Hopp til hovedinnhold

Velkommen til Hageland Drøbak

Hageland Drøbak holder til i Storgata midt i Drøbak sentrum. Vi har et stort utvalg av fine blomster og planter til din hage. Butikken vår er en hyggelig oase å komme innom sommer som vinter, og du vil alltid få hjelp av våre smilende og dyktige gartnere. Trenger du råd om beplantning og hagestell er det bare å spørre oss – vi bistår gjerne med gode tips.

Kundene våre trives i den koselige butikken vår, og kommer ofte igjen og igjen. Imøtekommende service av dyktig betjening kombinert med vakre kvalitetsplanter som har fått godt stell, er nøkkelen til vår suksess.

Hageland Drøbak fokuserer særlig på sommerblomster, stauder, hageroser og klatreplanter. Våre bugnende sommerblomster er viden kjent for sin gode kvalitet. Du finner også mye flott vintergrønt på hagesenteret vårt, samt det du trenger av prydplanter, frukttrær og bærbusker. Er det noe du mangler av potter, krukker, hageutstyr eller hagejord, finner du også dette i vårt store sortiment.

Vi har en egen binderiavdeling der du kan få satt sammen en vakker bukett eller oppsats etter ønske. Vår profesjonelle blomsterbinder binder kranser og blomsterdekorasjoner til begravelser, bryllup, dåp og andre anledninger.

I tillegg til levende planter til hus og hage, har vi også lekre interiørprodukter, vaser, krukker, lys, servietter og pynt til salgs. I førjulstiden får du kjøpt flotte, kunstige juletrær på Hageland Drøbak. Stikk gjerne innom oss, ta en titt på vakre juledekorasjoner og la deg inspirere

Velkommen til vårt flotte hagesenter i hjertet av Drøbak!

Kontakt Hageland Drøbak

Åpningstider:

mandag 09:00 - 18:00
tirsdag 09:00 - 18:00
onsdag 09:00 - 18:00
torsdag 09:00 - 18:00
fredag 09:00 - 18:00
Lørdag 09:00 - 16:00
Søndag 12:00 - 16:00

Følg Hageland Drøbak

Et frodig uterom

Vår filosofi er at hageglede- og kunnskap er til for å deles. Stor hage eller liten balkong - vi hjelper deg å lykkes. I vårt hagesenter møter du gartnere som mer enn gjerne gir deg råd om alt fra selvdyrking til grønne inneplanter.

Sesongen for grønne fingre er her og vi har alt du trenger for å gjøre det fint i hagen og på uteplassen. Butikken bugner av fargerike sommerblomster og frodige hageplanter, dekorative krukker og potter. Spør oss om riktig jord og gjødsel til dine prosjekter.

Lev vel, dyrk selv

Det blir stadig mer populært å være sin egen gartner. Tenk å kunne forsyne seg av mat fra egen hage! Dyrk i vinduskarmen, krukker på verandaen, rett i jorda eller i et drivhus. Sistnevnte forlenger vekstsesongen og gir større avlinger med for eksempel agurk og tomat. Med stabile og gode temperaturer kan du dyrke fram eksotiske planter du ellers ikke ville hatt muligheten til. Alt du trenger for å komme i gang med selvdyrking finner du hos oss.

Logg inn i Mitt Hageland

Medlem, men ikke fått bruker til min side? Da må du registrere deg på nytt her

Ønsker du å bli medlem?

Som medlem i Mitt Hageland får du bonus på alt du handler. I tillegg får du gode medlemstilbud, faste medlemsfordeler, inspirasjon og sesongaktuelle råd og tips om alt fra hagestell og selvdyrking til uteplassen.

Mitt Hageland er for deg som liker grønn glede!

Meld deg inn i Mitt Hageland
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.