Hopp til hovedinnhold

Klassisk kafèsett i teak, som passer fint både på terrassen og i hagen. Stolene og bordet er sammenleggbart, så den tar liten plass når den ikke er i bruk. Med riktig vedlikehold så har du kafèsettet i mange år. Teak inneholder naturlige oljer og trenger ingen behandling. Om du ønsker å beholde teakfargen, bør stolene oljes årlig. Ubehandlet får teakmøbler etter hvert en grå patina. I denne serien finner du flere produkter.

Sortimentet og priser kan variere i de ulike hagesentrene.

Klappstol Turin teak × 2

Klassisk klappstol i teak, som passer fint både på terrassen og i hagen. Stolen er sammenleggbar, så den tar liten plass når den ikke er i bruk.Med riktig vedlikehold så har du stolen i mange år. Teak inneholder naturlige oljer og trenger ingen behandling. Om du ønsker å beholde teakfargen, bør stolene oljes årlig etter behov. Ubehandlet får teakmøbler etter hvert en grå patina. I denne serien finner du flere produkter.

Bord Turin teak

Klassisk lite rundt bord i teak, som passer fint både på terrassen og i hagen. Bordet er sammenleggbart, så det tar liten plass når den ikke er i bruk.Med riktig vedlikehold så har du bordet i mange år. Teak inneholder naturlige oljer og trenger ingen behandling utover vanlig rengjøring. Hvisønsker å beholde den gyldne fargen, bør stolene oljes årlig etter . Ubehandlet får teakmøbler etter hvert en grå patina. I denne serien finner du flere produkter.

Vennligst velg butikk først.

FSC godkjent teak. Stol og bord er fellbart. Mål: Stol: B46xD61, SH46/H87 cm. Bord: Ø80, H74 cm.

Dimensjoner0.0 × 0.0 × 0.0 cm

Klappstol Turin teak

Dimensjoner0.0 × 0.0 × 0.0 cm

Bord Turin teak

Dimensjoner0.0 × 0.0 × 0.0 cm

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Kafèsett Turin teak”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Varenummer: HLS10159 Kategori:

Logg inn i Mitt Hageland

Medlem, men ikke fått bruker til min side? Da må du registrere deg på nytt her

Ønsker du å bli medlem?

Som medlem i Mitt Hageland får du bonus på alt du handler. I tillegg får du gode medlemstilbud, faste medlemsfordeler, inspirasjon og sesongaktuelle råd og tips om alt fra hagestell og selvdyrking til uteplassen.

Mitt Hageland er for deg som liker grønn glede!

Meld deg inn i Mitt Hageland
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.