Hopp til hovedinnhold

Velkommen til Hageland Bamble

Hageland Bamble ligger langs E-18 ved Stokkevatnet i Bamble. Vi har et godt utvalg av blomster, planter, hageutstyr og alt du ellers trenger til hagen. Ser du etter potteplanter, pyntekrukker og andre interiørprodukter, kan vi hjelpe deg med det også - vi har spennende utstillinger som følger sesongene.

Visste du forresten at vi har Telemarks største utvalg av utemøbler, fordelt på et utstillingsareal på 1200 m2? Uansett hvor stor eller liten uteplass du har, kan vi hjelpe deg med å finne hagemøblene som passer dine behov. I sortimentet finner du moderne utesofaer i aluminium og stødige hagestoler i kunstrotting, og alt er tilpasset et norsk, værhardt klima.

Spesialiteten vår er egenprodusert krydder og sommerblomster av meget god kvalitet. Kortreiste planter har den beste forutsetningen for å kunne vokse seg frodige og friske i din hage. Hageland Bamble har et bredt utvalg av hekkplanter, vintergrønt og prydbusker, samt vakre stauder og trær av ulike sorter. Tenker du å så egne planter, har vi frø, og dessuten fører vi minidrivhuset Gaia som gir grønnsaksplantene dine en pangstart på tilværelsen. Minidrivhuset passer perfekt til en pallekarm.

Vi har settepoteter, jord, gjødsel og bark – og masse erfaring å dele med deg! Våre erfarne og hyggelige gartnere hjelper deg med å finne frem til de hageproduktene og plantene du er på utkikk etter. Personlig service er viktig for oss, og dette merker du når du kommer innom den trivelige blomsteroasen vår. Velkommen til en hyggelig handel og hageprat på Hageland Bamble!

Kontakt Hageland Bamble

Åpningstider:

mandag 09:00 - 18:00
tirsdag 09:00 - 18:00
onsdag 09:00 - 18:00
torsdag 09:00 - 18:00
fredag 09:00 - 18:00
Lørdag 09:00 - 17:00
Søndag 12:00 - 17:00

Følg Hageland Bamble

Et frodig uterom

Vår filosofi er at hageglede- og kunnskap er til for å deles. Stor hage eller liten balkong - vi hjelper deg å lykkes. I vårt hagesenter møter du gartnere som mer enn gjerne gir deg råd om alt fra selvdyrking til grønne inneplanter.

Sesongen for grønne fingre er her og vi har alt du trenger for å gjøre det fint i hagen og på uteplassen. Butikken bugner av fargerike sommerblomster og frodige hageplanter, dekorative krukker og potter. Spør oss om riktig jord og gjødsel til dine prosjekter.

Gjør uteområdet komplett med vårt store utvalg av hagemøbler i aluminium, kunstrotting, teak og bambus. Sesongens kolleksjon har noe for enhver smak. Stramme linjer, klassiske former og eksotiske vibber. Til små uterom tilbyr vi lette, nette møbler som er enkle å stable.

Moderne og stilren reclinersett med svært god sittekomfort. Putene kommer i olefinstoff, som er svært UV bestandig

Lev vel, dyrk selv

Det blir stadig mer populært å være sin egen gartner. Tenk å kunne forsyne seg av mat fra egen hage! Dyrk i vinduskarmen, krukker på verandaen, rett i jorda eller i et drivhus. Sistnevnte forlenger vekstsesongen og gir større avlinger med for eksempel agurk og tomat. Med stabile og gode temperaturer kan du dyrke fram eksotiske planter du ellers ikke ville hatt muligheten til. Alt du trenger for å komme i gang med selvdyrking finner du hos oss.

Logg inn i Mitt Hageland

Medlem, men ikke fått bruker til min side? Da må du registrere deg på nytt her

Ønsker du å bli medlem?

Som medlem i Mitt Hageland får du bonus på alt du handler. I tillegg får du gode medlemstilbud, faste medlemsfordeler, inspirasjon og sesongaktuelle råd og tips om alt fra hagestell og selvdyrking til uteplassen.

Mitt Hageland er for deg som liker grønn glede!

Meld deg inn i Mitt Hageland
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.