Hopp til hovedinnhold

Velkommen til Hageland Foss

Flott og unikt familiedrevet hagesenter lokalisert sentralt på Østlandet. Vi har spesialisert oss på bla. Rhododendron og har et rikelig utvalg av andre sorter. I tillegg til hagesenteret har vi også en stor besøkshage på 6 mål lokalisert vis á vis hagesenteret. Vi fører ikke grønne inneplanter, stiklinger og har ikke julebutikk.

På Villingstad i Røyken finner du Hageland Foss, et hagesenter helt utenom det vanlige. Vår fantastiske besøkshage med mengder av flotte planter og blomster er verdt et besøk alene, men også det brede utvalget av uvanlige kvalitetsplanter bør få deg til å legge turen innom hagesenteret vårt. I den seks mål store besøkshagen er det omtrent  500 planteslag, hvorav rundt 100 av dem er Rhododendron. Villingstadparken Besøkshage kan besøkes fra midten av mars til slutten av oktober.

Hos Hageland Foss finner du alt du trenger av sommerblomster, stauder, roser og andre planter til ute- og innerommet, samt hageredskap, utstyr, frø og planter til kjøkkenhagen. Plantene du kjøper hos oss bærer preg av å ha fått godt stell, og vi er stolte av den gode kvaliteten vi kan tilby. Ser du etter frukttrær eller bærbusker kan vi hjelpe med det også. God jord og riktig gjødsling er viktig for en vellykket hage og en fruktbar grønnsakshøst, og vi har jordblandinger av god kvalitet til både potter og bed.

Visste du at Hageland Foss er Østlandets største på Rhododendron? Vi har et utall vakre sorter som du ikke finner alle andre steder. Her finner du både lave utgaver som Yakushimanum-hybridene, som blir litt over 1 meter høye, og sorter som kan bli opptil 3 meter, for eksempel Cunninghams White, Cosmopolitan og Diadem. Trenger du råd om hvilke arter som passer best hos deg, hva slags jord du bør benytte og hva slags stell som kreves for å få Rhododendronen til å trives, er det bare å spørre oss. Her på Hageland Foss har vi spesialisert oss på salg av Rhododendron og kan derfor gi deg mange nyttige tips.

Vi legger vekt på god service og veiledning, og har rykte på oss for å være et hyggelig og ryddig hagesenter med kunnskapsrik betjening. Anleggsgartnermester Hans-Petter Foss har 40 års erfaring fra arbeid med hageanlegg i alle størrelser, og bistår gjerne om du trenger hjelp til å designe og anlegge hage og uterom. Anleggsgartneravdelingen vår kan bygge murer, legge belegningsstein og ferdigplen, plante, felle og beskjære trær og vedlikeholde hager.

Kom til oss på Hageland Foss og kos deg i vår hageoase full av våre flotte planter, busker og trær. Vi har ofte gode tilbud og håper at vi kan inspirere og gi deg gode idéer du kan bruke i egen hage.

Kontakt Hageland Foss

Åpningstider:

Vinterstengt

Hageland Foss har vinterstengt i følgende periode:

Fra: 25. november 2023 Til: 01. januar 2024
mandag Stengt
tirsdag Stengt
onsdag Stengt
torsdag Stengt
fredag Stengt
Lørdag Stengt
Søndag Stengt

Følg Hageland Foss

Logg inn i Mitt Hageland

På Min Side kan du se din kjøpshistorikk, få oversikt over medlemstilbud, bonusoppsamling og kuponger. Du kan også redigere personopplysninger, samtykker og registrere bankkortet ditt for bonusoppsamling.

Bli medlem!

Som medlem av kundeklubben Mitt Hageland får du:

  • Bonus på alt du handler
  • Velkomstsjekk ved innmelding
  • Gode medlemstilbud
  • Bursdagsgave
  • Inspirasjon, tips og råd
  • Invitasjon til aktiviteter og konkurranser
  • Tilgang på Min Side med kjøpshistorikk og oversikt over medlemstilbud, bonusoppsamling og kuponger
  • Medlemskommunikasjon om tilbud, inspirasjon og invitasjoner på e-post, mobil og digitalt
  • Les medlemsvilkårene!

Mitt Hageland er for deg som liker grønn glede!

Bli medlem!

Passordet må inneholde minst 6 bokstaver, minst en stor bokstav og ett tall.

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.