Hopp til hovedinnhold

Klassisk kafèsett i teak, som passer fint både på terrassen og i hagen. Stolene og bordet er sammenleggbart, så den tar liten plass når den ikke er i bruk. Med riktig vedlikehold så har du kafèsettet i mange år. Teak inneholder naturlige oljer og trenger ingen behandling. Om du ønsker å beholde teakfargen, bør stolene oljes årlig. Ubehandlet får teakmøbler etter hvert en grå patina. I denne serien finner du flere produkter.

Sortimentet og priser kan variere i de ulike hagesentrene.

Klappstol Turin teak × 2

Klassisk klappstol i teak, som passer fint både på terrassen og i hagen. Stolen er sammenleggbar, så den tar liten plass når den ikke er i bruk.Med riktig vedlikehold så har du stolen i mange år. Teak inneholder naturlige oljer og trenger ingen behandling. Om du ønsker å beholde teakfargen, bør stolene oljes årlig etter behov. Ubehandlet får teakmøbler etter hvert en grå patina. I denne serien finner du flere produkter.

Bord Turin teak

Klassisk lite rundt bord i teak, som passer fint både på terrassen og i hagen. Bordet er sammenleggbart, så det tar liten plass når den ikke er i bruk.Med riktig vedlikehold så har du bordet i mange år. Teak inneholder naturlige oljer og trenger ingen behandling utover vanlig rengjøring. Hvisønsker å beholde den gyldne fargen, bør stolene oljes årlig etter . Ubehandlet får teakmøbler etter hvert en grå patina. I denne serien finner du flere produkter.

Vennligst velg butikk først.

FSC godkjent teak. Stol og bord er fellbart. Mål: Stol: B46xD61, SH46/H87 cm. Bord: Ø80, H74 cm.

Dimensjoner0.0 × 0.0 × 0.0 cm

Klappstol Turin teak

Dimensjoner0.0 × 0.0 × 0.0 cm

Bord Turin teak

Dimensjoner0.0 × 0.0 × 0.0 cm

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Kafèsett Turin teak”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Varenummer: HLS10159 Kategori:

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.