Hopp til hovedinnhold

Watt&Veke

Watt & Veke ble grunnlagt i 1998 med en tydelig visjon om å gjøre hverdagene lysere med hjelp av lamper som gir mer enn bare belysning.

Watt & Veke papirstjerner

Watt & Vekes papirstjerner blir laget i en fabrikk sydøst for New Dehli i India. Papirstjerner stammer fra India, så hva passer bedre enn at de blir laget der!
Det finnes mange ulike stjerner i ulike prisklasser, men bak hver Watt & Veke papirstjerne ligger et hardt arbeid, både fra de som omsorgsfullt bretter stjernenes armer for hånd og limer de sammen, til fabrikkens eiere som bryr seg om kvalitet og produksjonsprosesser.
Sammen med leverandøren vår tester vi forskjellige papirmaterialer og overflater for å produsere en bærekraftig stjerne som gir best mulig opplevelse. Limet til stjernene er spesielt utviklet for å takle det skandinaviske klimaet. Dette betyr at stjernene tåler våre skarpe temperatursvingninger og at papirstjernen din vil vare i mange år. Alt dette er grunnlaget for å levere til deg, markedets beste og mest unike papirstjerner.

Fabrikkens produksjon ligger i et grønt fabrikkområde der det stilles høye miljøkrav. Flere av stjernene er laget av 100% resirkulerte tekstiler, og fabrikken bruker ikke vann i produksjonen. Slik sparer en på Indias ressurser, der rent drikkevann er mangelvare. Store vinduer slipper inn dagslys, noe som gjør det mulig å spare strøm. Dette bidrar også til at alle arbeidere som forsiktig sitter og bretter, limer og stanser hull i stjernen din, får et lyst og behagelig arbeidsmiljø. Flertallet av de som sitter og lager stjernene er kvinner. Så ved å kjøpe papirstjerner fra leverandøren vår, hjelper du flere kvinner i India til å bli mer uavhengige.

Velkommen til Watt & Veke’s jul.

watt&veke merkevare

Logg inn i Mitt Hageland

På Min Side kan du se din kjøpshistorikk, få oversikt over medlemstilbud, bonusoppsamling og kuponger. Du kan også redigere personopplysninger, samtykker og registrere bankkortet ditt for bonusoppsamling.

Bli medlem!

Som medlem av kundeklubben Mitt Hageland får du:

  • Bonus på alt du handler
  • Velkomstsjekk ved innmelding
  • Gode medlemstilbud
  • Bursdagsgave
  • Inspirasjon, tips og råd
  • Invitasjon til aktiviteter og konkurranser
  • Tilgang på Min Side med kjøpshistorikk og oversikt over medlemstilbud, bonusoppsamling og kuponger
  • Medlemskommunikasjon om tilbud, inspirasjon og invitasjoner på e-post, mobil og digitalt
  • Les medlemsvilkårene!

Mitt Hageland er for deg som liker grønn glede!

Bli medlem!

Passordet må inneholde minst 6 bokstaver, minst en stor bokstav og ett tall.

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.