Hopp til hovedinnhold

Hagebenk

Hagebenk skaper god stemning! Nyt utsikten i hagen fra en klassisk benk i teak, eller kanskje du heller foretrekker hvit eller sort aluminum? En hagebenk er dekorativ og praktisk, og kan enkelt flyttes rundt etter behov. En hagebenk eller to er også suverent å ha stående på uteplassen  – vipps, så har du plass til alle gjestene.

 • Farge
  2
  2
  Materiale
  4
  2
  Kategori
  6
 • Farge
  2
  2
  Materiale
  4
  2
  Kategori
  6

På grunn av koronasituasjonen vil det variere når hagemøblene ankommer butikkene våre. Vi har mye varer i butikk, men enkelte modeller kan det være litt leveringstid på. Det er vi lei oss for, da vi elsker å tilby rask levering til våre kunder, men vit at vi gjør alt vi kan for å møte dine ønsker

Hagebenk som skaper stemning

Hagebenk er både praktisk og fint i hagen eller på uteplassen. Hos oss i Hageland finner du varianter i teak, sort aluminium og hvit aluminum. Klassisk eller mer moderne – gå for det designet som kler din personlige stil best.

En hagebenk er både dekorativ og praktisk. Med en benk eller to har du alltid plass til ekstra gjester. I tillegg kan den enkelt flyttes rundt på ved behov. Det skader ikke å kunne følge etter sola på uteplassen, eller hva?

LES OGSÅ: Laid-back og landlig på Karmøy. 

Hvilken hagebenk passer deg?

En hagebenk setter et personlig preg på uterommet! Hvilken variant bør du gå for hjemme hos deg? En benk i hvit aluminum eller lekkert tre gir et klassisk preg, mens sort aluminum gir et mer moderne uttrykk.

Vi har benken for deg – enten du har et lite eller stort uterom å boltre deg på. Flere av våre modeller er sammenleggbare, slik at de enkelt kan settes bort når de ikke er i bruk.

Pynt opp med noen dekorative puter og lune pledd, så ligger alt til rette for at dere kan nyte sommerkvelden ut i de sene timer. Lykter og lys tar stemningen til nye høyder.

Les mer om hagemøbler og la deg inspirere av gode tips til uteplassen her.

Updating…
 • Du har ingen produkter i handlekurven.