Merker

Hageland er opptatt av kvalitet og er forhandler av kjente merker innenfor frø, hagemøbler, redskap, blomsterpotter og interiør. Her er våre mest populære merker.

Bergs Potter

Hvis planter kunne snakke, ville de fortalt deg at det ikke finnes noe bedre enn en leirpotte. Siden 1942 har Bergs Potter laget leirpotter som plantene elsker. De rå, naturlige krukkene er designet i Danmark, og håndlaget med kjærlighet av førsteklasses leire på en liten familiedrevet fabrikk i Toscana. Leiren er brent på svært høy temperatur, noe som gjør pottene svært sterke og robuste. De egner seg til både innendørs og utendørs bruk. Takket være høykvalitets materialer og håndverk, vil pottenes patinaer bare bli bedre med alderen. Tar du godt vare på krukkene, vil de kunne leve i generasjoner.

Les mer på Bergs Potter

BEDD

BEDD er et unikt system for å bygge vakre og varige plantekasser i stål. Bygg enkle kasser med bunn og hjul, kreative karmer i hagen eller sammenhengende løsninger for skjerming og lune soner på terrassen. Panelene fra BEDD kommer i ulike lengder, og med ulike farger og overflatebehandlinger. Det gir svært mange muligheter for variasjon og skreddersøm. Kassene er enkle å montere, uten verktøy, og er både rustfrie og frostsikre. Produktene er designet og produsert i Norge. Les mer på www.bedd.no

Norske plantekasser i system

Watt&Veke

Watt & Veke ble grunnlagt i 1998 med en tydelig visjon om å gjøre hverdagene lysere med hjelp av lamper som gir mer enn bare belysning.

Watt & Vekes papirstjerner blir laget i en fabrikk sydøst for New Dehli i India. Papirstjerner stammer fra India, så hva passer bedre enn at de blir laget der!

Bak hver Watt & Veke papirstjerne ligger et hardt arbeid, både fra de som omsorgsfullt bretter stjernenes armer for hånd og limer de sammen, til fabrikkens eiere som bryr seg om kvalitet og produksjonsprosesser.

Sammen med leverandøren vår tester vi forskjellige papirmaterialer og overflater for å produsere en bærekraftig stjerne som gir best mulig opplevelse. Limet til stjernene er spesielt utviklet for å takle det skandinaviske klimaet. Dette betyr at stjernene tåler våre skarpe temperatursvingninger og at papirstjernen din vil vare i mange år. Alt dette er grunnlaget for å levere til deg, markedets beste og mest unike papirstjerner.

Fabrikkens produksjon ligger i et grønt fabrikkområde der det stilles høye miljøkrav. Flere av stjernene er laget av 100% resirkulerte tekstiler, og fabrikken bruker ikke vann i produksjonen. Slik sparer en på Indias ressurser, der rent drikkevann er mangelvare. Store vinduer slipper inn dagslys, noe som gjør det mulig å spare strøm. Dette bidrar også til at alle arbeidere som forsiktig sitter og bretter, limer og stanser hull i stjernen din, får et lyst og behagelig arbeidsmiljø. Flertallet av de som sitter og lager stjernene er kvinner. Så ved å kjøpe papirstjerner fra leverandøren vår, hjelper du flere kvinner i India til å bli mer uavhengige.

Les mer på Watt&Veke

Biohort

Biohort-produktene byr på den beste kvalitet, funksjonalitet og sikkerhet. Alle løsninger og modeller har lang levetid og er vedlikeholdsfrie.

Alle produkter kommer med lås. Den smarte ventilasjons løsningen i putekassene, gjør at man kan oppbevare putene ute i alle årstider.

Biohort sine boder har i 45 år bevist sin kvalitet og holdbarhet utendørs. Biohort er en produksjonsbedrift i Østerrike. Biohort bruker kun kvalitetsmateriale fra godkjente leverandører. De varmformsinkede stålplatene kommer fra renommerte jernverk i Tyskland og Østerrike. Biohort gir 20 års garanti mot korrosjon på produktene.

