Hopp til hovedinnhold
Flott og tradisjonell spisegruppe med rundt bord med dreieplate og ice bucket Stoler med høy rygg og god sittekomfort.

Velkommen til Hageland Leikvoll

Hageland Leikvoll ligger på Lunde i Telemark. Vi har et stort sortiment kvalitetsvarer til hyggelige priser. Alt du trenger av planter og blomster til hage og hus finner du hos oss. Vi fører et bredt utvalg av sommerblomster, busker, trær, hekkplanter, stauder og potteplanter. Det du trenger av nyttevekster og grønnsaksplanter til kjøkkenhage og drivhus finner du selvsagt hos oss, i tillegg til jord- og gjødselblandinger tilpasset bruksområde.

Spør oss gjerne om hvordan du skal plante rododendron eller hvilke plantesorter som trives godt i samme bed. Våre erfarne gartnere hjelper deg med det du måtte lure på av hagespørsmål. Kundene våre liker å handle på det hyggelige hagesenteret vårt på grunn av kompetente, erfarne ansatte og produkter vi kan gå gode for. Hageland Leikvoll ryktes å være “et sted med høy kvalitet og varme!” og dette er noe vi svært stolte av! Dessuten har vi ofte spennende tilbudsdager med ekstra gode kampanjepriser og kanskje også en vaffelplate eller to på lur. Å komme inn i våre blomstrende drivhus er en flott opplevelse. Kos deg på reisen gjennom blomsterhavet og sjekk gjerne hva vi har å by på av spennende urter på veien.

Er du på jakt etter en bukett eller en sammenplanting til fest og spesielle anledninger? Vi har mange flotte blomsteroppsatser, pynt og interiørprodukter til innerommet.

Ser du etter nytt utemøblement? Vi fører flotte utemøbler i solid kvalitet, laget spesielt for norske forhold. Sitt behagelig på terrassen i hagestoler og utesofaer som er nesten vedlikeholdsfrie. Enten du ser etter hagemøbler til en liten balkong eller et fullt sett til hagen, finner du det du trenger i vårt brede sortiment. Tilbring lune sommerkvelder i stødige ørelappstoler og sitt behagelig ved spisebordet i praktiske og lette aluminiumsmøbler. Kom gjerne innom for en prøvesitt – vi har det meste!

Kontakt Hageland Leikvoll

Åpningstider:

mandag 10:00 - 17:00
tirsdag 10:00 - 17:00
onsdag 10:00 - 19:00
torsdag 10:00 - 17:00
fredag 10:00 - 17:00
Lørdag 10:00 - 16:00
Søndag 12:00 - 16:00

Følg Hageland Leikvoll

Vi fører også merkevarene

Et frodig uterom

Vår filosofi er at hageglede- og kunnskap er til for å deles. Stor hage eller liten balkong - vi hjelper deg å lykkes. I vårt hagesenter møter du gartnere som mer enn gjerne gir deg råd om alt fra selvdyrking til grønne inneplanter.

Sesongen for grønne fingre er her og vi har alt du trenger for å gjøre det fint i hagen og på uteplassen. Butikken bugner av fargerike sommerblomster og frodige hageplanter, dekorative krukker og potter. Spør oss om riktig jord og gjødsel til dine prosjekter.

Gjør uteområdet komplett med vårt store utvalg av hagemøbler i aluminium, kunstrotting, teak og bambus. Sesongens kolleksjon har noe for enhver smak. Stramme linjer, klassiske former og eksotiske vibber. Til små uterom tilbyr vi lette, nette møbler som er enkle å stable.

Vence er vakker fra alle vinkler og delene har harmoniske proposjoner
Nyt deilige og avslappende sommerdager i denne hengestolen. Hengestol utendørs i naturfarget kunstrotting og aluminumsramme.

Lev vel, dyrk selv

Det blir stadig mer populært å være sin egen gartner. Tenk å kunne forsyne seg av mat fra egen hage! Dyrk i vinduskarmen, krukker på verandaen, rett i jorda eller i et drivhus. Sistnevnte forlenger vekstsesongen og gir større avlinger med for eksempel agurk og tomat. Med stabile og gode temperaturer kan du dyrke fram eksotiske planter du ellers ikke ville hatt muligheten til. Alt du trenger for å komme i gang med selvdyrking finner du hos oss.

Logg inn i Mitt Hageland

Medlem, men ikke fått bruker til min side? Da må du registrere deg på nytt her

Ønsker du å bli medlem?

Som medlem i Mitt Hageland får du bonus på alt du handler. I tillegg får du gode medlemstilbud, faste medlemsfordeler, inspirasjon og sesongaktuelle råd og tips om alt fra hagestell og selvdyrking til uteplassen.

Mitt Hageland er for deg som liker grønn glede!

Meld deg inn i Mitt Hageland
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.