Hopp til hovedinnhold
Flott og tradisjonell spisegruppe med rundt bord med dreieplate og ice bucket Stoler med høy rygg og god sittekomfort.

Velkommen til Hageland Fantoft

Hageland Fantoft finner du på Fantoft, en 10 minutters biltur fra Bergen sentrum. Hageland Fantoft er en del av Mesterhagen, som eier tre hagesenter, henholdsvis på Askøy, Fantoft og Midttun. Hagesenteret på Fantoft åpnet i 1962, og vi har siden den gang opparbeidet oss mengder av erfaring og kunnskap om planter og hagestell.

Her hos oss får du den beste hjelp med alle slags hagevekster og -utstyr, samt råd om hvordan du kan legge opp din hage på best mulig måte. Personlig service er viktig for oss, og vi har en kunnskapsrik og entusiastisk stab som sørger for at du får den hjelpen du trenger. Hagelands motto “gode opplevelser” er ledetråden gjennom vårt hyggelige og rikholdige senter. Her trives både blomster, kunder og ansatte, og vi er stolte over den høye kvaliteten på plantene vi selger. Hos oss jobber gartnere som elsker jobben sin!

Vi har et rikt utvalg av blomster og planter til hagen, og mange flotte potteplanter til innerommet.

Hos oss kan du kjøpe klatreplanter, stauder, sommerblomster, pryd- og bærbusker, hekkplanter og trær. Kanskje kommer du over skatter som ikke alle har i sin hage? Ser du etter utstyr, frø, jord eller planter til drivhus og kjøkkenhage, kan vi hjelpe deg med det. I tillegg tilbyr vi et bra utvalg av flotte interiørprodukter, potter, krukker og annet fint til hus og terrasse.

Ta gjerne med deg en nydelig blomsterbukett til bursdagsbarnet eller en du setter pris på når du er innom oss. Vi har fine sammenplantninger og oppsatser hele året igjennom. Når julen nærmer seg vil du finne spesielt flotte utstillinger hos oss, med blomsterdekorasjoner og julepynt til hjemmet.

Hagemøbler får du også tak i hos Hageland Fantoft. Trenger du nye hagestoler eller et utebord til altanen anbefaler vi et besøk og en prøvesitt hos oss. Velkommen til oss på Hageland Fantoft for en hyggelig handel og hageprat.

Kontakt Hageland Fantoft

Åpningstider:

mandag 10:00 - 19:00
tirsdag 10:00 - 19:00
onsdag 10:00 - 19:00
torsdag 10:00 - 19:00
fredag 10:00 - 19:00
Lørdag 10:00 - 16:00
Søndag 12:00 - 16:00

Følg Hageland Fantoft

Vi fører også merkevarene

Et frodig uterom

Vår filosofi er at hageglede- og kunnskap er til for å deles. Stor hage eller liten balkong - vi hjelper deg å lykkes. I vårt hagesenter møter du gartnere som mer enn gjerne gir deg råd om alt fra selvdyrking til grønne inneplanter.

Sesongen for grønne fingre er her og vi har alt du trenger for å gjøre det fint i hagen og på uteplassen. Butikken bugner av fargerike sommerblomster og frodige hageplanter, dekorative krukker og potter. Spør oss om riktig jord og gjødsel til dine prosjekter.

Gjør uteområdet komplett med vårt store utvalg av hagemøbler i aluminium, kunstrotting, teak og bambus. Sesongens kolleksjon har noe for enhver smak. Stramme linjer, klassiske former og eksotiske vibber. Til små uterom tilbyr vi lette, nette møbler som er enkle å stable.

Vence er vakker fra alle vinkler og delene har harmoniske proposjoner
Nyt deilige og avslappende sommerdager i denne hengestolen. Hengestol utendørs i naturfarget kunstrotting og aluminumsramme.
Reclinerstoler i gråfarget kunstrotting med god sittekomfort.Kommer med puter i olefinstoff, som har høy lys- og fargeekthet og som tørker fort.

Lev vel, dyrk selv

Det blir stadig mer populært å være sin egen gartner. Tenk å kunne forsyne seg av mat fra egen hage! Dyrk i vinduskarmen, krukker på verandaen, rett i jorda eller i et drivhus. Sistnevnte forlenger vekstsesongen og gir større avlinger med for eksempel agurk og tomat. Med stabile og gode temperaturer kan du dyrke fram eksotiske planter du ellers ikke ville hatt muligheten til. Alt du trenger for å komme i gang med selvdyrking finner du hos oss.

Logg inn i Mitt Hageland

Medlem, men ikke fått bruker til min side? Da må du registrere deg på nytt her

Ønsker du å bli medlem?

Som medlem i Mitt Hageland får du bonus på alt du handler. I tillegg får du gode medlemstilbud, faste medlemsfordeler, inspirasjon og sesongaktuelle råd og tips om alt fra hagestell og selvdyrking til uteplassen.

Mitt Hageland er for deg som liker grønn glede!

Meld deg inn i Mitt Hageland
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.