Hopp til hovedinnhold

Keter

Keter leverer praktiske og brukervennlige utendørs oppbevaringsløsninger. Som markedsledende på dette feltet, hjelper Keter deg å ta vare på hagemøblene dine og annet hageutstyr som oppbevares ute. Keter legger vekt på å være best i sin klasse, og har stort fokus på kvalitet og fornøyde kunder. Dette resulterer i solide oppevaringsprodukter som virkelig tåler en støyt, men som samtidig er elegante og praktiske og passer inn nesten overalt.

De vanntette oppbevaringskassene for hagemøbelputer er svært populære i Hagelands butikker. Noen av disse kan brukes som sittebenk, og det er utrolig hvor mye man får plass til oppi dem.

Hageland er ekstra fornøyd over å kunne føre Keters miljøvennlige produkter. Keter bruker nemlig 100 % resirkulerbar polypropylenharpiks i produktene. Ved siden av å være en gunstig løsning for miljøet, gir dette også elastiske, holdbare og vedlikeholdsfrie produkter.

Hagesenter som fører Keter

Logg inn i Mitt Hageland

Medlem, men ikke fått bruker til min side? Da må du registrere deg på nytt her

Ønsker du å bli medlem?

Som medlem i Mitt Hageland får du bonus på alt du handler. I tillegg får du gode medlemstilbud, faste medlemsfordeler, inspirasjon og sesongaktuelle råd og tips om alt fra hagestell og selvdyrking til uteplassen.

Mitt Hageland er for deg som liker grønn glede!

Meld deg inn i Mitt Hageland
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.