Hopp til hovedinnhold

Putekasse og redskapsbod

På jakt etter en praktisk putekasse til uteplassen? Hos oss i Hageland finner du fine varianter til utendørs bruk. Vi har blant annet den populære putekassen Keter, og flere andre varianter å velge mellom.

 • Farge
  2
  5
  4
  Materiale
  14
  2
  Varemerke
  2
  14
  Kategori
  16
 • Farge
  2
  5
  4
  Materiale
  14
  2
  Varemerke
  2
  14
  Kategori
  16

Invester i en praktisk putekasse

En praktisk og pen putekasse er ideell til oppbevaring av hageputer, pledd, leker eller andre gjenstander du vil beskytte mot vær og vind. Hold uteplassen ryddig og ta vare på tingene dine samtidig!

SE OGSÅ: Se vårt flotte utvalg av forskjellige hagemøbler 

Putekasser fra Biohort

På jakt etter oppbevaringsløsninger som varer? Vi har utvalget enten du er på jakt etter en stor eller liten putekasse. Modellene fra østerrikske Biohort finnes i fem farger og størrelser. De er vedlikeholdsfrie, vanntette og har 20 års garanti mot rust og korrosjon.

Putekassene kan stå ute hele året og er spesialdesignet for å tåle regn, snø, sludd og sol. Alt det nordiske klimaet har å by på med andre ord. Her snakker vi kvalitet og funksjonalitet på sitt beste!

SE OGSÅ: Stort utvalg av pleieprodukter til dine hagemøbler.

Om leverandøren

Biohort-putekassene byr på eksepsjonell kvalitet, funksjonalitet og sikkerhet. Kundene setter særlig pris på at oppbevaringsløsningene har lang levetid og er vedlikeholdsfrie.

Du kan lese mer om Biohort her.

LeisureTime Box putekasse fra Biohort rommer alt det du ikke har et egnet oppbevaringssted til fra før. Den er for eksempel ideell til oppbevaring av hageputer, solsenger, klappstoler, leker, sports- og campingutstyr.

Modellen finnes i fire størrelser og fem farger – noe for enhver stil og uteplass. I tillegg sørger kvalitetsmaterialer for at produktet varer lenge.

Det beste med putekasser fra Biohort: 

1) Usynlig gjennomlufting 

2) Regntett

3) Komfortabel åpning av lokk med gasstrykkfjær

4) 2-dobbelt foring med vridersylinderlås

Hvilken putekasse bør du velge?

Ved å investere i en solid og romslig putekasse av varmgalvanisert stål, får du et produkt som varer i årevis. Varmgalvanisering er en av de mest slitesterke overflatebehandlingene som finnes – helt genialt til utendørs bruk. Østerrikske Biohort har mange års erfaring med denne typen produksjon og er spesielt kjent for kvalitet i stilren innpakning.

Oppbevaringsboksene kan stå ute i all slags vær. De er vanntette, ventilerende og kommer med 20 års rustfri-garanti. Fyll dem med hageputer, solsenger, leker, sports- eller campingutstyr. Du kan velge mellom forskjellige modeller, farger og størrelser.

Her kan du lese mer om putekasser, og la deg inspirere til å skape en praktisk og trivelig uteplass.

Fordeler med Biohort

1) Vedlikeholdsfritt

2) 20 års garanti

3) Produktene holder seg like fine år etter år

4) Enkle produkter å rengjøre (du kan til og med bruke høytrykkspyler)

5) Anvendelig design som passer inn overalt

Hvilken modell bør du gå for?

Hos Hageland finner du putekasser fra de populære leverandørene Biohort og Keter. De finnes i flere størrelser og farger, fra 570 liter og oppover. Kom innom ditt nærmeste hagesenter – så hjelper vi deg å finne varianten som passer best til din uteplass.

Oppbevaring og sitteplasser i ett

Har du liten plass på verandaen eller balkongen? Slå to fluer i en smekk, og bruk den som en benk når du har behov for ekstra sitteplasser. Vi har det du trenger, enten du er på jakt etter en stor eller en mindre variant. Våre modeller er innbydende å se på, samtidig som de ulike materialene er laget for å tåle det norske klimaet.

Logg inn i Mitt Hageland

På Min Side kan du se din kjøpshistorikk, få oversikt over medlemstilbud, bonusoppsamling og kuponger. Du kan også redigere personopplysninger, samtykker og registrere bankkortet ditt for bonusoppsamling.

Bli medlem!

Som medlem av kundeklubben Mitt Hageland får du:

 • Bonus på alt du handler
 • Velkomstsjekk ved innmelding
 • Gode medlemstilbud
 • Bursdagsgave
 • Inspirasjon, tips og råd
 • Invitasjon til aktiviteter og konkurranser
 • Tilgang på Min Side med kjøpshistorikk og oversikt over medlemstilbud, bonusoppsamling og kuponger
 • Medlemskommunikasjon om tilbud, inspirasjon og invitasjoner på e-post, mobil og digitalt
 • Les medlemsvilkårene!

Mitt Hageland er for deg som liker grønn glede!

Bli medlem!

Passordet må inneholde minst 6 bokstaver, minst en stor bokstav og ett tall.

Updating…
 • Du har ingen produkter i handlekurven.