Hopp til hovedinnhold

Velg et av våre 107 Hageland

Velg ditt hagesenter fra listen under

Hageland Tjøme

- Doktorveien 4, 3145 Tjøme

dyrebutikk royal canin royal-canin dogman vestfold

Hageland Sande

- Sandebuktveien 28, 3072 Sande

dyrebutikk royal canin royal-canin dogman hagemøbler hagemøbel vestfold

Hageland Rom

- Robergveien 238, 3114 Tønsberg

dyrebutikk royal canin royal-canin dogman vestfold

Hageland Nøtterøy

- Astoriaveien 2, 3140 Nøtterøy

hagemøbler hagemøbel vestfold life keter biohort

Hageland Horten

- Trimveien 41D, 3188 Horten

dyrebutikk royal canin royal-canin dogman hagemøbler hagemøbel vestfold

Hageland Gjennestad

- Gjennestadtunet 10, 3160 Stokke

hagemøbler hagemøbel vestfold life four season keter grill napoleon biohort

Hageland Vennesla

- Venneslaveien 117, 4700 Vennesla

dyrebutikk royal canin royal-canin dogman vest-agder

Hageland Vanse

- Holmenveien 3, 4560 Vanse

dyrebutikk royal canin royal-canin dogman hagemøbler hagemøbel vest-agder biohort

Hageland Vågsbygd

- Vågsbygdveien 81A, 4623 Kristiansand

vest-agder

Hageland Oddernes

- Østervn. 59, 4631 Kristiansand

dyrebutikk royal canin royal-canin dogman hagemøbler hagemøbel vest-agder life cane line four season Sundays design keter grill napoleon biohort

Hageland Mandal

- Aurebekksveien 115, 4516 Mandal

vest-agder

Hageland Kvinesdal

- Industrigata 7, 4480 Kvinesdal

dyrebutikk royal canin royal-canin dogman hagemøbler hagemøbel vest-agder keter

Hageland Lyngdal

- Alléen 7, 4577 Lyngdal

dyrebutikk royal canin royal-canin dogman hagemøbler hagemøbel vest-agder cane line keter grill napoleon biohort

Hageland Farsund

- Lauervik Terasse 20, 4550 Farsund

hagemøbler hagemøbel vest-agder cane line Sundays design

Hageland Wormdal

- Dikesmelen, 7320 Fannrem

hagemøbler hagemøbel trøndelag cane line Sundays design

Hageland Trondheim

- Østmarkvn. 5, 7040 Trondheim

hagemøbler hagemøbel trøndelag keter biohort

Hageland Stiklestad

- Stiklestad, 7650 Verdal

dyrebutikk royal canin royal-canin dogman trøndelag

Hageland Steinkjer

- Forbregdvegen 1, 7715 Steinkjer

hagemøbler hagemøbel trøndelag keter

Hageland Oppdal

- Museumsveien 9, 7340 Oppdal

trøndelag

Hageland Levanger

- Nordsivegen 1, 7603 Levanger

hagemøbler hagemøbel trøndelag keter

Hageland Fosen

- Strandveien, 7160 Bjugn

hagemøbler hagemøbel trøndelag

Hageland Åfjord

- Prestegårdshaugen 6, 7170 Åfjord

hagemøbler hagemøbel trøndelag keter biohort

Hageland Sandane

- Kattahamrane 6823 Sandane

hagemøbler hagemøbel sogn og fjordane life keter

Hageland Leikanger

- Sognefjordvegen 116, 6863 Leikanger

hagemøbler hagemøbel sogn og fjordane

Hageland Florø

- Professor Gjeldsvikvei 6A, 6900 Florø

hagemøbler hagemøbel sogn og fjordane biohort

Hageland Dale

- Dale Senter, 6963 Sunnfjord

sogn og fjordane

Hageland Vea

- Bleikmyrvegen 10, 4276 Veavågen

hagemøbler hagemøbel rogaland keter

Hageland Tronsholen

- Tronsholen 1, 4325 Sandnes

hagemøbler hagemøbel rogaland life keter

Hageland Strand

- Nedre Barkvedvegen 21, 4100 Jørpeland

hagemøbler hagemøbel rogaland keter

Hageland Raglamyr

- Longhammarvegen 26B, 5536 Haugesund

hagemøbler hagemøbel rogaland life keter

Hageland Klingsheim

- Tjeltavegen 158, 4054 Tjelta

hagemøbler hagemøbel rogaland biohort

Hageland Karmsund

- Austbøvegen 17, 5542 Karmsund

dyrebutikk royal canin royal-canin dogman hagemøbler hagemøbel rogaland keter grill napoleon

