Hopp til hovedinnhold

Kafésett

Et lite kafésettkafésett passer godt inn på alle små uterom og er perfekte som balkongmøbler. Kafésett er så hyggelig å plassere der morgenkaffen skal nytes eller som en liten spisegruppe ute i et svalt område av hagen.

 • Farge
  1
  Materiale
  3
  Kategori
  3
  1
  Produkttype
  1
  1
  1
 • Farge
  1
  Materiale
  3
  Kategori
  3
  1
  Produkttype
  1
  1
  1

På grunn av koronasituasjonen vil det variere når hagemøblene ankommer butikkene våre. Vi har mye varer i butikk, men enkelte modeller kan det være litt leveringstid på. Det er vi lei oss for, da vi elsker å tilby rask levering til våre kunder, men vit at vi gjør alt vi kan for å møte dine ønsker

Kafésett – som skapt for små uterom

Det er ingen grunn til å tenke smalt selv om plassen er begrenset. Et kafésett er som skapt for deg med liten uteplass. Lek deg med mulighetene på balkongen, terrassen eller i hagekroken!

Turin kafésett er et klassisk møblement i teak som passer fint både på terrassen og i hagen. Stolene og bordet er sammenleggbare, slik at møblene tar liten plass når de ikke er i bruk. Du får også kjøpt dem separat. 

Hvordan ta vare på kafésett i teak?

Med riktig vedlikehold har du et kafèsett i mange år. Teak inneholder naturlige oljer og trenger i utgangspunktet ingen behandling. Det kan imidlertid være lurt å olje stolene og bordene hvert år for å beholde den fine fargen. Hvis ikke får møblene en grå patina med tiden.

Slik innreder du på liten plass

Hvordan skape din egen lille oase på få kvadratmeter? Trikset er å velge møbler med smarte funksjoner, uten at det går på bekostning av komfort eller estetikk. Dette bør du tenke på når du skal velge hagemøbler til et lite uterom:

– Velg fleksible utemøbler som kan bygges om og/eller kombineres på flere måter. Kafésett er genialt på liten plass. Det samme er uttrekkbare bord og stoler.

– Skal du nyte utelivet på få kvadratmeter, er sammenleggbare møbler som kafèsettet fra Turin veien å gå. De gjør det enkelt å frigjøre plass på få sekunder.

– Dekorative småbord hever inntrykket på uteplassen. Fyll dem med dekorative vaser eller vakre lyslykter. Skap stemning ved å henge opp lyslenker. De tilfører det lille ekstra til svale sommerkvelder.

En espalier er en super avlaster for blomster og planter på en liten balkong. Her kan du lage din egen grønne plantevegg uten å ta opp gulvplass!

– Lag en lun og god atmosfære med tepper, lykter, krukker og potter. En smart måte å tilføre farge og personlighet på!

Les også: Det lille uterommet

Logg inn i Mitt Hageland

Medlem, men ikke fått bruker til min side? Da må du registrere deg på nytt her

Ønsker du å bli medlem?

Som medlem i Mitt Hageland får du bonus på alt du handler. I tillegg får du gode medlemstilbud, faste medlemsfordeler, inspirasjon og sesongaktuelle råd og tips om alt fra hagestell og selvdyrking til uteplassen.

Mitt Hageland er for deg som liker grønn glede!

Meld deg inn i Mitt Hageland
Updating…
 • Du har ingen produkter i handlekurven.