Hopp til hovedinnhold

Putekasse

På jakt etter en praktisk putekasse til uteplassen? Hos oss i Hageland finner du fine varianter til utendørs bruk. Vi har blant annet den populære putekassen Keter, og flere andre varianter å velge mellom.

  • Kategori
    16
  • Kategori
    16

På grunn av koronasituasjonen vil det variere når hagemøblene ankommer butikkene våre. Vi har mye varer i butikk, men enkelte modeller kan det være litt leveringstid på. Det er vi lei oss for, da vi elsker å tilby rask levering til våre kunder, men vit at vi gjør alt vi kan for å møte dine ønsker

En putekasse som passer dine behov

En praktisk og pen putekasse er ideell til oppbevaring av hageputer, pledd, leker eller andre gjenstander du vil beskytte mot vær og vind. Hold uteplassen ryddig og bevar kvaliteten på tingene dine samtidig.

Har du få kvadratmetre å boltre deg på i uterommet? Slå to fluer i en smekk, og bruk den som en benk når du har behov for ekstra sitteplasser.

Vi har det du trenger, enten du er på jakt etter en stor eller en mindre variant. Våre modeller er innbydende å se på, samtidig som de ulike materialene er laget for å tåle det norske klimaet.

SE OGSÅ: Stort utvalg av pleieprodukter til dine hagemøbler.

Putekasser i kunstrotting

Kunstrotting er et holdbart plastmateriale som er motstandsdyktig mot vær, vind og temperatursvingninger. Det er tilnærmet vedlikeholdsfritt, men vi anbefaler likevel å rengjøre det jevnlig med plastrengjøring.

Du kan også spyle med vannslangen og bruke en skånsom børste til å komme mellom flettene, men dropp høytrykkspyler da det kan skade rottingen. I tillegg er det en fordel å oppbevare putekassen innendørs om vinteren på et tørt og godt ventilert sted.

Hvilken modell bør du gå for?

Hos Hageland finner du putekasser fra de populære leverandørene Keter og Birkenholm. De finnes i flere størrelser og farger, fra 570 liter og oppover. Kom innom ditt nærmeste hagesenter – så hjelper vi deg å finne varianten som passer best til din uteplass.

Her kan du lese mer om putekasser, og la deg inspirere til å skape en praktisk og trivelig uteplass.

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.