Hopp til hovedinnhold

Velkommen til Hageland Leikvoll

Hageland Leikvoll ligger på Lunde i Telemark. Vi har et stort sortiment kvalitetsvarer til hyggelige priser. Alt du trenger av planter og blomster til hage og hus finner du hos oss. Vi fører et bredt utvalg av sommerblomster, busker, trær, hekkplanter, stauder og potteplanter. Det du trenger av nyttevekster og grønnsaksplanter til kjøkkenhage og drivhus finner du selvsagt hos oss, i tillegg til jord- og gjødselblandinger tilpasset bruksområde.

Spør oss gjerne om hvordan du skal plante rododendron eller hvilke plantesorter som trives godt i samme bed. Våre erfarne gartnere hjelper deg med det du måtte lure på av hagespørsmål. Kundene våre liker å handle på det hyggelige hagesenteret vårt på grunn av kompetente, erfarne ansatte og produkter vi kan gå gode for. Hageland Leikvoll ryktes å være “et sted med høy kvalitet og varme!” og dette er noe vi svært stolte av! Dessuten har vi ofte spennende tilbudsdager med ekstra gode kampanjepriser og kanskje også en vaffelplate eller to på lur. Å komme inn i våre blomstrende drivhus er en flott opplevelse. Kos deg på reisen gjennom blomsterhavet og sjekk gjerne hva vi har å by på av spennende urter på veien.

Er du på jakt etter en bukett eller en sammenplanting til fest og spesielle anledninger? Vi har mange flotte blomsteroppsatser, pynt og interiørprodukter til innerommet.

Ser du etter nytt utemøblement? Vi fører flotte utemøbler i solid kvalitet, laget spesielt for norske forhold. Sitt behagelig på terrassen i hagestoler og utesofaer som er nesten vedlikeholdsfrie. Enten du ser etter hagemøbler til en liten balkong eller et fullt sett til hagen, finner du det du trenger i vårt brede sortiment. Tilbring lune sommerkvelder i stødige ørelappstoler og sitt behagelig ved spisebordet i praktiske og lette aluminiumsmøbler. Kom gjerne innom for en prøvesitt – vi har det meste!

Kontakt Hageland Leikvoll

Åpningstider:

Vinterstengt

Hageland Leikvoll har vinterstengt i følgende periode:

Fra: 04. oktober 2021 Til: 01. desember 2021
mandag Stengt
tirsdag Stengt
onsdag Stengt
torsdag Stengt
fredag Stengt
Lørdag Stengt
Søndag Stengt

Følg Hageland Leikvoll

Vi fører også merkevarene

Høst i hagen

Høsten rommer mange fine hageopplevelser – og vi har alt du trenger for å lykkes med prosjektene dine. Bytt ut sommerblomstene med høstlyng, calluna, aster, frilandskrysanthemum, coleus og georgine. Det lønner seg å sette potter og krukker lunt og under tak, så unngår du at de blir stygge når høstregnet setter inn.

Når temperaturen er lavere og fuktigheten i jorda høyere, er tiden inne for å plante flerårige busker og trær. I tillegg kan du forberede neste års blomsterprakt allerede nå. Velg mellom mange ulike blomsterløk som tulipaner, krokus, påskeliljer og allium. I vårt hagesenter møter du gartnere som mer enn gjerne gir deg råd om sorter, plassering og jord.

Plantastisk interiør

Skap deg en grønn oase med vårt store utvalg av grønne planter og lekre terracotta-potter. Grønne planter er kilde til inspirasjon og rekreasjon. De bidrar til bedre inneklima og beriker interiøret. Hva mer kan vi ønske oss? Les vår plantastiske guide til hvordan du innreder med grønne planter her.

Logg inn i Mitt Hageland

Medlem, men ikke fått bruker til min side? Da må du registrere deg på nytt her

Ønsker du å bli medlem?

Som medlem i Mitt Hageland får du bonus på alt du handler. I tillegg får du gode medlemstilbud, faste medlemsfordeler, inspirasjon og sesongaktuelle råd og tips om alt fra hagestell og selvdyrking til uteplassen.

Mitt Hageland er for deg som liker grønn glede!

Meld deg inn i Mitt Hageland
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.