Hageland Amundsen

Velkommen til Hageland Amundsen

Vårt fine hagesenter som ligger like ved Tveita t-banestasjon i Oslo. Vi kan skryte på oss flinke fagfolk og flotte, holdbare produkter i en oversiktlig butikk. Hageland Amundsen har gode tilbud og stort utvalg hele året igjennom, fra vårens påskeliljer, frø og stemorsblomster, til frodige sommerblomster og høstens vakreste stauder, vintergrønne vekster og koselige julestjerner, juledekorasjoner og kunstige juletrær.

Vi har mer en bare planter i hyllene våre, og vi er nesten sikre på at du kommer til å finne det du trenger ved et besøk hos oss. Du kan vente deg en litt annerledes opplevelse når du kommer innom Hageland Amundsen.

Folk fra hele Oslo-området kommer til oss for å handle blomster og hageartikler. Vi er kjent for vår gode kvalitet på planter og blomster, samt vår fantastisk hyggelige betjening. Våre ansatte har høy faglig kompetanse innen gartnerfaget og kan gi deg mange gode råd med på veien dersom du lurer på noe innen plantestell og blomster.

Ved siden av det du trenger av pryd- og nyttevekster til hage og hjem, pynt og interiørprodukter, kan vi friste med nydelige blomsteroppsatser og dekorasjoner. Vi leverer både bårebuketter og kranser, samt buketter og oppsatser til hyggelige begivenheter som konfirmasjoner, bryllup og fester. Vi gjør vårt beste for at du skal få akkurat den buketten du har ønsket deg.

Grønn glede

Dyrk de små hverdagsgledene. Grønne planter er kilde til inspirasjon og rekreasjon. De bidrar til godt inneklima og skaper liv i interiøret. Vi har et stort utvalg grønne planter for deg med grønne – og mindre grønne – fingre.

Så snart vinteren slipper taket, kan du vekke inngangspartiet til liv med fargerike vårblomster som tåler litt kulde og skiftende temperaturer. Stemor, perleblomst, påskeliljer og andre løkplanter er gode alternativer. Fyll krukkene med vakre vårtegn.

Skal du fornye uteplassen til våren? Vi har hagemøbler i aluminium, kunstrotting, teak og bambus. Sesongens kolleksjon har noe for enhver smak. Stramme linjer, klassiske former og eksotiske vibber. Til små uterom tilbyr vi lette, nette møbler som er enkle å stable.

Lev vel, dyrk selv

Det blir stadig mer populært å være sin egen gartner. Tenk å kunne forsyne seg av mat fra egen hage! Dyrk i vinduskarmen, krukker på verandaen, et drivhus eller rett i jorda. Alt du trenger for å komme i gang med selvdyrking finner du hos oss.

Tyvstart vekstsesongen ved å så sommerblomster, grønnsaker og krydderurter innendørs. Direktesåing utendørs eller i pallekarm passer for frø som tåler kulde eller vokser raskt. Kjøp våre frøpakker og følg anvisningen for riktig såtidspunkt og blomstringstid.

Et drivhus forlenger vekstsesongen og gjør det mulig å dyrke vekster som normalt ikke tåler norsk klima. Tidlig på året er det et perfekt arbeidsrom for å plante vekster og så frø. Har du ikke varme i drivhuset ditt, må du la nysådde frø vokse fram innendørs før du planter dem ut.

Velkommen til Hageland Amundsen!

Kontakt Hageland Amundsen

Adresse: Haugerudhagan 1, 0673 Oslo

Telefon: 22 32 32 33

E-post: amundsens.blomster@interflora.no

Åpningstider:

Mandag09:00 - 18:00
Tirsdag09:00 - 18:00
Onsdag09:00 - 18:00
Torsdag09:00 - 18:00
Fredag09:00 - 18:00
Lørdag09:00 - 16:00
Søndag12:00 - 16:00

Følg oss

Som medlem i Mitt Hageland får du bonus på alt du handler hos oss! I tillegg får du gode medlemstilbud, faste medlemsfordeler, inspirasjon og sesongaktuelle råd og tips om alt fra hagestell og selvdyrking til uteplassen.