Hopp til hovedinnhold

Hagebenk

Hagebenk skaper god stemning! Nyt utsikten i hagen fra en klassisk benk i teak, eller kanskje du heller foretrekker hvit eller sort aluminum?

En hagebenk er dekorativ og praktisk, og kan enkelt flyttes rundt etter behov. En hagebenk eller to er også suverent å ha stående på uteplassen  – vipps, så har du plass til alle gjestene.

 • Farge
  2
  2
  Materiale
  4
  2
  Kategori
  6
 • Farge
  2
  2
  Materiale
  4
  2
  Kategori
  6

Hagebenk som skaper stemning

Hagebenk er både praktisk og fint i hagen eller på uteplassen. Hos oss i Hageland finner du varianter i teak, sort aluminium og hvit aluminum. Klassisk eller mer moderne – gå for det designet som kler din personlige stil best.

En hagebenk er både dekorativ og praktisk. Med en benk eller to har du alltid plass til ekstra gjester. I tillegg kan den enkelt flyttes rundt på ved behov. Det skader ikke å kunne følge etter sola på uteplassen, eller hva?

LES OGSÅ: Laid-back og landlig på Karmøy. 

Hvilken hagebenk passer deg?

En hagebenk setter et personlig preg på uterommet! Hvilken variant bør du gå for hjemme hos deg? En benk i hvit aluminum eller lekkert tre gir et klassisk preg, mens sort aluminum gir et mer moderne uttrykk.

Vi har benken for deg – enten du har et lite eller stort uterom å boltre deg på. Flere av våre modeller er sammenleggbare, slik at de enkelt kan settes bort når de ikke er i bruk.

Pynt opp med noen dekorative puter og lune pledd, så ligger alt til rette for at dere kan nyte sommerkvelden ut i de sene timer. Lykter og lys tar stemningen til nye høyder.

Les mer om hagemøbler og la deg inspirere av gode tips til uteplassen her.

Logg inn i Mitt Hageland

Medlem, men ikke fått bruker til min side? Da må du registrere deg på nytt her

Ønsker du å bli medlem?

Som medlem i Mitt Hageland får du bonus på alt du handler. I tillegg får du gode medlemstilbud, faste medlemsfordeler, inspirasjon og sesongaktuelle råd og tips om alt fra hagestell og selvdyrking til uteplassen.

Mitt Hageland er for deg som liker grønn glede!

Meld deg inn i Mitt Hageland
Updating…
 • Du har ingen produkter i handlekurven.