Hopp til hovedinnhold

Velkommen til Hageland Drøbak

Hageland Drøbak holder til i Storgata midt i Drøbak sentrum. Vi har et stort utvalg av fine blomster og planter til din hage. Butikken vår er en hyggelig oase å komme innom sommer som vinter, og du vil alltid få hjelp av våre smilende og dyktige gartnere. Trenger du råd om beplantning og hagestell er det bare å spørre oss – vi bistår gjerne med gode tips.

Kundene våre trives i den koselige butikken vår, og kommer ofte igjen og igjen. Imøtekommende service av dyktig betjening kombinert med vakre kvalitetsplanter som har fått godt stell, er nøkkelen til vår suksess.

Hageland Drøbak fokuserer særlig på sommerblomster, stauder, hageroser og klatreplanter. Våre bugnende sommerblomster er viden kjent for sin gode kvalitet. Du finner også mye flott vintergrønt på hagesenteret vårt, samt det du trenger av prydplanter, frukttrær og bærbusker. Er det noe du mangler av potter, krukker, hageutstyr eller hagejord, finner du også dette i vårt store sortiment.

Vi har en egen binderiavdeling der du kan få satt sammen en vakker bukett eller oppsats etter ønske. Vår profesjonelle blomsterbinder binder kranser og blomsterdekorasjoner til begravelser, bryllup, dåp og andre anledninger.

I tillegg til levende planter til hus og hage, har vi også lekre interiørprodukter, vaser, krukker, lys, servietter og pynt til salgs. I førjulstiden får du kjøpt flotte, kunstige juletrær på Hageland Drøbak. Stikk gjerne innom oss, ta en titt på vakre juledekorasjoner og la deg inspirere

Velkommen til vårt flotte hagesenter i hjertet av Drøbak!

Kontakt Hageland Drøbak

Åpningstider:

mandag 09:00 - 17:00
tirsdag 09:00 - 17:00
onsdag 09:00 - 17:00
torsdag 09:00 - 17:00
fredag 09:00 - 17:00
Lørdag 09:00 - 16:00
Søndag 12:00 - 16:00

Følg Hageland Drøbak

Høst i hagen

Høsten rommer mange fine hageopplevelser – og vi har alt du trenger for å lykkes med prosjektene dine. Bytt ut sommerblomstene med høstlyng, calluna, aster, frilandskrysanthemum, coleus og georgine. Det lønner seg å sette potter og krukker lunt og under tak, så unngår du at de blir stygge når høstregnet setter inn.

Når temperaturen er lavere og fuktigheten i jorda høyere, er tiden inne for å plante flerårige busker og trær. I tillegg kan du forberede neste års blomsterprakt allerede nå. Velg mellom mange ulike blomsterløk som tulipaner, krokus, påskeliljer og allium. I vårt hagesenter møter du gartnere som mer enn gjerne gir deg råd om sorter, plassering og jord.

Plantastisk interiør

Skap deg en grønn oase med vårt store utvalg av grønne planter og lekre terracotta-potter. Grønne planter er kilde til inspirasjon og rekreasjon. De bidrar til bedre inneklima og beriker interiøret. Hva mer kan vi ønske oss? Les vår plantastiske guide til hvordan du innreder med grønne planter her.

Logg inn i Mitt Hageland

Medlem, men ikke fått bruker til min side? Da må du registrere deg på nytt her

Ønsker du å bli medlem?

Som medlem i Mitt Hageland får du bonus på alt du handler. I tillegg får du gode medlemstilbud, faste medlemsfordeler, inspirasjon og sesongaktuelle råd og tips om alt fra hagestell og selvdyrking til uteplassen.

Mitt Hageland er for deg som liker grønn glede!

Meld deg inn i Mitt Hageland
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.