Hopp til hovedinnhold

Velkommen til Hageland Bamble

Hageland Bamble ligger langs E-18 ved Stokkevatnet i Bamble. Vi har et godt utvalg av blomster, planter, hageutstyr og alt du ellers trenger til hagen. Ser du etter potteplanter, pyntekrukker og andre interiørprodukter, kan vi hjelpe deg med det også - vi har spennende utstillinger som følger sesongene.

Visste du forresten at vi har Telemarks største utvalg av utemøbler, fordelt på et utstillingsareal på 1200 m2? Uansett hvor stor eller liten uteplass du har, kan vi hjelpe deg med å finne hagemøblene som passer dine behov. I sortimentet finner du moderne utesofaer i aluminium og stødige hagestoler i kunstrotting, og alt er tilpasset et norsk, værhardt klima.

Spesialiteten vår er egenprodusert krydder og sommerblomster av meget god kvalitet. Kortreiste planter har den beste forutsetningen for å kunne vokse seg frodige og friske i din hage. Hageland Bamble har et bredt utvalg av hekkplanter, vintergrønt og prydbusker, samt vakre stauder og trær av ulike sorter. Tenker du å så egne planter, har vi frø, og dessuten fører vi minidrivhuset Gaia som gir grønnsaksplantene dine en pangstart på tilværelsen. Minidrivhuset passer perfekt til en pallekarm.

Vi har settepoteter, jord, gjødsel og bark – og masse erfaring å dele med deg! Våre erfarne og hyggelige gartnere hjelper deg med å finne frem til de hageproduktene og plantene du er på utkikk etter. Personlig service er viktig for oss, og dette merker du når du kommer innom den trivelige blomsteroasen vår. Velkommen til en hyggelig handel og hageprat på Hageland Bamble!

Kontakt Hageland Bamble

Åpningstider:

Vinterstengt

Hageland Bamble har vinterstengt i følgende periode:

Fra: 01. november 2023 Til: 15. mars 2024
mandag 09:00 - 16:00
tirsdag 09:00 - 16:00
onsdag 09:00 - 16:00
torsdag 09:00 - 16:00
fredag 09:00 - 16:00
Lørdag 09:00 - 15:00
Søndag Stengt

Følg Hageland Bamble

Logg inn i Mitt Hageland

På Min Side kan du se din kjøpshistorikk, få oversikt over medlemstilbud, bonusoppsamling og kuponger. Du kan også redigere personopplysninger, samtykker og registrere bankkortet ditt for bonusoppsamling.

Bli medlem!

Som medlem av kundeklubben Mitt Hageland får du:

  • Bonus på alt du handler
  • Velkomstsjekk ved innmelding
  • Gode medlemstilbud
  • Bursdagsgave
  • Inspirasjon, tips og råd
  • Invitasjon til aktiviteter og konkurranser
  • Tilgang på Min Side med kjøpshistorikk og oversikt over medlemstilbud, bonusoppsamling og kuponger
  • Medlemskommunikasjon om tilbud, inspirasjon og invitasjoner på e-post, mobil og digitalt
  • Les medlemsvilkårene!

Mitt Hageland er for deg som liker grønn glede!

Bli medlem!

Passordet må inneholde minst 6 bokstaver, minst en stor bokstav og ett tall.

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.