Hageland Drøbak

Velkommen til Hageland Drøbak

Hageland Drøbak holder til i Storgata midt i Drøbak sentrum. Vi har et stort utvalg av fine blomster og planter til din hage. Butikken vår er en hyggelig oase å komme innom sommer som vinter, og du vil alltid få hjelp av våre smilende og dyktige gartnere. Trenger du råd om beplantning og hagestell er det bare å spørre oss – vi bistår gjerne med gode tips.

Kundene våre trives i den koselige butikken vår, og kommer ofte igjen og igjen. Imøtekommende service av dyktig betjening kombinert med vakre kvalitetsplanter som har fått godt stell, er nøkkelen til vår suksess.

Hageland Drøbak fokuserer særlig på sommerblomster, stauder, hageroser og klatreplanter. Våre bugnende sommerblomster er viden kjent for sin gode kvalitet. Du finner også mye flott vintergrønt på hagesenteret vårt, samt det du trenger av prydplanter, frukttrær og bærbusker. Er det noe du mangler av potter, krukker, hageutstyr eller hagejord, finner du også dette i vårt store sortiment.

Vi har en egen binderiavdeling der du kan få satt sammen en vakker bukett eller oppsats etter ønske. Vår profesjonelle blomsterbinder binder kranser og blomsterdekorasjoner til begravelser, bryllup, dåp og andre anledninger.

I tillegg til levende planter til hus og hage, har vi også lekre interiørprodukter, vaser, krukker, lys, servietter og pynt til salgs. I førjulstiden får du kjøpt flotte, kunstige juletrær på Hageland Drøbak. Stikk gjerne innom oss, ta en titt på vakre juledekorasjoner og la deg inspirere

Velkommen til vårt flotte hagesenter i hjertet av Drøbak!

Kontakt Hageland Drøbak

Adresse: Storgata 22, 1440 Drøbak

Telefon: 64 93 03 59

E-post: drobak@hageland.no

Åpningstider:

Mandag10:00 - 17:00
Tirsdag10:00 - 17:00
Onsdag10:00 - 17:00
Torsdag10:00 - 17:00
Fredag10:00 - 17:00
Lørdag10:00 - 16:00
Søndag12:00 - 16:00

Følg oss

Som medlem i Mitt Hageland får du bonus på alt du handler hos oss! I tillegg får du gode medlemstilbud, faste medlemsfordeler, inspirasjon og sesongaktuelle råd og tips om alt fra hagestell og selvdyrking til uteplassen.