Hopp til hovedinnhold

Velkommen til Hageland Tilseth

Furene, mellom Volda og Ørsta, ligger Hageland Tilseth. Vi er et komplett hagesenter med alt du trenger av planter og tilbehør til hage og hjem, og har hovedfokus på fag, god kvalitet og kundeservice. Plantene du kjøper hos oss har fått det beste utgangspunktet til å vokse seg store og frodige i din hage eller verandakasse, og fagfolkene våre står alltid klare for å hjelpe deg med det du måtte lure på av plante- og hagestell.

På tide å fornye hagemøblementet? Hos oss finner du et godt utvalg hagemøbler til både hage og veranda.

Hageland Tilseth forsyner deg med alt du trenger av planter, blomster, frukttrær, prydbusker og -trær, stauder, løk og frø, hage- og pottejord, gjødsel, kalk og hageredskap. Klør det i gartnerfingrene om våren, men er du kanskje litt seint ute med såing av frø? Kjøp stiklinger hos oss, da vel! Vi har ulike sorter geranium, fuksia, surfina og verbena og dessuten mange typer grønnsaksstiklinger. For deg med egen kjøkkenhage har vi selvsagt settepoteter og alt du trenger av frø og planter for en bugnende grønnsakshøst.

Inneplanter i forskjellige størrelser og varianter, både blomsterplanter, grønne planter og kaktus, finner du hos oss. Vi anbefaler deg å komme innom gjennom alle årstidene for å få med deg spennende sesong-nyheter og fine utstillinger av både blomster, dekorasjoner og interiør. Om høsten har vi et bredt utvalg vakker lyng, og når det nærmer seg jul pyntes butikken med nydelige juledekorasjoner, pynt og planter som bidrar til en hyggelig og lun vinterstemning.

Velkommen til en hyggelig handel og hageprat hos Hageland Tilseth “– der kunnskap gror”.

Kontakt Hageland Tilseth

Åpningstider:

mandag 09:00 - 17:00
tirsdag 09:00 - 17:00
onsdag 09:00 - 17:00
torsdag 09:00 - 19:00
fredag 09:00 - 17:00
Lørdag 09:00 - 16:00
Søndag Stengt

Følg Hageland Tilseth

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.