Med det gjennomtenkt designet, og den høye kvalitets-standarden som brukes i produksjonsprosessen, skaper det produkter du vil ha glede av i flere tiår. Les mer på www.biohort.com

Fiskars

Fiskars er del av Fiskars Group, det globale hjemmet for designdrevne merkevarer til både innendørs og utendørs livsstil. Fiskars hageredskaper finnes i de fleste hageinteresserte hjem. Med Fiskars får du solide hageredskaper som virkelig gjør jobben de er lagd for å utføre, og du kommer til å ha glede av den skarpe beskjæringssaksa og den lettvinne plantespaden i årevis fremover. Gjør hagearbeidet til en lek med Fiskars på laget! Les mer på www.fiskars.no

Les mer på Fiskars

Gardena

Fra Gardena kommer alt du trenger av hageredskaper og hageutstyr for å kunne stelle i hagen og holde den godt ved like. Gardena har 50 års erfaring innen faget, og er en velkjent aktør i bransjen for profesjonelle aktører og også for de fleste som en eller annen gang har stelt et bed eller en hageflekk.

Gardena er spesielt kjent for sine gode vannslanger og vanningsprodukter. Her er alt du trenger innen slangekoblinger, munnstykker, krankoblinger, sprinklere og slangeholdere. Det er ikke bare om sommeren uteområdet må holdes ved like. Blant Gardenas vinterredskaper finner du solide snøskuffer som er lette og behagelige i bruk og som tåler mange snøfulle vintre. Gardena er ensbetydende med hageredskap som får jobben gjort og som gjør den skikkelig. Produktene er av høy kvalitet og tåler både ivrig bruk og tidens tann. Hageland er stolt forhandler av Gardena-produkter, og du vil finne et godt utvalg i alle våre butikker.

Les mer på Gardena

Nelson Garden

Nelson Garden er et av Nordens største selskaper innen hage og dyrking.

Vår visjon er et friskere samfunn, der dyrking gir mennesker glede og stolthet og bidrar til flere planter og dyr rundt oss. Vi vil hjelpe flere med å komme nærmere naturen gjennom dyrking, uansett hvor de bor.

Les mer på www.nelsongarden.no

Elho

Elho er en nederlandsk familiebedrift med mer enn 200 grønne fans (ansatte), som produserer bærekraftig design-blomsterpotter og alt relatert med stor entusiasme. Alt for å sikre at folk omgir seg med mest mulig grønt. Og det har vi gjort siden 1964.

Vår drøm er å bygge en grønnere og bedre verden, og oppfordre andre til å følge med oss på reisen.

Vi elsker avfall. Det er ikke ofte vi vil ha mer av det, men sånn er det når det kommer til resirkulering. Vi kan bare ikke få nok av det. Vi kaller det skjønnheten med avfall. 85 % av materialet vi bruker i dag er laget av resirkulert plast. Det betyr at vi har brukt nesten 10 000 000 kilo resirkulert plast til pottene våre det siste året! Men vi er ikke ferdige ennå.

Vår energi? Det er ren natur – bokstavelig og billedlig talt. Vi er ekstremt stolte av den store vindturbinen i bakgården vår, som sørger for at pottene våre produseres med 100 % ren vindkraft. Og det gir oss kraft!

Som et ekstra pluss er den samme bakgården hjem til 2millioner bier. De kan selvsagt ikke lage potter, men vi skjønner hvor viktige de er – både for miljøet og for oss.

Together we give room to nature!

Les mer på Elho

Keter

Keter leverer praktiske og brukervennlige utendørs oppbevaringsløsninger. Som markedsledende på dette feltet, hjelper Keter deg å ta vare på hagemøblene dine og annet hageutstyr som oppbevares ute. Keter legger vekt på å være best i sin klasse, og har stort fokus på kvalitet og fornøyde kunder. Dette resulterer i solide oppbevaringsprodukter som virkelig tåler en støyt, men som samtidig er elegante og praktiske og passer inn nesten overalt.

