Hopp til hovedinnhold

Putekasse

På jakt etter en praktisk putekasse til uteplassen? Hos oss i Hageland finner du fine varianter til utendørs bruk. Vi har blant annet den populære putekassen Keter, og flere andre varianter å velge mellom.

 • Materiale
  14
  2
  Kategori
  16
 • Materiale
  14
  2
  Kategori
  16

En putekasse som passer dine behov

En praktisk og pen putekasse er ideell til oppbevaring av hageputer, pledd, leker eller andre gjenstander du vil beskytte mot vær og vind. Hold uteplassen ryddig og bevar kvaliteten på tingene dine samtidig.

Har du få kvadratmetre å boltre deg på i uterommet? Slå to fluer i en smekk, og bruk den som en benk når du har behov for ekstra sitteplasser.

Vi har det du trenger, enten du er på jakt etter en stor eller en mindre variant. Våre modeller er innbydende å se på, samtidig som de ulike materialene er laget for å tåle det norske klimaet.

SE OGSÅ: Stort utvalg av pleieprodukter til dine hagemøbler.

Hvilken modell bør du gå for?

Hos Hageland finner du putekasser fra de populære leverandørene Biohort og Keter. De finnes i flere størrelser og farger, fra 570 liter og oppover. Kom innom ditt nærmeste hagesenter – så hjelper vi deg å finne varianten som passer best til din uteplass.

Her kan du lese mer om putekasser, og la deg inspirere til å skape en praktisk og trivelig uteplass.

Logg inn i Mitt Hageland

Medlem, men ikke fått bruker til min side? Da må du registrere deg på nytt her

Ønsker du å bli medlem?

Som medlem i Mitt Hageland får du bonus på alt du handler. I tillegg får du gode medlemstilbud, faste medlemsfordeler, inspirasjon og sesongaktuelle råd og tips om alt fra hagestell og selvdyrking til uteplassen.

Mitt Hageland er for deg som liker grønn glede!

Meld deg inn i Mitt Hageland
Updating…
 • Du har ingen produkter i handlekurven.