Hopp til hovedinnhold

Velkommen til Hageland Hvittingfoss

Hageland Hvittingfoss ligger idyllisk til ved Numedalslågen i Hvittingfoss. Du kjenner oss kanskje som Rønneberg Gartneri og Hagesenter? Som familieeid generasjonsbedrift har vi lang erfaring og bred kompetanse innen gartnerfaget. På Hageland Hvittingfoss kan du kjøpe det du trenger av blomster og planter til hage og hus, og vi håper at et besøk i vårt fantastiske hagesenter kan gi deg mange kreative idéer.

Dersom du trenger hjelp med planlegging av små og store uterom og hager, er det bare å kontakte oss. Vi gir deg også tips om hvilke planter som passer godt sammen eller hvilken jordtype du bør bruke til ulike type blomster.

Hovedmålet vårt er å yte markedets beste service og tilby et stort utvalg av planter og hageprodukter av bra kvalitet. Vi er også opptatt av god plantehygiene. Fokuset ligger særlig på planteskolevarer og blomster. Det er sommerblomster av ulike slag og dessuten julestjerne som er våre spesialiteter når det gjelder egenproduksjon. Hageland Hvittingfoss er stolte over å kunne si at våre egenproduserte vekster er kjent for å holde utmerket kvalitet.

Vi har et bredt utvalg av busker, trær, hekkplanter og diverse hageutstyr. I tillegg fører vi også koselige interiørprodukter og potteplanter i alle størrelser, og du finner et stort utvalg av lys, pyntepotter og gaveartikler i vår inneavdeling. Vi utfører alt innen sorgbinderi, og setter sammen vakre kranser og blomsteroppsatser til alle livets store begivenheter. Kjøp med deg en tulipan- eller rosebukett, eller bestill en helt spesiell hilsen – vi bringer dine blomsterhilsener!

På tide å skifte ut hagemøblene? Vi fører en rekke stilrene og praktiske hagemøbler tilpasset norske forhold. Har du liten plass på balkongen har vi utemøbler som passer ypperlig til det lille uterommet også. Hageland Hvittingfoss ønsker deg velkommen innom på en hyggelig handel.

Kontakt Hageland Hvittingfoss

Åpningstider:

mandag 09:00 - 17:00
tirsdag 09:00 - 17:00
onsdag 09:00 - 17:00
torsdag 09:00 - 17:00
fredag 09:00 - 17:00
Lørdag 09:00 - 15:00
Søndag Stengt

Følg Hageland Hvittingfoss

Logg inn i Mitt Hageland

På Min Side kan du se din kjøpshistorikk, få oversikt over medlemstilbud, bonusoppsamling og kuponger. Du kan også redigere personopplysninger, samtykker og registrere bankkortet ditt for bonusoppsamling.

Bli medlem!

Som medlem av kundeklubben Mitt Hageland får du:

  • Bonus på alt du handler
  • Velkomstsjekk ved innmelding
  • Gode medlemstilbud
  • Bursdagsgave
  • Inspirasjon, tips og råd
  • Invitasjon til aktiviteter og konkurranser
  • Tilgang på Min Side med kjøpshistorikk og oversikt over medlemstilbud, bonusoppsamling og kuponger
  • Medlemskommunikasjon om tilbud, inspirasjon og invitasjoner på e-post, mobil og digitalt
  • Les medlemsvilkårene!

Mitt Hageland er for deg som liker grønn glede!

Bli medlem!

Passordet må inneholde minst 6 bokstaver, minst en stor bokstav og ett tall.

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.