Hopp til hovedinnhold

Solsenger

Solsenger i aluminum, kunstrotting og plast finner du hos ditt nærmeste hagesenter. En deilig solseng er som skapt for avslapning og solbading på varme sommerdager. Vi har også alt du trenger av puter og tilbehør til solsengen, slik at du kan skape din helt egen oase for hvilepuls. Få enda litt mer ut av sommerdagene – invester i en daybed ute!

 • Farge
  3
  Materiale
  6
  Kategori
  6
 • Farge
  3
  Materiale
  6
  Kategori
  6

Solsenger – nyt sommeren med hvilepuls

Solsenger i rotting, aluminum og plast finner du hos ditt nærmeste hagesenter. En deilig solseng er som skapt for avslapning og solbading på varme sommerdager. Vi har også pute og tilbehør til solsengen, slik at du kan skape din helt egen oase for hvilepuls.

Våre hagemøbler er designet for at du virkelig skal kunne nyte sommeren. Blant utvalget finner du solsenger/daybed fra Belfort, Creston og Dakota. Velg mellom hvit og sort matt aluminum for et stilrent uttrykk. I årets sortiment har vi solsenger fra kr. 1.290,-

Hagemøbler i aluminum gir mer tid og overskudd til å nyte sommerdagene. Vi har et stort utvalg av utemøbler som gir deg hvilepuls! De er tilnærmet vedlikeholdsfrie, ruster ikke, er enkle å rengjøre og holder seg pene år etter år.

LES OGSÅ: Slik lager du skjønner soner i hagen

Vedlikehold av solsenger

Solsenger i aluminium krever ikke mye vedlikehold, men det skader ikke å ta godt vare på dem likevel. Her er noen gode råd på veien.

 • Rengjør møblene med en fuktig klut og mildt såpevann.
 • Begynner møblene å vise tegn til slitasje, kan du bruke et eget rensemiddel eller poleringsmiddel for å friske opp materialet. Pass på at du ikke benytter produkter med løsemidler som kan skade lakken.
 • Putene kan gjerne rengjøres regelmessig for å beholde farge og tekstur. Følg anvisningene på vaskelappen.
 • Invester i et trekk som kan beskytte møblene på kjølige kvelder, eller når det er mye regn og vind.
 • Oppbevar møblene innendørs om vinteren.

Les mer om solsenger og hagemøbler i aluminum her. 

Updating…
 • Du har ingen produkter i handlekurven.