Hopp til hovedinnhold

Velkommen til Hageland Notodden

Hageland Notodden befinner seg på Kvantum kjøpesenter på Notodden. Du kjenner oss kanskje som Knupp Notodden, men nå har vi altså skiftet navn og blitt med i den store Hagelandfamilien. Våre erfarne ansatte har lang og bred erfaring innen gartnerfaget, og hjelper deg gjerne med det du måtte ha av spørsmål om hage- og plantestell.

Hos Hageland Notodden finner du det du trenger av blomster og planter til både hus og hage. Vi tilbyr et enormt utvalg frø til både nyttevekster og prydplanter for deg som vil dyrke selv. Utålmodig etter å komme i gang med årets grønnsakshage? Sjekk hva vi har av stiklinger, da vel! Våre planter har fått det beste utgangspunktet for å vokse seg store og frodige i ditt bed eller kjøkkenhage.

Epletrær, ripsbusker, kirsebær eller moreller – vi hjelper deg selvsagt med det også! Trenger du tips om gjødsling, jordtype eller beskjæring, får du det med på kjøpet. Du er hjertelig velkommen innom både om du ser etter noe spesielt eller bare trenger inspirasjon og en liten pustepause med hageprat i grønne omgivelser.

Vårt sortiment kvalitetsprodukter er bredt – Hageland Notodden har alt fra fuglefrø, katte- og hundemat, til snøskuffer, ved og juletre. Vi selger stilige og holdbare hagemøbler tilpasset et nordisk klima og både små og store uterom. Ta gjerne turen hit før jul og se den flotte juleutstillingen vår! Vi har kunstige og ekte juletrær, lekre gaveartikler, samt en mengde nydelig julepynt og koselige julebyer.

Velkommen til Hageland Notodden!

Kontakt Hageland Notodden

Åpningstider:

mandag 10:00 - 19:00
tirsdag 10:00 - 19:00
onsdag 10:00 - 19:00
torsdag 10:00 - 19:00
fredag 10:00 - 19:00
Lørdag 10:00 - 17:00
Søndag 12:00 - 16:00

Følg Hageland Notodden

Høst i hagen

Høsten rommer mange fine hageopplevelser – og vi har alt du trenger for å lykkes med prosjektene dine. Bytt ut sommerblomstene med høstlyng, calluna, aster, frilandskrysanthemum, coleus og georgine. Det lønner seg å sette potter og krukker lunt og under tak, så unngår du at de blir stygge når høstregnet setter inn.

Når temperaturen er lavere og fuktigheten i jorda høyere, er tiden inne for å plante flerårige busker og trær. I tillegg kan du forberede neste års blomsterprakt allerede nå. Velg mellom mange ulike blomsterløk som tulipaner, krokus, påskeliljer og allium. I vårt hagesenter møter du gartnere som mer enn gjerne gir deg råd om sorter, plassering og jord.

Plantastisk interiør

Skap deg en grønn oase med vårt store utvalg av grønne planter og lekre terracotta-potter. Grønne planter er kilde til inspirasjon og rekreasjon. De bidrar til bedre inneklima og beriker interiøret. Hva mer kan vi ønske oss? Les vår plantastiske guide til hvordan du innreder med grønne planter her.

Logg inn i Mitt Hageland

Medlem, men ikke fått bruker til min side? Da må du registrere deg på nytt her

Ønsker du å bli medlem?

Som medlem i Mitt Hageland får du bonus på alt du handler. I tillegg får du gode medlemstilbud, faste medlemsfordeler, inspirasjon og sesongaktuelle råd og tips om alt fra hagestell og selvdyrking til uteplassen.

Mitt Hageland er for deg som liker grønn glede!

Meld deg inn i Mitt Hageland
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.