Hopp til hovedinnhold

Velkommen til Hageland Drøbak

Hageland Drøbak holder til i Storgata midt i Drøbak sentrum. Vi har et stort utvalg av fine blomster og planter til din hage. Butikken vår er en hyggelig oase å komme innom sommer som vinter, og du vil alltid få hjelp av våre smilende og dyktige gartnere. Trenger du råd om beplantning og hagestell er det bare å spørre oss – vi bistår gjerne med gode tips.

Kundene våre trives i den koselige butikken vår, og kommer ofte igjen og igjen. Imøtekommende service av dyktig betjening kombinert med vakre kvalitetsplanter som har fått godt stell, er nøkkelen til vår suksess.

Hageland Drøbak fokuserer særlig på sommerblomster, stauder, hageroser og klatreplanter. Våre bugnende sommerblomster er viden kjent for sin gode kvalitet. Du finner også mye flott vintergrønt på hagesenteret vårt, samt det du trenger av prydplanter, frukttrær og bærbusker. Er det noe du mangler av potter, krukker, hageutstyr eller hagejord, finner du også dette i vårt store sortiment.

Vi har en egen binderiavdeling der du kan få satt sammen en vakker bukett eller oppsats etter ønske. Vår profesjonelle blomsterbinder binder kranser og blomsterdekorasjoner til begravelser, bryllup, dåp og andre anledninger.

I tillegg til levende planter til hus og hage, har vi også lekre interiørprodukter, vaser, krukker, lys, servietter og pynt til salgs. I førjulstiden får du kjøpt flotte, kunstige juletrær på Hageland Drøbak. Stikk gjerne innom oss, ta en titt på vakre juledekorasjoner og la deg inspirere

Velkommen til vårt flotte hagesenter i hjertet av Drøbak!

Kontakt Hageland Drøbak

Åpningstider:

mandag 10:00 - 17:00
tirsdag 10:00 - 17:00
onsdag 10:00 - 17:00
torsdag 10:00 - 17:00
fredag 10:00 - 17:00
Lørdag 10:00 - 16:00
Søndag 12:00 - 16:00

Følg Hageland Drøbak

Logg inn i Mitt Hageland

På Min Side kan du se din kjøpshistorikk, få oversikt over medlemstilbud, bonusoppsamling og kuponger. Du kan også redigere personopplysninger, samtykker og registrere bankkortet ditt for bonusoppsamling.

Bli medlem!

Som medlem av kundeklubben Mitt Hageland får du:

  • Bonus på alt du handler
  • Velkomstsjekk ved innmelding
  • Gode medlemstilbud
  • Bursdagsgave
  • Inspirasjon, tips og råd
  • Invitasjon til aktiviteter og konkurranser
  • Tilgang på Min Side med kjøpshistorikk og oversikt over medlemstilbud, bonusoppsamling og kuponger
  • Medlemskommunikasjon om tilbud, inspirasjon og invitasjoner på e-post, mobil og digitalt
  • Les medlemsvilkårene!

Mitt Hageland er for deg som liker grønn glede!

Bli medlem!

Passordet må inneholde minst 6 bokstaver, minst en stor bokstav og ett tall.

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.