Hopp til hovedinnhold

Royal Canin

Royal Canin er godt kjent i hunde- og kattemiljøet som en av markedets mest seriøse produsenter av dyrefôr. De er leverandør av høykvalitetsfôr til hund og katt i faghandel og hos veterinær, og vi er derfor stolte over å kunne få lov til ha dem med i Hageland-familien. Royal Canin tilbyr fôr til hunder og katter av alle størrelser, og mange typer spesialfôr til for eksempel overvektige hunder eller til spesielt aktive, arbeidende hunder.

De har også rasespesifikt fôr. Akkurat som oss er hunder og katter forskjellige, og det er viktig at fôret er tilpasset alder, aktivitet og livssituasjon. Eldre, rolige innekatter har for eksempel behov for en mer energifattig diett enn en leken kattunge i voksealder. Med Royal Canin får du skreddersydd ernæring til hunden og katten din, og du kan være sikker på at kjæledyret ditt får i seg alle de nødvendige næringsstoffene det trenger.

4 schæfervalper i sort-hvitt
Svart-hvitt bilde av hodet til voksen Maine Coon-katt
Svart-hvittbilde av voksen schæferhund
Schæferhund som hopper

Hagesenter som fører Royal Canin

Logg inn i Mitt Hageland

Medlem, men ikke fått bruker til min side? Da må du registrere deg på nytt her

Ønsker du å bli medlem?

Som medlem i Mitt Hageland får du bonus på alt du handler. I tillegg får du gode medlemstilbud, faste medlemsfordeler, inspirasjon og sesongaktuelle råd og tips om alt fra hagestell og selvdyrking til uteplassen.

Mitt Hageland er for deg som liker grønn glede!

Meld deg inn i Mitt Hageland
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.