Veke papirstjerne ligger et hardt arbeid, både fra de som omsorgsfullt bretter stjernenes armer for hånd og limer de sammen, til fabrikkens eiere som bryr seg om kvalitet og produksjonsprosesser.

  Les mer om Watt&Veke
 • DBKD

  Jordnært. Det er slik vi har utviklet vårt design, akkurat som vi selv ønsker å være. Med fokus på design, kvalitet og inspirasjon, har DBKD skapt klassikere siden 2012 midt i det svenske landskapet. Vi produserer potter, vaser, og skulpturer med Skandinavisk preg. Vi vil at disse skal se og føles fine i ditt hjem, år etter år.

  Les mer om DBKD
 • Hageland fører merkevare Biohort - her vises Biohort 64060 FreizeitBox

  Biohort

  Biohort produktene byr på beste kvalitet, funksjonalitet og sikkerhet. Alle våre produkter er vedlikeholdsfrie og selges med 20 års garanti mot rust og korrosjon. I Biohort sortimentet finner du alt fra putekasser til sykkelgarasjer og større uteboder. Vi produserer i Østerrike og er vant til å utvikle produkter som skal kunne stå ute hele året, fungere godt i både regn, snø og sol. Velg mellom forskjellige farger, modeller og størrelser.

  Les mer om Biohort
 • Medium universalkost fra FIskars blir kostet med

  Fiskars

  Fiskars hageredskaper finnes i de fleste hageinteresserte hjem. Hos Hageland er de svært populære, og vi er stolte over å kunne tilby dem i sortimentet vårt. Den som har prøvd å beskjære epletrær med en sløv grensaks eller trimme en overgrodd hekk med en uskarp hekksaks, gjør det ikke igjen.

  Les mer om Fiskars
 • En mann ruller vannslange inn med GARDENA slangevogn med håndtag

  Gardena

  Fra Gardena kommer alt du trenger av hageredskaper og hageutstyr for å kunne stelle i hagen og holde den godt ved like. Gardena har 50 års erfaring innen faget, og er en velkjent aktør i bransjen for profesjonelle aktører og også for de fleste som en eller annen gang har stelt et bed eller en hageflekk.

  Les mer om Gardena
 • hund tygger ben

  Dogman

  Dogman leverer gode og rimelige spiselige og ikke-spiselige produkter hovedsakelig til katt og hund i Hageland-butikker med dyrebutikk. Produktenes utseende og funksjon er viktig, og at de opprettholder en god kvalitet. Dogman selger smakfullt hundefôr som inneholder alle de vitaminer og næringsstoffer din firbente venn trenger.

  Les mer om Dogman
 • 4 schæfervalper i sort-hvitt

  Royal Canin

  Royal Canin er godt kjent i hunde- og kattemiljøet som en av markedets mest seriøse produsenter av dyrefôr. De er leverandør av høykvalitetsfôr til hund og katt i faghandel og hos veterinær, og vi er derfor stolte over å kunne få lov til ha dem med i Hageland-familien.

  Les mer om Royal Canin
 • Nelson Garden 5780l Markus Danielsson

  Nelson Garden

  Nelson Garden er leverandør av frø, løk, såutstyr og plantekasser og tilbehør. Nelson Garden sier selv de fyller hagen med glede, og det er vi helt enige i. De elsker alt som dyrkes selv og kvalitetsutstyr som gjør hagearbeidet til en glede.

  Les mer om Nelson Garden
 • Elho minidrivhus og plantekasse på ben, full av friske urter og tomatplanter med tomater

  Elho

  Elho er en familieeid, nederlandsk potteleverandør som vil ta vare på mennesker og miljøet ved å bruke resirkulert materiale i pottene. Elho designer og produserer potter i Nederland. De er kjente for potter av høy kvalitet og med lang levetid, og de beste forutsetninger for gode planteliv.