Hageland Egersund

- Vingårdsveien 6, 4373 Egersund

dyrebutikk royal canin royal-canin dogman hagemøbler hagemøbel rogaland biohort

Hageland Edens Have

- Tanangerveien 65, 4058 Tananger

hagemøbler hagemøbel rogaland life keter biohort

Hageland Ebnes Ølen

- Heiabøvegen 7, 5580 Ølen

dyrebutikk royal canin royal-canin dogman hagemøbler hagemøbel rogaland keter

Hageland Bygnes

- Bygnes Vestheimvegen 7, 4250 Kopervik

dyrebutikk royal canin royal-canin dogman hagemøbler hagemøbel rogaland life keter grill napoleon

Hageland Skajem

- Risveien 7, 0374 Oslo

hagemøbler hagemøbel oslo life keter

Hageland Olsens Enke

- Sigurd Iversens vei 2, 0275 Oslo

oslo

Hageland Nordtvet

- Gårdsveien 1-3, 0952 Oslo

hagemøbler hagemøbel oslo keter grill napoleon

Hageland Nordstrand

- Rosendalsveien 43, 1166 Oslo

oslo

Hageland Amundsen

- Haugerudhagan 1, 0673 Oslo

oslo

Hageland Gausdal

- Vestringsveien 18, 2651 Ø. Gausdal

hagemøbler hagemøbel oppdal

Hageland Valdres

- Markavegen 7, 2920 Leira

dyrebutikk royal canin royal-canin dogman hagemøbler hagemøbel oppdal grill napoleon life biohort

Hageland Lillehammer

- Gartnerhagen 2, 2615 Lillehammer

dyrebutikk royal canin royal-canin dogman hagemøbler hagemøbel oppdal life grill napoleon biohort

Hageland Hadeland

- Nordre Ålsvegen 6, 2770 Jaren

dyrebutikk royal canin royal-canin dogman hagemøbler hagemøbel oppdal life

Hageland Dokka

- Jevnakervegen 14, 2870 Dokka

oppdal

Hageland Bjørke

- Kvernvegen 30, 2642 Kvam

dyrebutikk royal canin royal-canin dogman oppdal

Hageland Lønnum

- Båsmofjæra 4, 8616 Mo i Rana

nordland

Hageland Narvik

- Sleggesvingen 5, 8514 Narvik

dyrebutikk royal canin royal-canin dogman hagemøbler hagemøbel nordland keter grill napoleon biohort

Hageland Sandaa

- Strandveien 16, 8149 Neverdal

hagemøbler hagemøbel nordland keter

Hageland Skogholt

- Skogholtveien 5, 8200 Fauske

dyrebutikk royal canin royal-canin dogman hagemøbler hagemøbel nordland keter biohort

Hageland Grythatten

- Grythatten, 8800 Sandnessjøen

hagemøbler hagemøbel nordland biohort

Hageland Eik

- Tresfjordvegen 178, 6391 Tresfjord

hagemøbler hagemøbel møre og romsdal keter

Hageland Viddal

- Brusdalsveien 304, 6011 Ålesund

hagemøbler hagemøbel møre og romsdal four season life cane line keter sundays design grill napoleon biohort

Hageland Tilseth

- Furene, 6105 Volda

hagemøbler hagemøbel møre og romsdal

Hageland Surnadal

- Industriveien 1, 6652 Surnadal

hagemøbler hagemøbel møre og romsdal biohort

Hageland Slætta

- Kolbergveien 337, 6445 Malmefjorden

hagemøbler hagemøbel møre og romsdal keter biohort

Hageland Voss

- Brynamoen 12, 5705 Voss

dyrebutikk royal canin royal-canin dogman hagemøbler hagemøbel hordaland life keter biohort

