Finansiering - Resurs

Faktura eller delbetaling?

Med Hageland-kortet kan du utsette betalingen kostnadsfritt til påfølgende måned, eller delbetale i inntil 12 måneder uten nominell rente.

Hageland-kortet:

  • Handle opp til 60 000 kr
  • 12 måneder delbetaling
  • Rente- og gebyrfritt
  • Fast månedsbeløp
  • Innfri når som helst
  • Faktura i Mine sider

 

Søknaden fylles ut her og besvares direkte.

https://apponline.resurs.com/form/no33000hk

Kortet sendes i posten og vil ankomme innen to uker. Oppgi kortnummer i butikk for å handle.

Hvordan fungerer det i praksis?

Du handler med Hageland-kortet ditt og kjøper det perfekte drivhuset til hagen. Du reiser hjem, installerer og lar de grønne fingrene ta hagen din til det neste steget.

Måneden etter vil du motta en gebyrfri faktura og en kontoutskrift. Faktura sendes alltid i påfølgende måned, slik at kjøpet ditt i april ikke har forfall før i slutten av mai. Det er med andre ord ingen grunn til bekymring om fakturaen lar seg vente i noen uker.

Når faktura først har ankommet, kan du i ro og fred velge akkurat hvordan drivhuset skal betales. Velg ett av delbetalingsalternativene som passer deg ved å betale angitt månedsbeløp, deretter vil du betale i henhold til valgt plan. Velger du å betale hele beløpet med en gang, vil du unngå gebyrer og innfri kreditten.

Husk at du når som helst kan betale ut all utestående kreditt. Det gjør du ved å betale inn beløpet som tilsvarer restbeløpet på din siste kontoutskrift.

 

 

Søknadslink:

https://apponline.resurs.com/form/no33000ha Hageland delbetaling

https://apponline.resurs.com/form/no33000hk Hageland konto

Som medlem i Mitt Hageland får du bonus på alt du handler hos oss! I tillegg får du gode medlemstilbud, faste medlemsfordeler, inspirasjon og sesongaktuelle råd og tips om alt fra hagestell og selvdyrking til uteplassen.