Hopp til hovedinnhold

Velkommen til Hageland Amundsen

Ta turen innom i november og desember for å oppleve vår magiske julebutikk. Hageland er forvandlet til Juleland med inspirerende og fristende utstillinger, og du finner alt du trenger til jul. Vi har et stort utvalg av kunstige juletrær, julebyer, julebelysning, julepynt, juleblomster og mye mer.

Velkommen til Hageland Amundsen, vår fine hagesenter som ligger like ved Tveita t-banestasjon i Oslo. Vi kan skryte på oss flinke fagfolk og flotte, holdbare produkter i en oversiktlig butikk. Hageland Amundsen har gode tilbud og stort utvalg hele året igjennom, fra vårens påskeliljer, frø og stemorsblomster, til frodige sommerblomster og høstens vakreste stauder, vintergrønne vekster og koselige julestjerner, juledekorasjoner og kunstige juletrær.

Vi har mer en bare planter i hyllene våre, og vi er nesten sikre på at du kommer til å finne det du trenger ved et besøk hos oss. Du kan vente deg en litt annerledes opplevelse når du kommer innom Hageland Amundsen.

Folk fra hele Oslo-området kommer til oss for å handle blomster og hageartikler. Vi er kjent for vår gode kvalitet på planter og blomster, samt vår fantastisk hyggelige betjening. Våre ansatte har høy faglig kompetanse innen gartnerfaget og kan gi deg mange gode råd med på veien dersom du lurer på noe innen plantestell og blomster.

Ved siden av det du trenger av pryd- og nyttevekster til hage og hjem, pynt og interiørprodukter, kan vi friste med nydelige blomsteroppsatser og dekorasjoner. Vi leverer både bårebuketter og kranser, samt buketter og oppsatser til hyggelige begivenheter som konfirmasjoner, bryllup og fester. Vi gjør vårt beste for at du skal få akkurat den buketten du har ønsket deg.

Velkommen til Hageland Amundsen!

Kontakt Hageland Amundsen

Åpningstider:

mandag 09:00 - 18:00
tirsdag 09:00 - 18:00
onsdag 09:00 - 18:00
torsdag 09:00 - 18:00
fredag 09:00 - 18:00
Lørdag 09:00 - 16:00
Søndag 12:00 - 16:00

Følg Hageland Amundsen

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.