Hageland Vasstun

- Vasstun, 5750 Odda

hordaland

Hageland Stord

- Heiane 55, 5412 Stord

dyrebutikk royal canin royal-canin dogman hagemøbler hagemøbel hordaland life cane line keter biohort

Hageland Sotra

- Gjertrudvegen 3, 5353 Straume

hordaland grill napoleon biohort

Hageland Sakseide

- Ytre Sakseidvegen 12, 5437 Finnås

hagemøbler hagemøbel hordaland

Hageland Os

- restegardskogen 2B, 5210 Os

hordaland

Hageland Midttun

- Ulsmågsveien 7, 5224 Nesttun

hagemøbler hagemøbel hordaland biohort

Hageland Litland

- Osterøyvegen 1822, 5282 Lonevåg

hagemøbler hagemøbel hordaland

Hageland Knarvik

- Lyngvegen 1, 5914 Isdalstø

hagemøbler hagemøbel hordaland keter biohort

Hageland Kilden

- Kilden senter, 5235 Rådal

hordaland

Hageland Fyllingsdalen

- J. L. Mowinckels vei 85, 5145 Fyllingsdalen

hagemøbler hagemøbel hordaland keter

Hageland Fredheim

- Træsvegen 68, 5470 Rosendal

hordaland

Hageland Fantoft

- Fantoftvegen 9, 5072 Bergen

hagemøbler hagemøbel hordaland biohort

Hageland Eikanger

- Sauvågen 251, 5913 Eikangervåg

dyrebutikk royal canin royal-canin dogman hagemøbler hagemøbel hordaland keter

Hageland Askøy

- Juvikflaten 6, 5300 Kleppestø

hagemøbler hagemøbel hordaland biohort

Hageland Åsane

- Åsamyrane 90, 5116 Ulset

hagemøbler hagemøbel hordaland life four season cane line sundays design keter grill napoleon biohort

Hageland Stange

- Fokholgutua 275, 2335 Stange

hagemøbler hagemøbel hedmark keter

Hageland Skarnes

- Sundveien 47, 2100 Skarnes

hagemøbler hagemøbel hedmark life keter grill napoleon Cane line biohort

Hageland Elverum

- Solørvegen 984, 2415 Heradsbygd

hedmark

Hageland Brumunddal

- Nordåsveien 11, 2380 Brumunddal

hagemøbler hagemøbel hedmark

Hageland Prestfoss

- Riksvei 287, 3350 Prestfoss

dyrebutikk royal canin royal-canin dogman hagemøbler hagemøbel buskerud keter biohort