  Les mer om Elho
 • Putekasse til oppbevaring av hageputer, leker. Laget av vedlikeholdsfri hardplast, slitesterkt og tåler norsk klima

  Keter

  Keter leverer praktiske og brukervennlige utendørs oppbevaringsløsninger. Som markedsledende på dette feltet, hjelper Keter deg å ta vare på hagemøblene dine og annet hageutstyr som oppbevares ute.

  Les mer om Keter
 • Napoleon-grill på uteplass

  Napoleon

  Fra Napoleon® kommer noen av markedets beste grilløsninger. Kjøper du en Napoleon®-grill er du garantert en kvalitetsgrill som kan være med å bidra til hyggelige familie- og vennesammenkomster i mange år framover.

  Les mer om Napoleon
 • Brafab 1 Coaldale modulgruppe

  Brafab

  Brafab er en svensk hagemøbelprodusent som sier at de lager vidunderlige uteplasser for hageelskere, og det er vi helt enige i. Hagemøblene fra Brafab holder høy kvalitet, der form og funksjon er nøye gjennomtenkt og utprøvd.

  Les mer om Brafab
 • Hageland fører merkevare sundays

  Sundays Design

  Sundays Design hagemøbler designes og produseres i Norge. Produsenten holder til i Kristiansand og har hele 40 års erfaring innenfor båtputeproduksjon. Kombinert med 25 års fartstid innen produksjon av hagemøbler, gir dette en dyptgående kunnskap om hva som kreves for at norske utemøbler skal holde seg fine i år etter år.

  Les mer om Sundays Design
 • Man med veltrimmet, hvitt skjegg sitter i 4 Seasons Outdoor loungemøbler foran vegg med grafitti

  4 Seasons Outdoor

  4 Season Outdoor hagemøbler er laget spesielt for deg som elsker å være utendørs gjennom alle årstider. Ergonomisk komfort, nydelig design og varighet er viktige stikkord for denne produsenten. Utemøblene kjennetegnes ved sin stilige design og robuste kvalitet, som passer perfekt til vårt nordiske klima.

  Les mer om 4 Seasons Outdoor
 • Life

  LIFE er en nederlandsk hagemøbelprodusent som lager hagemøbler med et utsøkt og stilrent design, god komfort og en unik kvalitet. Hagemøblene fra LIFE er tilvirket i materiale som gjør at de krever minimalt med vedlikehold, og gjør dem svært enkle enkle å rengjøre.

  Les mer om Life
 • To Cane Line hagestoler ved siden av hagebord, lykt og grønne potteplanter på terrassen

  Cane-line

  Cane-Line lager lekre hagemøbler i dansk design der komforten står i høysetet. Dette er hagemøbler med en spesiell høy kvalitet, utviklet med tanke på fantastisk sittekomfort, solide materialer, god funksjon og lang levetid.

  Les mer om Cane-line

Logg inn i Mitt Hageland

På Min Side kan du se din kjøpshistorikk, få oversikt over medlemstilbud, bonusoppsamling og kuponger. Du kan også redigere personopplysninger, samtykker og registrere bankkortet ditt for bonusoppsamling.

Bli medlem!

Som medlem av kundeklubben Mitt Hageland får du:

 • Bonus på alt du handler
 • Velkomstsjekk ved innmelding
 • Gode medlemstilbud
 • Bursdagsgave
 • Inspirasjon, tips og råd
 • Invitasjon til aktiviteter og konkurranser
 • Tilgang på Min Side med kjøpshistorikk og oversikt over medlemstilbud, bonusoppsamling og kuponger
 • Medlemskommunikasjon om tilbud, inspirasjon og invitasjoner på e-post, mobil og digitalt
 • Les medlemsvilkårene!

Mitt Hageland er for deg som liker grønn glede!

Bli medlem!

Passordet må inneholde minst 6 bokstaver, minst en stor bokstav og ett tall.

Updating…
 • Du har ingen produkter i handlekurven.