Hopp til hovedinnhold

Velkommen til Hageland Åfjord

I Åfjord finner du vårt flotte hagesenter Hageland Åfjord. Hagesenteret ligger rett bak Åfjord kirke, med gode parkeringsmuligheter. Vi har det du trenger av flotte vår- og sommerblomster, dekorativ høstlyng, grønnplanter til stua og vakre stauder til hagen. Uansett om du har en liten verandakasse eller en stor hage har vi plantene og hageproduktene du trenger.

Har tiden kommet for å skifte ut gamle epletrær, eller går du med en gartnerspire i magen? Vi har matplanter og nyttevekster til friland og drivhus, alt fra frø og løk til settepoteter. Kjøp med deg en sekk god jord og kanskje litt plantegjødsel for å gi plantene hjemme en ekstra frisk boost.

Ta gjerne turen ned vår fabelaktig vakre rododendrongate! I et vell av bugnende rododendron hjelper vi deg med å finne frem til riktig sort. Våre trivelige og hjelpsomme betjening står til din rådighet, og hjelper deg med å finne frem til de hageplantene som passer fint til din uteplass. Vi har lang og bred gartnererfaring, og vet hvilke planter som vokser godt her oppe i Midt-Norge. For å lykkes i hagen din er du avhengig av å plante arter som trives der du bor.

I tillegg til å være gartneri og blomsterutsalg, byr Hageland Åfjord på flotte blomsteroppsatser og friske buketter i vårt blomsterbinderi. Det er alltid hyggelig med en oppmerksomhet i form av blomster, og vi binder gjerne blomsterdekorasjoner du kan ta med deg på nabobesøk og i bryllup. Vi har et godt utvalg av snittblomster som passer enhver anledninger – hva med røde roser til valentinsdagen, tulipaner til morsdagen eller en nellikbukett til søndagsfrokosten? Sjekk ut det brede utvalget av nydelige interiør- og gaveartikler, og få med deg gode tilbud på hagemøbler til uteplassen. Hos oss kjøper du rimelige og lette hagesofaer, gode spisebord og flotte ørelappstoler til uteplattingen.

Velkommen til Hageland Åfjord!

Kontakt Hageland Åfjord

Åpningstider:

Mandag - fredag: 9 - 17
Lørdag: 9 - 16
Søndag: Stengt

Velkommen!

Følg Hageland Åfjord

Vi fører også merkevarene

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.