Hageland Notodden

- Merdevegen 22, 3676 Notodden

dyrebutikk royal canin royal-canin dogman buskerud

Hageland Hvittingfoss

- Evjuveien 21, 3647 Hvittingfoss

dyrebutikk royal canin royal-canin dogman hagemøbler hagemøbel buskerud

Hageland Hønefoss

- Hønengaten 80, 3515 Hønefoss

buskerud

Hageland Hokksund

- Prestaker, 3300 Hokksund

hagemøbler hagemøbel buskerud life grill napoleon biohort

Hageland Foss

- Hurumveien 11, 3440 Røyken

buskerud

Hageland Skoger

- Hanevollveien 15, 3039 Drammen

dyrebutikk royal canin royal-canin dogman hagemøbler hagemøbel buskerud biohort

Hageland Åssiden

- Ingeniør Rybergsgt. 98, 3027 Drammen

dyrebutikk royal canin royal-canin dogman hagemøbler hagemøbel buskerud biohort

Hageland Dømmesmoen

- Fjæreveien 12, 4885 Grimstad

aust-agder

Hageland Fevik

- Kleppekjærveien 4, 4885 Grimstad

hagemøbler hagemøbel aust-agder

Hageland Grimstad

- Bergemoveien 47, 4886 Grimstad

hagemøbler hagemøbel aust-agder life keter grill napoleon biohort

Hageland Garthe

- Risørveien 502, 4950 Risør

hagemøbler hagemøbel aust-agder keter

Hageland E-18

- Svåbekk 1, 4790 Lillesand

aust-agder

Hageland Arendal

- Stoaveien 4, 4848 Arendal

hagemøbler hagemøbel aust-agder keter grill napoleon biohort

Hageland Drøbak

- Storgata 22, 1440 Drøbak

akershus

Hageland Kolsås

- Brynsveien 90, 1346 Gjettum

hagemøbler hagemøbel akershus life cane line keter biohort

Hageland Kråkstad

- Askimveien 120 1408 Kråkstad

hagemøbler hagemøbel akershus keter biohort

Hageland Lillestrøm

- Fabrikkgata 3, 2004 Lillestrøm

akershus

Hageland Lørenskog

- Tunveien 2 v, 1473 Lørenskog

akershus

Hageland Ski

- Jernbaneveien 14, 1400 Ski

akershus

Hageland Nathanielsen

- Seljestadveien 16 C, 9406 Harstad

dyrebutikk royal canin royal-canin dogman hagemøbler hagemøbel troms keter grill napoleon biohort

Hageland Solblomsten

- Otterveien 1, 9300 Finnsnes

dyrebutikk royal canin royal-canin dogman hagemøbler hagemøbel troms grill napoleon

Hageland Rød

- Vikaneveien 34, 1621 Gressvik

østfold

Hageland Aurskog

- Finstadbru, 1930 Aurskog

hagemøbler hagemøbel akershus keter grill napoleon

Hageland Fredrikstad

- Rolvsøyveien 205, 1617 Fredrikstad

dyrebutikk royal canin royal-canin dogman hagemøbler hagemøbel østfold life cane line keter grill napoleon biohort

Hageland Grøa

- Grøavegen 33, 6612 Grøa

hagemøbler hagemøbel møre og Romsdal

Hageland Bamble

- Europaveien 231, 3960 Stathelle

dyrebutikk royal canin royal-canin dogman hagemøbler hagemøbel telemark

Hageland Leikvoll

- Flåbygdvegen 777, 3825 Lunde

hagemøbler hagemøbel telemark keter biohort

Hageland Ørvik

- Dalanveien 2, 3770 Kragerø

dyrebutikk royal canin royal-canin dogman telemark

Hageland Porsgrunn

- Skippergt.6 3921 Porsgrunn

hagemøbler hagemøbel telemark keter biohort
Velg hagesenter for å se priser

Personvern & Cookies

Innledning

Vi arbeider for å ivareta ditt personvern når du blir medlem i vår kundeklubb eller for øvrig benytter deg av våre tjenester. Hagelandgruppen AS (Org.nr. 913 589 475) er behandlingsansvarlig for personopplysningene du oppgir, og vi lagrer og behandler personopplysningene i henhold til personopplysningsloven med forskrifter. En personopplysning er en opplysning eller vurdering som direkte eller indirekte kan knyttes til deg som enkeltperson.

Grunnlag for behandlingen

Vår behandling av dine personopplysninger er basert på at du melder deg inn i kundeklubben og at du samtykker til at vi behandler dine opplysninger for de formål som du har samtykket til.

Personvernerklæringen vår beskriver hvordan vi behandler personopplysningene dine og hvilke rettigheter du har. Innholdet i erklæringen kan bli endret, og endringer vil bli publisert på vår nettside eller i vår applikasjon. Vi vil varsle deg på e-post eller SMS i tilfelle vesentlige endringer.

Du kan når som helst melde deg ut av kundeklubben og trekke tilbake ditt samtykke helt eller delvis.

Boostcom AS forestår den tekniske delen av databehandlingen. Boostcom AS er en av våre samarbeidspartnere og databehandlere. Boostcom AS har utnevnt et personvernombud, som kan kontaktes på privacy@boostcom.no. Boostcom AS benytter underleverandører til lagring av data og underliggende tekniske løsninger for utsending av SMS/e-post.

