Hopp til hovedinnhold

Velkommen til Hageland Notodden

Hageland Notodden befinner seg på Kvantum kjøpesenter på Notodden. Du kjenner oss kanskje som Knupp Notodden, men nå har vi altså skiftet navn og blitt med i den store Hagelandfamilien. Våre erfarne ansatte har lang og bred erfaring innen gartnerfaget, og hjelper deg gjerne med det du måtte ha av spørsmål om hage- og plantestell.

Hos Hageland Notodden finner du det du trenger av blomster og planter til både hus og hage. Vi tilbyr et enormt utvalg frø til både nyttevekster og prydplanter for deg som vil dyrke selv. Utålmodig etter å komme i gang med årets grønnsakshage? Sjekk hva vi har av stiklinger, da vel! Våre planter har fått det beste utgangspunktet for å vokse seg store og frodige i ditt bed eller kjøkkenhage.

Epletrær, ripsbusker, kirsebær eller moreller – vi hjelper deg selvsagt med det også! Trenger du tips om gjødsling, jordtype eller beskjæring, får du det med på kjøpet. Du er hjertelig velkommen innom både om du ser etter noe spesielt eller bare trenger inspirasjon og en liten pustepause med hageprat i grønne omgivelser.

Vårt sortiment kvalitetsprodukter er bredt – Hageland Notodden har alt fra fuglefrø, katte- og hundemat, til snøskuffer, ved og juletre. Vi selger stilige og holdbare hagemøbler tilpasset et nordisk klima og både små og store uterom. Ta gjerne turen hit før jul og se den flotte juleutstillingen vår! Vi har kunstige og ekte juletrær, lekre gaveartikler, samt en mengde nydelig julepynt og koselige julebyer.

Velkommen til Hageland Notodden!

Kontakt Hageland Notodden

Åpningstider:

mandag 10:00 - 20:00
tirsdag 10:00 - 20:00
onsdag 10:00 - 20:00
torsdag 10:00 - 20:00
fredag 10:00 - 20:00
Lørdag 10:00 - 18:00
Søndag 12:00 - 18:00

Følg Hageland Notodden

Et frodig uterom

Vår filosofi er at hageglede- og kunnskap er til for å deles. Stor hage eller liten balkong - vi hjelper deg å lykkes. I vårt hagesenter møter du gartnere som mer enn gjerne gir deg råd om alt fra selvdyrking til grønne inneplanter.

Sesongen for grønne fingre er her og vi har alt du trenger for å gjøre det fint i hagen og på uteplassen. Butikken bugner av fargerike sommerblomster og frodige hageplanter, dekorative krukker og potter. Spør oss om riktig jord og gjødsel til dine prosjekter.

Lev vel, dyrk selv

Det blir stadig mer populært å være sin egen gartner. Tenk å kunne forsyne seg av mat fra egen hage! Dyrk i vinduskarmen, krukker på verandaen, rett i jorda eller i et drivhus. Sistnevnte forlenger vekstsesongen og gir større avlinger med for eksempel agurk og tomat. Med stabile og gode temperaturer kan du dyrke fram eksotiske planter du ellers ikke ville hatt muligheten til. Alt du trenger for å komme i gang med selvdyrking finner du hos oss.

Logg inn i Mitt Hageland

Medlem, men ikke fått bruker til min side? Da må du registrere deg på nytt her

Ønsker du å bli medlem?

Som medlem i Mitt Hageland får du bonus på alt du handler. I tillegg får du gode medlemstilbud, faste medlemsfordeler, inspirasjon og sesongaktuelle råd og tips om alt fra hagestell og selvdyrking til uteplassen.

Mitt Hageland er for deg som liker grønn glede!

Meld deg inn i Mitt Hageland
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.