Hopp til hovedinnhold

Denne varen finnes ikke lenger i vårt sortiment. Ta gjerne kontakt med oss så hjelper vi deg med å finne et lignende produkt, eller se i kategorien Vår for lignende varer

Vårlyng Erica 12 cm potte

Erica darleyensis 13-15 cm

Vårlyng Erica darleyensis er en vårblomstrende lyngplante. Den har små knoppformede blomster på mørkt grønne stilker. Som oftest er blomstene rosa, men finnes også i rødt og hvitt. Vårlyng er en kalkkrevende plante, så pass på at den ikke står med røttene i for fuktig jord, og vil heller plantes på en steinmur eller i en fjellehage med stein og grus. Fin også i krukken ved inngangspartiet!

Denne varen er ikke i salg for øyeblikket.

Sortimentet og priser kan variere i de ulike hagesentrene.

Vårlyng Erica er en flerårig lyngplante som navnet sier, blomstrer på våren. Bladverket er mørkt, men de hvite, rosa eller røde blomstene lyser godt opp på ettervinter/tidlig vår. Plantes i krukken eller som bunndekke blant vintergrønne busker.

Dimensjoner 0.0 × 0.0 × 0.0 cm
Varenummer: VS3849 Kategori:

Logg inn i Mitt Hageland

Medlem, men ikke fått bruker til min side? Da må du registrere deg på nytt her

Ønsker du å bli medlem?

Som medlem i Mitt Hageland får du bonus på alt du handler. I tillegg får du gode medlemstilbud, faste medlemsfordeler, inspirasjon og sesongaktuelle råd og tips om alt fra hagestell og selvdyrking til uteplassen.

Mitt Hageland er for deg som liker grønn glede!

Meld deg inn i Mitt Hageland
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.