Hopp til hovedinnhold
Flott og tradisjonell spisegruppe med rundt bord med dreieplate og ice bucket Stoler med høy rygg og god sittekomfort.

Velkommen til Hageland Tilseth

Furene, mellom Volda og Ørsta, ligger Hageland Tilseth. Vi er et komplett hagesenter med alt du trenger av planter og tilbehør til hage og hjem, og har hovedfokus på fag, god kvalitet og kundeservice. Plantene du kjøper hos oss har fått det beste utgangspunktet til å vokse seg store og frodige i din hage eller verandakasse, og fagfolkene våre står alltid klare for å hjelpe deg med det du måtte lure på av plante- og hagestell.

På tide å fornye hagemøblementet? Hos oss finner du et godt utvalg hagemøbler til både hage og veranda.

Hageland Tilseth forsyner deg med alt du trenger av planter, blomster, frukttrær, prydbusker og -trær, stauder, løk og frø, hage- og pottejord, gjødsel, kalk og hageredskap. Klør det i gartnerfingrene om våren, men er du kanskje litt seint ute med såing av frø? Kjøp stiklinger hos oss, da vel! Vi har ulike sorter geranium, fuksia, surfina og verbena og dessuten mange typer grønnsaksstiklinger. For deg med egen kjøkkenhage har vi selvsagt settepoteter og alt du trenger av frø og planter for en bugnende grønnsakshøst.

Inneplanter i forskjellige størrelser og varianter, både blomsterplanter, grønne planter og kaktus, finner du hos oss. Vi anbefaler deg å komme innom gjennom alle årstidene for å få med deg spennende sesong-nyheter og fine utstillinger av både blomster, dekorasjoner og interiør. Om høsten har vi et bredt utvalg vakker lyng, og når det nærmer seg jul pyntes butikken med nydelige juledekorasjoner, pynt og planter som bidrar til en hyggelig og lun vinterstemning.

Velkommen til en hyggelig handel og hageprat hos Hageland Tilseth “– der kunnskap gror”.

Kontakt Hageland Tilseth

Åpningstider:

mandag 09:00 - 19:00
tirsdag 09:00 - 19:00
onsdag 09:00 - 19:00
torsdag 09:00 - 19:00
fredag 09:00 - 19:00
Lørdag 09:00 - 18:00
Søndag 12:00 - 18:00

Følg Hageland Tilseth

Et frodig uterom

Vår filosofi er at hageglede- og kunnskap er til for å deles. Stor hage eller liten balkong - vi hjelper deg å lykkes. I vårt hagesenter møter du gartnere som mer enn gjerne gir deg råd om alt fra selvdyrking til grønne inneplanter.

Sesongen for grønne fingre er her og vi har alt du trenger for å gjøre det fint i hagen og på uteplassen. Butikken bugner av fargerike sommerblomster og frodige hageplanter, dekorative krukker og potter. Spør oss om riktig jord og gjødsel til dine prosjekter.

Gjør uteområdet komplett med vårt store utvalg av hagemøbler i aluminium, kunstrotting, teak og bambus. Sesongens kolleksjon har noe for enhver smak. Stramme linjer, klassiske former og eksotiske vibber. Til små uterom tilbyr vi lette, nette møbler som er enkle å stable.

Vence er vakker fra alle vinkler og delene har harmoniske proposjoner
Reclinerstoler i gråfarget kunstrotting med god sittekomfort.Kommer med puter i olefinstoff, som har høy lys- og fargeekthet og som tørker fort.

Lev vel, dyrk selv

Det blir stadig mer populært å være sin egen gartner. Tenk å kunne forsyne seg av mat fra egen hage! Dyrk i vinduskarmen, krukker på verandaen, rett i jorda eller i et drivhus. Sistnevnte forlenger vekstsesongen og gir større avlinger med for eksempel agurk og tomat. Med stabile og gode temperaturer kan du dyrke fram eksotiske planter du ellers ikke ville hatt muligheten til. Alt du trenger for å komme i gang med selvdyrking finner du hos oss.

Logg inn i Mitt Hageland

Medlem, men ikke fått bruker til min side? Da må du registrere deg på nytt her

Ønsker du å bli medlem?

Som medlem i Mitt Hageland får du bonus på alt du handler. I tillegg får du gode medlemstilbud, faste medlemsfordeler, inspirasjon og sesongaktuelle råd og tips om alt fra hagestell og selvdyrking til uteplassen.

Mitt Hageland er for deg som liker grønn glede!

Meld deg inn i Mitt Hageland
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.