Hopp til hovedinnhold

Velkommen til Hageland Foss

Flott og unikt familiedrevet hagesenter lokalisert sentralt på Østlandet. Vi har spesialisert oss på bla. Rhododendron og har et rikelig utvalg av andre sorter. I tillegg til hagesenteret har vi også en stor besøkshage på 6 mål lokalisert vis á vis hagesenteret.

På Villingstad i Røyken finner du Hageland Foss, et hagesenter helt utenom det vanlige. Vår fantastiske besøkshage med mengder av flotte planter og blomster er verdt et besøk alene, men også det brede utvalget av uvanlige kvalitetsplanter bør få deg til å legge turen innom hagesenteret vårt. I den seks mål store besøkshagen er det omtrent  500 planteslag, hvorav rundt 100 av dem er Rhododendron. Villingstadparken Besøkshage kan besøkes fra midten av mars til slutten av oktober.

Hos Hageland Foss finner du alt du trenger av sommerblomster, stauder, roser og andre planter til ute- og innerommet, samt hageredskap, utstyr, frø og planter til kjøkkenhagen. Plantene du kjøper hos oss bærer preg av å ha fått godt stell, og vi er stolte av den gode kvaliteten vi kan tilby. Ser du etter frukttrær eller bærbusker kan vi hjelpe med det også. God jord og riktig gjødsling er viktig for en vellykket hage og en fruktbar grønnsakshøst, og vi har jordblandinger av god kvalitet til både potter og bed.

Visste du at Hageland Foss er Østlandets største på Rhododendron? Vi har et utall vakre sorter som du ikke finner alle andre steder. Her finner du både lave utgaver som Yakushimanum-hybridene, som blir litt over 1 meter høye, og sorter som kan bli opptil 3 meter, for eksempel Cunninghams White, Cosmopolitan og Diadem. Trenger du råd om hvilke arter som passer best hos deg, hva slags jord du bør benytte og hva slags stell som kreves for å få Rhododendronen til å trives, er det bare å spørre oss. Her på Hageland Foss har vi spesialisert oss på salg av Rhododendron og kan derfor gi deg mange nyttige tips.

Vi legger vekt på god service og veiledning, og har rykte på oss for å være et hyggelig og ryddig hagesenter med kunnskapsrik betjening. Anleggsgartnermester Hans-Petter Foss har 40 års erfaring fra arbeid med hageanlegg i alle størrelser, og bistår gjerne om du trenger hjelp til å designe og anlegge hage og uterom. Anleggsgartneravdelingen vår kan bygge murer, legge belegningsstein og ferdigplen, plante, felle og beskjære trær og vedlikeholde hager.

Kom til oss på Hageland Foss og kos deg i vår hageoase full av våre flotte planter, busker og trær. Vi har ofte gode tilbud og håper at vi kan inspirere og gi deg gode idéer du kan bruke i egen hage.

Kontakt Hageland Foss

Åpningstider:

mandag 10:00 - 16:00
tirsdag 10:00 - 16:00
onsdag 10:00 - 16:00
torsdag 10:00 - 16:00
fredag 10:00 - 16:00
Lørdag 10:00 - 15:00
Søndag Stengt

Følg Hageland Foss

Høst i hagen

Høsten rommer mange fine hageopplevelser – og vi har alt du trenger for å lykkes med prosjektene dine. Bytt ut sommerblomstene med høstlyng, calluna, aster, frilandskrysanthemum, coleus og georgine. Det lønner seg å sette potter og krukker lunt og under tak, så unngår du at de blir stygge når høstregnet setter inn.

Når temperaturen er lavere og fuktigheten i jorda høyere, er tiden inne for å plante flerårige busker og trær. I tillegg kan du forberede neste års blomsterprakt allerede nå. Velg mellom mange ulike blomsterløk som tulipaner, krokus, påskeliljer og allium. I vårt hagesenter møter du gartnere som mer enn gjerne gir deg råd om sorter, plassering og jord.

Plantastisk interiør

Skap deg en grønn oase med vårt store utvalg av grønne planter og lekre terracotta-potter. Grønne planter er kilde til inspirasjon og rekreasjon. De bidrar til bedre inneklima og beriker interiøret. Hva mer kan vi ønske oss? Les vår plantastiske guide til hvordan du innreder med grønne planter her.

Logg inn i Mitt Hageland

Medlem, men ikke fått bruker til min side? Da må du registrere deg på nytt her

Ønsker du å bli medlem?

Som medlem i Mitt Hageland får du bonus på alt du handler. I tillegg får du gode medlemstilbud, faste medlemsfordeler, inspirasjon og sesongaktuelle råd og tips om alt fra hagestell og selvdyrking til uteplassen.

Mitt Hageland er for deg som liker grønn glede!

Meld deg inn i Mitt Hageland
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.