Hopp til hovedinnhold

Velkommen til Hageland Rød

På Gressvik, ca. 10 min. fra Fredrikstad sentrum, ligger Hageland Rød. Med skogen som ramme driver Steinar Johansen både planteskole, hagesenter og anleggsvirksomhet. Steinar er kjent som gartneren i NRK-serien `Hagen Min` og mange kommer hit for å spørre han til råds. Med seg på laget har han dyktige fagfolk som alltid er på plass for å hjelpe deg.

Vi produserer våre egne sommerblomster, urter og grønnsaksplanter, samt busker og stauder. Vi kjøper også inn planter fra både innland og utland. På jordene våre og i plantefelt rundt hagesenteret har vi store busker og trær som vi graver opp etter behov. Gå deg gjerne en runde i våre naturlige omgivelser og la deg inspirere!

I tillegg til Østfold største plantesortiment har vi alt annet du trenger til hagen; frø, såutstyr, redskaper, potter, torv, gjødsel og mye mer. Jord, bark og kompost har vi også i løsvekt.

Vi har gode parkeringsmuligheter for deg som kommer kjørende og buss som går rett forbi for deg som ikke har bil.

Velkommen til oss for en hyggelig handel!

Kontakt Hageland Rød

Åpningstider:

mandag 09:00 - 17:00
tirsdag 09:00 - 17:00
onsdag 09:00 - 17:00
torsdag 09:00 - 18:00
fredag 09:00 - 17:00
Lørdag 09:00 - 16:00
Søndag Stengt

Følg Hageland Rød

Fra jord til bord

Tenk å kunne forsyne seg av bær, grønnsaker, frukt og urter fra egen hage. Snakk om kortreist lykke! Å anlegge kjøkkenhage er absolutt ikke forbeholdt mestergartnere. Vår filosofi er at det er enkelt og gøy å dyrke selv – alle kan få det til – på stor eller liten plass. I vinduskarmen, i krukker og kasser på verandaen, i pallekarmer, drivhus eller rett i jorda. Uansett lokasjon finnes det så mye gøy du kan dyrke - mangfoldet er stort og smakene utallige! Vi har alt du trenger for å dyrke selv. Spør oss gjerne om råd og tips på handleturen.

Dyrk i drivhus

Et drivhus er ikke bare et sjarmerende syn; det er kjøkkenhagens hjerte. Her forlenger du vekstsesongen med mange måneder. Start plantingen tidlig om våren og fortsett til langt utpå høsten. Det finnes knapt grenser for hva du kan dyrke i et drivhus! Tomat, agurk, druer, eksotiske planter og grønnsaker. Temperaturen er lunere og luftfuktigheten høyere. Dermed er det enklere å lykkes med eksotiske planter som normalt mistrives i kalde Norge. Ta turen innom oss for mer informasjon om modeller og bestilling.

Logg inn i Mitt Hageland

På Min Side kan du se din kjøpshistorikk, få oversikt over medlemstilbud, bonusoppsamling og kuponger. Du kan også redigere personopplysninger, samtykker og registrere bankkortet ditt for bonusoppsamling.

Bli medlem!

Som medlem av kundeklubben Mitt Hageland får du:

  • Bonus på alt du handler
  • Velkomstsjekk ved innmelding
  • Gode medlemstilbud
  • Bursdagsgave
  • Inspirasjon, tips og råd
  • Invitasjon til aktiviteter og konkurranser
  • Tilgang på Min Side med kjøpshistorikk og oversikt over medlemstilbud, bonusoppsamling og kuponger
  • Medlemskommunikasjon om tilbud, inspirasjon og invitasjoner på e-post, mobil og digitalt
  • Les medlemsvilkårene!

Mitt Hageland er for deg som liker grønn glede!

Bli medlem!

Passordet må inneholde minst 6 bokstaver, minst en stor bokstav og ett tall.

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.