Hopp til hovedinnhold

Velkommen til Hageland Tilseth

Furene, mellom Volda og Ørsta, ligger Hageland Tilseth. Vi er et komplett hagesenter med alt du trenger av planter og tilbehør til hage og hjem, og har hovedfokus på fag, god kvalitet og kundeservice. Plantene du kjøper hos oss har fått det beste utgangspunktet til å vokse seg store og frodige i din hage eller verandakasse, og fagfolkene våre står alltid klare for å hjelpe deg med det du måtte lure på av plante- og hagestell.

På tide å fornye hagemøblementet? Hos oss finner du et godt utvalg hagemøbler til både hage og veranda.

Hageland Tilseth forsyner deg med alt du trenger av planter, blomster, frukttrær, prydbusker og -trær, stauder, løk og frø, hage- og pottejord, gjødsel, kalk og hageredskap. Klør det i gartnerfingrene om våren, men er du kanskje litt seint ute med såing av frø? Kjøp stiklinger hos oss, da vel! Vi har ulike sorter geranium, fuksia, surfina og verbena og dessuten mange typer grønnsaksstiklinger. For deg med egen kjøkkenhage har vi selvsagt settepoteter og alt du trenger av frø og planter for en bugnende grønnsakshøst.

Inneplanter i forskjellige størrelser og varianter, både blomsterplanter, grønne planter og kaktus, finner du hos oss. Vi anbefaler deg å komme innom gjennom alle årstidene for å få med deg spennende sesong-nyheter og fine utstillinger av både blomster, dekorasjoner og interiør. Om høsten har vi et bredt utvalg vakker lyng, og når det nærmer seg jul pyntes butikken med nydelige juledekorasjoner, pynt og planter som bidrar til en hyggelig og lun vinterstemning.

Velkommen til en hyggelig handel og hageprat hos Hageland Tilseth “– der kunnskap gror”.

Kontakt Hageland Tilseth

Åpningstider:

mandag 09:00 - 19:00
tirsdag 09:00 - 19:00
onsdag 09:00 - 19:00
torsdag 09:00 - 19:00
fredag 09:00 - 19:00
Lørdag 09:00 - 18:00
Søndag 12:00 - 18:00

Følg Hageland Tilseth

Fra jord til bord

Tenk å kunne forsyne seg av bær, grønnsaker, frukt og urter fra egen hage. Snakk om kortreist lykke! Å anlegge kjøkkenhage er absolutt ikke forbeholdt mestergartnere. Vår filosofi er at det er enkelt og gøy å dyrke selv – alle kan få det til – på stor eller liten plass. I vinduskarmen, i krukker og kasser på verandaen, i pallekarmer, drivhus eller rett i jorda. Uansett lokasjon finnes det så mye gøy du kan dyrke - mangfoldet er stort og smakene utallige! Vi har alt du trenger for å dyrke selv. Spør oss gjerne om råd og tips på handleturen.

Dyrk i drivhus

Et drivhus er ikke bare et sjarmerende syn; det er kjøkkenhagens hjerte. Her forlenger du vekstsesongen med mange måneder. Start plantingen tidlig om våren og fortsett til langt utpå høsten. Det finnes knapt grenser for hva du kan dyrke i et drivhus! Tomat, agurk, druer, eksotiske planter og grønnsaker. Temperaturen er lunere og luftfuktigheten høyere. Dermed er det enklere å lykkes med eksotiske planter som normalt mistrives i kalde Norge. Ta turen innom oss for mer informasjon om modeller og bestilling.

Alt til uteplassen

Utesesongen nærmer seg! Snart kan du slå opp dørene til balkongen, hagen eller verandaen – og senke skuldrene. Vi har alt du trenger for å tilbringe bekymringsfrie dager under solen. Årets kolleksjoner fra Brafab, Krifon og Hartman byr på noe for enhver smak og uteplass. Her er hagemøbler og utemøbler for deg som vil flytte spisestuen ut i det fri, lounge med stil eller bare lene deg tilbake og nyte.

Logg inn i Mitt Hageland

Medlem, men ikke fått bruker til min side? Da må du registrere deg på nytt her

Ønsker du å bli medlem?

Som medlem i Mitt Hageland får du bonus på alt du handler. I tillegg får du gode medlemstilbud, faste medlemsfordeler, inspirasjon og sesongaktuelle råd og tips om alt fra hagestell og selvdyrking til uteplassen.

Mitt Hageland er for deg som liker grønn glede!

Meld deg inn i Mitt Hageland
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.