Hopp til hovedinnhold

Brafab

Brafab er en svensk hagemøbelprodusent som sier at de lager vidunderlige uteplasser for hageelskere, og det er vi helt enige i. Hagemøblene fra Brafab holder høy kvalitet, der form og funksjon er nøye gjennomtenkt og utprøvd. Hagemøblene skal oppleves som personlige og skal være et slikt møbel du bare må ha under morelltreet, i lysthuset eller på balkongen.

Hagemøbler fra Brafab tåler norsk sommervær og beholder den gode kvaliteten sommer etter sommer. I sortimentet fra Brafab finner du serier med hagemøbler som kan bestå av spisegrupper, sofagrupper, solseng og putekasse i samme stil. Sett sammen utemøblene etter ønske, og lag din egen, deilige sommeroase i hagen eller verandaen. Sjekk sortimentet på ditt lokale Hageland hagesenter.

Brafab 3 Coaldale modulgruppe grå
Enkel sittegruppe som passer fint til den lille terrasse. Kommer med puter i olefinstoff, som har høy lys-og fargeekthet.Enkel sittegruppe som passer fint til den lille terrasse. Kommer med puter i olefinstoff, som har høy lys-og fargeekthet.
Brafab Joliette modul gruppe
Brafab 3 Ej

Logg inn i Mitt Hageland

Medlem, men ikke fått bruker til min side? Da må du registrere deg på nytt her

Ønsker du å bli medlem?

Som medlem i Mitt Hageland får du bonus på alt du handler. I tillegg får du gode medlemstilbud, faste medlemsfordeler, inspirasjon og sesongaktuelle råd og tips om alt fra hagestell og selvdyrking til uteplassen.

Mitt Hageland er for deg som liker grønn glede!

Meld deg inn i Mitt Hageland
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.