Hopp til hovedinnhold

Velkommen til Hageland Notodden

Hageland Notodden befinner seg på Kvantum kjøpesenter på Notodden. Du kjenner oss kanskje som Knupp Notodden, men nå har vi altså skiftet navn og blitt med i den store Hagelandfamilien. Våre erfarne ansatte har lang og bred erfaring innen gartnerfaget, og hjelper deg gjerne med det du måtte ha av spørsmål om hage- og plantestell. Hos Hageland Notodden finner du det du trenger av blomster og planter til både hus og hage. Vi tilbyr et enormt utvalg frø til både nyttevekster og prydplanter for deg som vil dyrke selv. Utålmodig etter å komme i gang med årets grønnsakshage? Sjekk hva vi har av stiklinger, da vel! Våre planter har fått det beste utgangspunktet for å vokse seg store og frodige i ditt bed eller kjøkkenhage.

Epletrær, ripsbusker, kirsebær eller moreller – vi hjelper deg selvsagt med det også! Trenger du tips om gjødsling, jordtype eller beskjæring, får du det med på kjøpet. Du er hjertelig velkommen innom både om du ser etter noe spesielt eller bare trenger inspirasjon og en liten pustepause med hageprat i grønne omgivelser.

Vårt sortiment kvalitetsprodukter er bredt – Hageland Notodden har alt fra fuglefrø, katte- og hundemat, til snøskuffer, ved og juletre. Vi selger stilige og holdbare hagemøbler tilpasset et nordisk klima og både små og store uterom. Ta gjerne turen hit før jul og se den flotte juleutstillingen vår! Vi har kunstige og ekte juletrær, lekre gaveartikler, samt en mengde nydelig julepynt og koselige julebyer.

Velkommen til Hageland Notodden!

Kontakt Hageland Notodden

Åpningstider:

mandag 10:00 - 19:00
tirsdag 10:00 - 19:00
onsdag 10:00 - 19:00
torsdag 10:00 - 19:00
fredag 10:00 - 19:00
Lørdag 10:00 - 17:00
Søndag 12:00 - 16:00

Følg Hageland Notodden

Logg inn i Mitt Hageland

På Min Side kan du se din kjøpshistorikk, få oversikt over medlemstilbud, bonusoppsamling og kuponger. Du kan også redigere personopplysninger, samtykker og registrere bankkortet ditt for bonusoppsamling.

Bli medlem!

Som medlem av kundeklubben Mitt Hageland får du:

  • Bonus på alt du handler
  • Velkomstsjekk ved innmelding
  • Gode medlemstilbud
  • Bursdagsgave
  • Inspirasjon, tips og råd
  • Invitasjon til aktiviteter og konkurranser
  • Tilgang på Min Side med kjøpshistorikk og oversikt over medlemstilbud, bonusoppsamling og kuponger
  • Medlemskommunikasjon om tilbud, inspirasjon og invitasjoner på e-post, mobil og digitalt
  • Les medlemsvilkårene!

Mitt Hageland er for deg som liker grønn glede!

Bli medlem!

Passordet må inneholde minst 6 bokstaver, minst en stor bokstav og ett tall.

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.