Hopp til hovedinnhold

Gardena

Fra Gardena kommer alt du trenger av hageredskaper og hageutstyr for å kunne stelle i hagen og holde den godt ved like. Gardena har 50 års erfaring innen faget, og er en velkjent aktør i bransjen for profesjonelle aktører og også for de fleste som en eller annen gang har stelt et bed eller en hageflekk.

Gardena er spesielt kjent for sine gode vannslanger og vanningsprodukter. Her er alt du trenger innen slangekoblinger, munnstykker, krankoblinger, sprinklere og slangeholdere. Det er ikke bare om sommeren uteområdet må holdes ved like. Blant Gardenas vinterredskaper finner du solide snøskuffer som er lette og behagelige i bruk og som tåler mange snøfulle vintre. Gardena er ensbetydende med hageredskap som får jobben gjort og som gjør den skikkelig. Produktene er av høy kvalitet og tåler både ivrig bruk og tidens tann. Hageland er stolt forhandler av Gardena-produkter, og du vil finne et godt utvalg i alle våre butikker.

En kvinne ruller inn GARDENA vannslange til GARDENA slangvognen
Rengjøring med GARDENA munnstykker med trinnløst regulerbar stråle
GARDENA sprøyter med justerbar vannstråle
Sprinkler GARDENA vanner

Logg inn i Mitt Hageland

Medlem, men ikke fått bruker til min side? Da må du registrere deg på nytt her

Ønsker du å bli medlem?

Som medlem i Mitt Hageland får du bonus på alt du handler. I tillegg får du gode medlemstilbud, faste medlemsfordeler, inspirasjon og sesongaktuelle råd og tips om alt fra hagestell og selvdyrking til uteplassen.

Mitt Hageland er for deg som liker grønn glede!

Meld deg inn i Mitt Hageland
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.