Hopp til hovedinnhold

Juletre i potte – Frasergran 60-80 cm

Abies fraserii 60-80 cm

Pris på forespørsel

Frasergran som er dyrket i potte for å brukes til juletre til jul. Barnålene har en vakker og intens grønnfarge med lysere underside. Frasergran er kjent for at den også har en god duft av edelgran. Den kan plantes i krukke eller i et bed, men kan også settes i en større potte slik at den står oppreist. Pynt den gjerne med lys ved inngangspartiet eller på verandaen, og nyt den gjennom den mørke årstiden. Kan gjerne plantes ut i kasser eller bed etter at den har fungert som juletre! Frasergran er relativt hardfør, og tåler ganske lave temperaturer. Husk å vanne regelmessig – planten må ikke tørke!

Salgsperiode: oktober - desember

Denne varen er ikke i sesong.

Sortimentet og priser kan variere i de ulike hagesentrene.

Vennligst velg butikk først.

Frasergran som juletre i potte er en vakker plante med lysegrønne nåler med lys underside som holder svært bra og drysser lite. Den kan med fordel plantes ut i hagen etter at den har gjort jobben som juletre. Hardført tre som blir en fin plante i hagen!

Dimensjoner 0.0 × 0.0 × 0.0 cm
Varenummer: VR1524961 Kategori:

Logg inn i Mitt Hageland

Medlem, men ikke fått bruker til min side? Da må du registrere deg på nytt her

Ønsker du å bli medlem?

Som medlem i Mitt Hageland får du bonus på alt du handler. I tillegg får du gode medlemstilbud, faste medlemsfordeler, inspirasjon og sesongaktuelle råd og tips om alt fra hagestell og selvdyrking til uteplassen.

Mitt Hageland er for deg som liker grønn glede!

Meld deg inn i Mitt Hageland
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.