Hopp til hovedinnhold

Dogman

Dogman leverer gode og rimelige spiselige og ikke-spiselige produkter hovedsakelig til katt og hund i Hageland-butikker med dyrebutikk. Produktenes utseende og funksjon er viktig, og at de opprettholder en god kvalitet. Dogman selger smakfullt hundefôr som inneholder alle de vitaminer og næringsstoffer din firbente venn trenger. Resultatet er en glad og aktiv hund med sunn og frisk pels, sterke, rene tenner og et våkent blikk.

Blant de spiselige produktene finnes det i tillegg belønningsbiter til ekstra morsomme treningsrunder, og hunde-tygg som renser tenner og aktiviserer en ventende, pelskledd venn. Dogman sørger også for å utstyre dere med alle nødvendige produkter som anvendes i hverdagen, som for eksempel senger, koppel/halsbånd, leker, matskåler og pleieartikler. Alle som har hund vet at det til tider kan gå hardt utover tyggeleker (og annet). Produktene til Dogman er produsert for å være motstandsdyktige og vare lenge. Trygge, sterke halsbånd og hundeseler er selvfølgelig en nødvendighet både med tanke på hundens og omgivelsenes sikkerhet. Derfor er det ekstra viktig at vi har kvalitetsprodusenter som Dogman som tar sikkerhet på alvor. Bare det beste er godt nok for våre pelskledte venner!

Hageland fører merkevaren Dogman
Hund som spiser Dogman-bein
Vakker hvit, brun og svart hund kikker ned i blå matskål
Strihåret dachs ligger på hundepute og kikker opp

Hagesenter som fører Dogman

Logg inn i Mitt Hageland

Medlem, men ikke fått bruker til min side? Da må du registrere deg på nytt her

Ønsker du å bli medlem?

Som medlem i Mitt Hageland får du bonus på alt du handler. I tillegg får du gode medlemstilbud, faste medlemsfordeler, inspirasjon og sesongaktuelle råd og tips om alt fra hagestell og selvdyrking til uteplassen.

Mitt Hageland er for deg som liker grønn glede!

Meld deg inn i Mitt Hageland
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.