Hopp til hovedinnhold

Hebe ‘Green Boys’ 12 cm potte

Hebe hybrid P12 cm

Pris på forespørsel

Hebe, også kalt Veronika i Norge er en vintergrønn plante som aller mest blir brukt som krukkeplante. Ofte brukes den i sammenplantinger sammen med f.eks Calluna, Sølvtråd eller Eføy. Bladene på Hebe er små, spisse, kjøttfylte og sitter på tette opprettvoksende grener ‘Green Boys’ finnes i ulike fargenyanser. Svært dekorative planter som trives best i sol-halvskygge i næringsrik og lett fuktig jord. Tåler endel frost og kan overvintre på lune steder langs kysten i Sø-Norge.

Salgsperiode: august - oktober

Denne varen er ikke i sesong.

Sortimentet og priser kan variere i de ulike hagesentrene.

Vennligst velg butikk først.
Solfohold for planten Solfohold for planten
Piktogrammer for beskrivelse av planten Piktogrammer for beskrivelse av planten Piktogrammer for beskrivelse av planten Piktogrammer for beskrivelse av planten

Hebe, eller Veronika som de også kalles, blomstrer fra august/september og utover høsten. Den brukes mest til krukkeplanting. Finnes i svært mange varianter med ulike blad- og blomsterfarger. Kan overvintre i varme kystområder.

Dimensjoner 0.0 × 0.0 × 0.0 cm
Varenummer: VR1442006 Kategori:

Logg inn i Mitt Hageland

Medlem, men ikke fått bruker til min side? Da må du registrere deg på nytt her

Ønsker du å bli medlem?

Som medlem i Mitt Hageland får du bonus på alt du handler. I tillegg får du gode medlemstilbud, faste medlemsfordeler, inspirasjon og sesongaktuelle råd og tips om alt fra hagestell og selvdyrking til uteplassen.

Mitt Hageland er for deg som liker grønn glede!

Meld deg inn i Mitt Hageland
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.