Hopp til hovedinnhold

Elho

Elho er en familieeid, nederlandsk potteleverandør som vil ta vare på mennesker og miljøe ved å bruke resirkulert materiale i pottene. Elho designer og produserer potter i Nederland. De er kjente for potter av høy kvalitet og med lang levetid, og de beste forutsetninger for gode planteliv.

VIKTIG SIKKERHETSADVARSEL

ELHO GREENVILLE PLANTHANGERS

elho oppfordrer forbrukere som har en elho greenville planthanger (merket I bunnen av produktet) om å fjerne disse fra balkong/rekkverk umiddelbart. Greenville planthanger har vært I salg siden Januar 2020 I fem farger og i 2 størrelser (single og long) . Som følge av en svakhet i design kombinert med høye temperaturer, kan opphengs kroken deformeres og føre til at produktet faller ned. Dette kan føre til farlige situasjoner med risiko for personskade.

elho oppfordrer forbrukere som har en elho greenville planthanger om å fjerne dette produktet og melde fra om dette til Fernando Norge AS. Vår kundeservice vil informere deg om hvordan du kan returnere produktet samt refundere kostnaden. For eventuelle spørsmål, vennligst kontakt oss på telefon 2251 6160 eller sende en email til post@fernando.no. Elho beklager bryderiet dette måtte medføre.

All energi som brukes i produksjonen kommer fra Elhos egen vindmølle, og over 55 % av produktene er produsert med resirkulert materiale. Alle butikker i Hageland fører Elho potter og plantekasser som er egnet for norsk hageliv, i tillegg til stilfulle blomsterpotter og minidrivhus til hjemmet.

Elho utepotter i plast i et urbant hjem
Et tårn av stablede Elho utepotter i plast med planter
Elho plantekasse i plast med lokk
5 rosa Elho vegghengte verandakasser

Logg inn i Mitt Hageland

Medlem, men ikke fått bruker til min side? Da må du registrere deg på nytt her

Ønsker du å bli medlem?

Som medlem i Mitt Hageland får du bonus på alt du handler. I tillegg får du gode medlemstilbud, faste medlemsfordeler, inspirasjon og sesongaktuelle råd og tips om alt fra hagestell og selvdyrking til uteplassen.

Mitt Hageland er for deg som liker grønn glede!

Meld deg inn i Mitt Hageland
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.