Hopp til hovedinnhold

Velkommen til Hageland Bamble

Hageland Bamble ligger langs E-18 ved Stokkevatnet i Bamble. Vi har et godt utvalg av blomster, planter, hageutstyr og alt du ellers trenger til hagen. Ser du etter potteplanter, pyntekrukker og andre interiørprodukter, kan vi hjelpe deg med det også - vi har spennende utstillinger som følger sesongene.

Visste du forresten at vi har Telemarks største utvalg av utemøbler, fordelt på et utstillingsareal på 1200 m2? Uansett hvor stor eller liten uteplass du har, kan vi hjelpe deg med å finne hagemøblene som passer dine behov. I sortimentet finner du moderne utesofaer i aluminium og stødige hagestoler i kunstrotting, og alt er tilpasset et norsk, værhardt klima.

Spesialiteten vår er egenprodusert krydder og sommerblomster av meget god kvalitet. Kortreiste planter har den beste forutsetningen for å kunne vokse seg frodige og friske i din hage. Hageland Bamble har et bredt utvalg av hekkplanter, vintergrønt og prydbusker, samt vakre stauder og trær av ulike sorter. Tenker du å så egne planter, har vi frø, og dessuten fører vi minidrivhuset Gaia som gir grønnsaksplantene dine en pangstart på tilværelsen. Minidrivhuset passer perfekt til en pallekarm.

Vi har settepoteter, jord, gjødsel og bark – og masse erfaring å dele med deg! Våre erfarne og hyggelige gartnere hjelper deg med å finne frem til de hageproduktene og plantene du er på utkikk etter. Personlig service er viktig for oss, og dette merker du når du kommer innom den trivelige blomsteroasen vår. Velkommen til en hyggelig handel og hageprat på Hageland Bamble!

Kontakt Hageland Bamble

Åpningstider:

mandag 09:00 - 17:00
tirsdag 09:00 - 17:00
onsdag 09:00 - 17:00
torsdag 09:00 - 17:00
fredag 09:00 - 17:00
Lørdag 10:00 - 16:00
Søndag Stengt

Følg Hageland Bamble

Høst i hagen

Høsten rommer mange fine hageopplevelser – og vi har alt du trenger for å lykkes med prosjektene dine. Bytt ut sommerblomstene med høstlyng, calluna, aster, frilandskrysanthemum, coleus og georgine. Det lønner seg å sette potter og krukker lunt og under tak, så unngår du at de blir stygge når høstregnet setter inn.

Når temperaturen er lavere og fuktigheten i jorda høyere, er tiden inne for å plante flerårige busker og trær. I tillegg kan du forberede neste års blomsterprakt allerede nå. Velg mellom mange ulike blomsterløk som tulipaner, krokus, påskeliljer og allium. I vårt hagesenter møter du gartnere som mer enn gjerne gir deg råd om sorter, plassering og jord.

Plantastisk interiør

Skap deg en grønn oase med vårt store utvalg av grønne planter og lekre terracotta-potter. Grønne planter er kilde til inspirasjon og rekreasjon. De bidrar til bedre inneklima og beriker interiøret. Hva mer kan vi ønske oss? Les vår plantastiske guide til hvordan du innreder med grønne planter her.

Logg inn i Mitt Hageland

Medlem, men ikke fått bruker til min side? Da må du registrere deg på nytt her

Ønsker du å bli medlem?

Som medlem i Mitt Hageland får du bonus på alt du handler. I tillegg får du gode medlemstilbud, faste medlemsfordeler, inspirasjon og sesongaktuelle råd og tips om alt fra hagestell og selvdyrking til uteplassen.

Mitt Hageland er for deg som liker grønn glede!

Meld deg inn i Mitt Hageland
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.