Databehandler skal etter avtale med oss behandle personopplysningene dine på den måten vi bestemmer. Vi pålegger databehandleren å sørge for en forsvarlig informasjonssikkerhet, herunder at persondata ikke kan overdras til andre.

Hvilke personopplysninger innhentes?

Vi innhenter personopplysninger i forbindelse med ditt medlemskap i vår kundeklubb og våre øvrige tjenester. Dette kan være:

  • Mobilnummer
  • Navn
  • Fødselsdato
  • Kjønn
  • Bostedsadresse
  • E-postadresse
  • Barns alder og antall
  • Interesser og eventuelle andre opplysninger som du oppgir til oss, eller som vi får tilgang til via abonnement på nyhetsbrev/SMS.

Vi gjør oppmerksom på at vi kan benytte auto-oppslag mot katalogtjenester for å gjøre registreringen enklere for deg. Du er selv ansvarlig for å rette opp eventuelle feil som er lagret på ditt mobilnummer.

I tillegg behandler vi atferdsdata som bruk av kuponger og annen statistikk basert på bruk av vår app og øvrige tjenester. Hvis kundeklubben inneholder et bonusprogram registrerer vi lojalitetsprogramhistorie (opptjente poeng), og hvis bonusprogrammet er basert på kjøp lagrer vi også din transaksjonshistorikk.

Når du benytter våre digitale løsninger som som apper, web og kupongløsninger, registreres din IP-adresse (som er en identifikasjon på din maskin), samt informasjon om din nettleser, operativsystem, omtrentlig lokasjon, samt hvilken nettside du kom fra. Vi logger bruk av våre ulike digitale løsninger.

Vi innhenter kun personopplysninger som vi anser som nødvendige for å oppfylle formålet med behandlingen og tilstreber at personopplysningene er korrekte og oppdaterte.

Hva brukes personopplysningene til?

Formålet med å behandle de personopplysninger vi registrerer om deg er i første rekke å sikre nødvendig grunnlag for å beregne medlemsbonus- eller rabatter gjennom medlemsprogrammet.

Ut over dette registreres og brukes opplysningene om deg fordi vi ønsker å gi deg fullgod medlemsservice, det vil si at vi kan tilpasse medlemskapet og de henvendelser vi gjør til deg og dine preferanser. Blant annet kan vi tilpasse medlemstilbud, medlemsinformasjon, nettsider, apper, digital kommunikasjon og de øvrige tjenester og fordeler som tilbys våre medlemmer. Tilpasning gjøres ved hjelp av analyse og lagring av opplysninger du selv har oppgitt til oss i kombinasjon med f.eks. tidligere bruk av medlemstilbud. Dette sees i sammenheng med våre segmenteringsmodeller slik at vi kan gruppere deg inn under en personprofil når vi sender ut kampanjetilbud. Hvis du ikke samtykker til at vi benytter dine data til å tilpasse tilbud vil du kun motta generelle kampanjetilbud.

Dine personopplysninger og den innsamlede informasjonen vil bli benyttet for å tilpasse og sende deg kampanjetilbud via e-post og/eller mobil noen ganger i måneden, avhengig av hvilke kommunikasjonskanaler du har takket ja til.

For å finne tilbud som er relevante for deg som medlem kan vi i enkelte tilfeller også innhente og benytte for eksempel analysedata om du samtykker til det. Vi kan også innhente systematiserte personopplysninger fra våre samarbeidspartnere, som for eksempel Bisnode, TNS Gallup og Boostcom.

Du kan når som helst melde deg ut av kundeklubben og trekke tilbake samtykket du har gitt til å motta markedsføring og kampanjetilbud. Send «HAGELAND STOPP» til 2242 for å melde deg ut.

Hvor lenge lagres personopplysningene dine?

Dine opplysninger lagres bare så lenge det kreves for å utføre våre tjenester, eller så lenge som det foreskrives i loven. Så lenge ditt medlemskap består vil registrerte opplysninger ikke bli slettet. Ved utmelding vil dine personopplysninger slettes.

