Hopp til hovedinnhold

Velkommen til Hageland Kolsås

Kolsås Hagesenter befinner seg på Levre i Bærum, ved veikrysset der Bærumsveien krysser Brynsveien. Vi er et fullsortimentssenter som fører alt du trenger av blomster, planter og hageutstyr. Uansett om du er på jakt etter en fin potteblomst, om du skal plante frukttrær i hagen eller trenger nye hagemøbler, kan vi hjelpe deg!

Alle våre faste ansatte er gartnere, og målet vårt er å gi deg god personlig service, utmerket produktkvalitet og en positiv opplevelse når du besøker oss.

Kolsås Hageland tilbyr planter som er tilpasset klimaet der du bor, og vi gir deg gjerne tips om hvilke vekster som passer sammen og som kommer til å trives i din hage. I vårt sortiment finner du alle de plantene en hage trenger, fra sommerblomster og prydbusker til frukttrær, bærbusker og hekk. Vi hjelper deg også med jordblandinger og riktig gjødsel til inne- og uteplanter.

I interiøravdelingen vår finner du et stort utvalg av lykter, lys og lysestaker, krukker, potter, kurver, kopper og skåler. Her er det mye lekkert som kan kombineres med frodige planter av diverse slag for å gjøre innemiljøet både delikat og koselig.

Hageland Kolsås har spesialisert seg på utemøblement, og har et enormt utvalg av hagemøbler i ulike prisklasser. Det settes stadig større krav til utemøblement, og dette har Hageland Kolsås tatt til følge. Vi har et bredt sortiment av stilrene hagemøbler som er tilpasset norsk klima og vær. Hos oss finner du trendy og lette utemøbler i aluminium som er nesten vedlikeholdsfrie, med drenerende puter som tåler en skikkelig regnskur. Hvorfor skal du ikke kunne ha den samme sittekomforten inne som ute?

De fleste hagemøblene våre er lagervare, men er du ute etter en ekstra godbit, kan vi som regel ordne det også!  Vårt mål er å kunne tilby kundene våre skreddersydde utemøbelløsninger i stilig design og god kvalitet. Hos Hageland Kolsås finner du utemøbler i ulike farger og materialer, som f.eks hagemøbler med ramme i aluminium og rustfritt stål. Rottingmøblene våre er også populære, og det samme er teakmøblene laget av teak dyrket på plantasjer i Indonesia spesielt for møbelproduksjon. Alt Hageland selger av teak, er FSC-godkjent.

Kom gjerne innom oss i julesesongen for å titte på den pyntede butikken og all den koselige julepynten. Du kjøper både belysning, kunstige juletrær og flotte julebyer hos oss, og vi kjører ofte gode tilbud på sesongvarer utenfor sesong.

Velkommen innom Hageland Kolsås for en hyggelig handel, og nyt glimrende service fra personale med stor fagkunnskap.

Kontakt Hageland Kolsås

Åpningstider:

Mandag - fredag: 10-19
Lørdag: 10 - 17
Søndag: 12 - 17


Følg Hageland Kolsås

Vi fører også merkevarene

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.