De vanntette oppbevaringskassene for hagemøbelputer er svært populære i Hagelands butikker. Noen av disse kan brukes som sittebenk, og det er utrolig hvor mye man får plass til oppi dem.

Hageland er ekstra fornøyd over å kunne føre Keters miljøvennlige produkter. Keter bruker nemlig 100 % resirkulerbar polypropylenharpiks i produktene. Ved siden av å være en gunstig løsning for miljøet, gir dette også elastiske, holdbare og vedlikeholdsfrie produkter.

Napoleon

Fra Napoleon® kommer noen av markedets beste grill-løsninger. Kjøper du en Napoleon®-grill er du garantert en kvalitetsgrill som kan være med å bidra til hyggelige familie- og vennesammenkomster i mange år framover. I tillegg til lang levetid, kan disse grillene også by på en brukervennlig og smart design som gjør utendørs matlaging til en lek.

Visste du at man faktisk kan bruke Napoleons gassgriller som kullgriller ved hjelp av ekstrautstyr? Grillene tilbys i mange varianter med unike finesser. Det finnes modeller både for deg som foretrekker grilling på kull og for deg som synes gass er mer praktisk. Det er også greit å få med seg at man med Napoleons infrarøde brennere bruker mindre gass og kortere tilberedningstid enn ved ordinære gassgriller.

Napoleon® fokuserer på godt håndtverk og velutprøvd, funksjonell design. Familiebedriften har Canadiske røtter som strekker seg tilbake til 1976, og den er nå Nord-Amerikas største privateide produsent av kvalitetsovner. Griller fra Napoleon® er laget med ISO 9001:2000-sertifisering og med et genuint ønske om at kunden skal bli fornøyd med grillmåltidet i sin helhet – ikke bare med grillen i seg selv. Sjekk din nærmeste Hageland-butikk for Napoleon® – og begynn å glede deg til sommerens heftigste grillopplevelse.

Les mer på Napoleon

Brafab

Vi er Brafab. Vi er virkelig gode på utemøbler og vet hvordan utemøbler skal utformes på en måte som varer over tid; både i form og funksjon. Vi startet som en liten familiebedrift for snart 100 år siden og er nå et av Nord-Europas største utemøbelmerker. Vi fokuserer på detaljer, materialer og helt riktige proporsjoner; det er grunnlaget for å lage utemøbler du sitter godt i og har glede av lenge.

Brafab Thinking Outside

Les mer på Brafab

LIFE Outdoor Living

LIFE er en nederlandsk hagemøbelprodusent som lager hagemøbler med et utsøkt og stilrent design, god komfort og en unik kvalitet. Hagemøblene fra LIFE er produsert i materiale som gjør at de krever minimalt med vedlikehold, og gjør dem svært enkle å rengjøre. Vi vil gå så langt som å påstå at LIFE utemøbler hever standarden på uteplassen din med mange hakk!

Det er lagt store ressurser i utvikling av både design og brukervennlighet, og møblene har en helt spesiell finish som gjør at de virkelig skiller seg ut blant konkurrentene. Valg av kvalitetsmaterialer, samt det gjennomførte designet på alle seriene, gjør hagemøblene fra LIFE eksklusive. Hagesofaer, utelounger og hagestoler tilvirkes av aluminium, teak og rotting, og putene produseres i allværsstoff som slipper regnskuren igjennom og tørker opp på en-to-tre. Flere av LIFEs hagemøbler tåler faktisk å stå ute hele året igjennom, men har det selvfølgelig best om de får stå under tak eller hagemøbeltrekk. Hagemøblene fra LIFE kombinerer du etter ønske og behov – de passer like bra på en liten terrasse som i en stor hage.

Les mer på www.lifeoutdoorliving.com

Som medlem i Mitt Hageland får du bonus på alt du handler hos oss! I tillegg får du gode medlemstilbud, faste medlemsfordeler, inspirasjon og sesongaktuelle råd og tips om alt fra hagestell og selvdyrking til uteplassen.