Anonymiserte opplysninger (som ikke kan knyttes til deg som individ, og som dermed ikke lenger er personopplysninger) kan bli beholdt for statistiske formål.

Hvilke rettigheter har du?

Som medlem i vår kundeklubb har du flere rettigheter i henhold til personopplysningsloven:

  • Rett til innsyn – du har rett til å få vite hvilke personopplysninger vi har registrert om deg
  • Rett til korrigering – du har rett til å få feil, ufullstendige eller irrelevante opplysninger om deg korrigert uten opphold
  • Rett til sletting – du har rett til å kreve at vi sletter personopplysninger vi har lagret om deg uten opphold
  • Rett til begrensning av behandling – du har rett til å kreve at vi stopper behandling av personopplysningene dine
  • Rett til dataportabilitet – du har rett til å få utlevert personopplysningene du har gitt til oss i et format som kan overføres til en annen tjenesteleverandør
  • Rett til å trekke tilbake samtykket – du kan når som helst trekke tilbake samtykket helt eller delvis til at vi behandler dine opplysninger og bruker dem til markedsføringsformål
  • Rett til å klage – du har rett til å klage på vår behandling av personopplysninger til tilsynsmyndighetene. I Norge er dette Datatilsynet, og kontaktinformasjon finnes på deres hjemmesider
  • Rett til informasjon ved brudd på personopplysningssikkerheten – hvis et brudd på personopplysningssikkerheten medfører høy risiko for dine rettigheter og friheter vil vi varsle deg.

For å utøve dine rettigheter kan du ta kontakt med oss på følgende adresser:

Nina Hansen
nina@hageland.no 

For informasjon og spørsmål knyttet til kundeklubben kan du sende en mail til kundeklubb@boostcom.no

Om informasjonskapsler (cookies)

Hva er informasjonskapsler?

Cookies er små tekstfiler som lagres på din datamaskin. Disse fungerer som ditt ID-kort og kan ikke utføre programkode eller overføre virus. Informasjonskapslene er bare dine, og kan bare leses av datatjeneren som ga dem til deg.

Cookies brukes til å samle informasjon for å optimalisere reklamer og tilbud. Informasjon som vi får fra cookies lagres ikke sammen med dine private opplysninger eller ordrehistorikk. De benyttes utelukkende til å vise deg målrettet reklamer og/eller tilbud som er tilpasset ditt behov ved å bruke click stream analyser (f.eks. vises en reklame for parkett dersom du nettopp har sett på parkett). Vårt mål er å gi deg en opplevelse hvor visningene er tilpasset din smak og dine preferanser.

Digital annonsering

På våre sider vil du bli bedt om å samtykke til bruk av cookies. Dersom du samtykker, vil vi bruke cookies ved din bruk av våre digitale løsninger. Listen over informasjonskapsler som brukes på våre digitale løsninger finner du på våre sider når du samtykker til bruk av cookies.

Tredjeparter

Vi vil kunne benytte tredjeparter til å bistå oss med håndtering av informasjon generert fra bruk av cookies, herunder til markedsføring. Et eksempel på en slik tredjepart er AdForm. Våre digitale løsninger kan inneholde reklame fra, innhold fra, eller linker til tredjepart.

Vi vil også kunne benytte tredjeparter til å analysere bruken av vår kundeklubb-app. Gjennom slik analyse kan vi se på handlinger som blir gjort i appen, for eksempel antall som har sett på spesifikke faner, om det er mange nye eller eksisterende brukere, frekvensen av brukere osv. Denne dataen bruker vi for å optimalisere tilbud og brukervennlighet av appen, samt å gjøre analyser av hvilke type aktiviteter som genererer bruk av appen.

Lenker

Vår nettside og våre andre digitale tjenester kan inneholde linker til andre nettsider som ikke er under vår kontroll. Vi kan ikke ta ansvar for personvernet eller innholdet på disse nettsidene, men vi tilbyr linkene for å gjøre det lettere for våre besøkende å finne mer informasjon på bestemte områder.

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.