Hopp til hovedinnhold

Sundays Design

Sundays Design hagemøbler designes og produseres i Norge. Produsenten holder til i Kristiansand og har hele 40 års erfaring innenfor båtputeproduksjon. Kombinert med 25 års fartstid innen produksjon av hagemøbler, gir dette en dyptgående kunnskap om hva som kreves for at norske utemøbler skal holde seg fine i år etter år. På grunn av det skiftende været og det barske klimaet her oppe i nord, er kravene til produktene skyhøye. Sundays Design benytter kun de beste råvarer som er å finne på markedet i sine utelounger, hagebord, hagestoler og solsenger.

Putene blir sydd og montert i Kristiansand og består av vanndrenerende skum og vannavstøtende tekstiler. Rammeverket i hagemøblene er av aluminium og alt av arbeidet med dette utføres på Jæren. Utemøblene er farget med pulverlakk fra Jotun, noe som også er med på å øke levetiden deres. Sundays Design er norsk kvalitet og håndtverk i hvert eneste ledd – og resultatet er slående! Lekre hagemøbler i ekstra høy kvalitet som tåler norsk sommervær år etter år uten å falme. Kanskje et uventet snøfall eller to også? Hagemøbler fra Sundays Design kan nemlig stå ute og brukes hele året. Sjekk ditt lokale Hageland hagesenter for deres utvalg av hagemøbler fra Sunday Design.

hageland merkevare sundays
hageland merkevare sundays
hageland merkevare sundays
hageland merkevare sundays

Logg inn i Mitt Hageland

Medlem, men ikke fått bruker til min side? Da må du registrere deg på nytt her

Ønsker du å bli medlem?

Som medlem i Mitt Hageland får du bonus på alt du handler. I tillegg får du gode medlemstilbud, faste medlemsfordeler, inspirasjon og sesongaktuelle råd og tips om alt fra hagestell og selvdyrking til uteplassen.

Mitt Hageland er for deg som liker grønn glede!

Meld deg inn i Mitt Hageland
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.