Hopp til hovedinnhold

Velkommen til Hageland Fantoft

Hageland Fantoft finner du på Fantoft, en 10 minutters biltur fra Bergen sentrum. Hageland Fantoft er en del av Mesterhagen, som eier tre hagesenter, henholdsvis på Askøy, Fantoft og Midttun. Hagesenteret på Fantoft åpnet i 1962, og vi har siden den gang opparbeidet oss mengder av erfaring og kunnskap om planter og hagestell.

Her hos oss får du den beste hjelp med alle slags hagevekster og -utstyr, samt råd om hvordan du kan legge opp din hage på best mulig måte. Personlig service er viktig for oss, og vi har en kunnskapsrik og entusiastisk stab som sørger for at du får den hjelpen du trenger. Hagelands motto “gode opplevelser” er ledetråden gjennom vårt hyggelige og rikholdige senter. Her trives både blomster, kunder og ansatte, og vi er stolte over den høye kvaliteten på plantene vi selger. Hos oss jobber gartnere som elsker jobben sin!

Vi har et rikt utvalg av blomster og planter til hagen, og mange flotte potteplanter til innerommet.

Hos oss kan du kjøpe klatreplanter, stauder, sommerblomster, pryd- og bærbusker, hekkplanter og trær. Kanskje kommer du over skatter som ikke alle har i sin hage? Ser du etter utstyr, frø, jord eller planter til drivhus og kjøkkenhage, kan vi hjelpe deg med det. I tillegg tilbyr vi et bra utvalg av flotte interiørprodukter, potter, krukker og annet fint til hus og terrasse.

Ta gjerne med deg en nydelig blomsterbukett til bursdagsbarnet eller en du setter pris på når du er innom oss. Vi har fine sammenplantninger og oppsatser hele året igjennom. Når julen nærmer seg vil du finne spesielt flotte utstillinger hos oss, med blomsterdekorasjoner og julepynt til hjemmet.

Hagemøbler får du også tak i hos Hageland Fantoft. Trenger du nye hagestoler eller et utebord til altanen anbefaler vi et besøk og en prøvesitt hos oss. Velkommen til oss på Hageland Fantoft for en hyggelig handel og hageprat.

Kontakt Hageland Fantoft

Åpningstider:

mandag 10:00 - 17:00
tirsdag 10:00 - 17:00
onsdag 10:00 - 17:00
torsdag 10:00 - 17:00
fredag 10:00 - 17:00
Lørdag 10:00 - 16:00
Søndag Stengt

Følg Hageland Fantoft

Vi fører også merkevarene

Logg inn i Mitt Hageland

På Min Side kan du se din kjøpshistorikk, få oversikt over medlemstilbud, bonusoppsamling og kuponger. Du kan også redigere personopplysninger, samtykker og registrere bankkortet ditt for bonusoppsamling.

Bli medlem!

Som medlem av kundeklubben Mitt Hageland får du:

  • Bonus på alt du handler
  • Velkomstsjekk ved innmelding
  • Gode medlemstilbud
  • Bursdagsgave
  • Inspirasjon, tips og råd
  • Invitasjon til aktiviteter og konkurranser
  • Tilgang på Min Side med kjøpshistorikk og oversikt over medlemstilbud, bonusoppsamling og kuponger
  • Medlemskommunikasjon om tilbud, inspirasjon og invitasjoner på e-post, mobil og digitalt
  • Les medlemsvilkårene!

Mitt Hageland er for deg som liker grønn glede!

Bli medlem!

Passordet må inneholde minst 6 bokstaver, minst en stor bokstav og ett tall.

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.